Stiri despre caderea parului

  63 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cauze care determină căderea părului. Ce ne sfătuiesc specialiştii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cauze care determină căderea părului. Ce ne sfătuiesc specialiştii

  Deficitul de fier este una dintre cele mai frecvente cauze ale căderii părului la femei, după dezechilibrele hormonale. Deficitul de fier duce la scăderea densităţii părului, apărând frecvent mai ales după o scădere  bruscă în greutate, o dietă sau dezechilibru alimentar.

 • Cele mai eficiente remedii naturale pentru a stopa căderea părului peste noapte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai eficiente remedii naturale pentru a stopa căderea părului peste noapte

  Fiecare persoană poate pierde zilnic până la 100 de fire de păr, fire ce se regenerează în mod rapid. Calviţia reprezintă o problemă care afectează atât bărbaţii, cât şi femeile deopotrivă, iar cauzele sunt numeroase, pornind de la stres, sistem imunitar scăzut şi până la poluare. Ce faci dacă îţi cade foarte mult păr?

 • Îţi cade părul? Probabil că şi tu faci aceste greşeli
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Îţi cade părul? Probabil că şi tu faci aceste greşeli

  Căderea părului este una dintre cele mai frecvente probleme cu care ne confruntăm astăzi. În timp ce ereditatea joacă un rol major, există o mulţime de alţi factori care o cauzează. Vestea buna e că pierderea firelor de păr poate fi combătută prin câteva metode simple.

 • Cum poţi preveni căderea părului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poţi preveni căderea părului

  Dacă te-ai săturat să încerci tratamentele scumpe din saloane pentru a stopa căderea părului şi nu eşti deloc mulţumită, încearcă acest remediu pe bază de iaurt! Rezultatele pozitive nu vor întârzia să apară!

 • Tratamentul cu ulei de rozmarin combate căderea părului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamentul cu ulei de rozmarin combate căderea părului

  Problema alopeciei până nu demult considerată ca fiind specific masculină, din cauza a mai multor factori printre care şi stresul afectează şi partea feminină. Îngrijeşte-ţi şi menţineţi frumuseţea părului tău cu ajutorul rozmarinului şi vei scăpa de coşmarul alopeciei.

 • Ce ar trebui să conţină masca pentru un păr frumos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce ar trebui să conţină masca pentru un păr frumos

  Îţi plac modelele din reclamele de la produsele destinate îngrijirii podoabei capilare? Dacă genetic vorbind, nu eşti posesorul unei păr bogat, nu-ţi rămâne decât să ai grijă să fie hrănit corespunzător şi hidratat.

 • Tratament natural împotriva căderii părului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratament natural împotriva căderii părului

  Pierderea firelor de păr poate fi simptomul unei podoabe capilare slabe sau prezenţa unor deficienţe nutritive în organism. Şi, pentru că este o problemă cu care se confruntă tot mai mulţi oameni, găsirea unei soluţii este necesară.

 • Căderea părului! Cum să scăpăm de ea?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Căderea părului! Cum să scăpăm de ea?

  S-a descoperit o soluţie pentru această problemă – utilizatorii şi specialiştii sunt unanimi în rezultate. V-aţi săturat să vi se rupă părul, să vă cadă şi să se despice indiferent de câţi bani aţi cheltui pentru măşti şi balsamuri? Se întâmplă asta, deoarece cu ele doar ne păcălim că tratăm problema, iar ele acţionează doar la suprafaţă – şi asta nu întotdeauna.

 • Cauzele căderii părului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cauzele căderii părului

  În general, carenţa de proteine şi anemia sunt două dintre principalele cauze ale căderii părului. Dacă şi tu te confrunţi cu pierderea podoabei capilare dar nu suferi de aceste condiţii, ar trebui să acorzi atenţie. S-ar putea să fie altele cauzele!

 • Ce probleme de sănătate anunţă căderea părului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce probleme de sănătate anunţă căderea părului

  Vara este perioada cea mai solicitantă pentru organism, deoarece căldura excesivă îşi poate pune amprenta atât asupra stilului tău de viaţă cât şi asupra felului în care organismul reacţionează la stimulii externi. Dacă observi că la fiecare periere a părului tău îţi cad tot mai multe fire, iată care ar putea fi cauzele!

 • Cum poţi să stopezi albirea părului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poţi să stopezi albirea părului

  Odată ce înaintăm în vârstă, inevitabil, semnele sunt vizibile şi la nivelul scalpului. Albirea părului poate fi una dintre cele mai frustrante probleme cauzate de trecerea timpului. Poţi să ascunzi vârsta cu ajutorul machiajului, a unui stil vestimentar tineresc, însă părul necesită o atenţie sporită. Dacă nu vrei să apelezi la vopselele din comerţ, află soluţii naturiste pentru această problemă!

 • Cum să scapi de celulită cu scorţişoară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să scapi de celulită cu scorţişoară

  Un ingredient banal din bucătăria ta te poate susţine în eforturile tale de a scăpa de celulită, dar şi acnee sau de problema căderii părului.

 • Argila verde combate acneea şi căderea părului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Argila verde combate acneea şi căderea părului

  Dacă te numeri printre persoanele care au probleme cu tenul, părul sau kilogramele în plus şi cauţi un remediu naturist, atunci trebuie să afi despre avantajele consumului de argilă. Indiferent că vrei să scapi de acnee sau să-i redai supleţea corpului şi strălucirea părului, argila verde îţi poate fi de mare ajutor.

 • Stresul şi
căderea părului – cauze şi tratamente eficiente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stresul şi căderea părului – cauze şi tratamente eficiente

  De ceva timp te confrunţi cu căderea părului, însă nu te-ai fi gândit niciodată că stresul zilnic poate fi cauza principală? Ei bine, e timpul să te informezi corect şi să vezi ce poţi face pentru a rezolva acest aspect. Pentru că imaginea noastră contează, iar felul în care te percepi sau eşti perceput de cei din jur este influenţat inclusiv de podoaba ta capilară.

 • 6 probleme de sănătate legate de deficitul de vitamina D
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  6 probleme de sănătate legate de deficitul de vitamina D

  Deficitul de vitamina D poate influenţa starea generală de sănătate. Dar, înainte de a decide să iei suplimente, este necesar să discuţi cu medicul tău şi să îţi faci analize care să arate dacă ai sau nu carenţă de vitamina D, în cazul în care ai oricare dintre aceste afecţiuni.

 • 5 semne nebănuite ale dezechilibrului hormonal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 semne nebănuite ale dezechilibrului hormonal

  Uiţi diverse lucruri sau ţi s-a rărit părul? N-ar fi rău să ceri părerea medicului de familie şi, eventual, să faci analize medicale amănunţite, pentru a avea siguranţa că nu ai probleme cu tiroida.

Modifică Setările