Stiri despre burduja

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Burduja o acuză pe Clotilde Armand: Zero lei investiţi în şcolile din Sectorul 1, cu nici 5% execuţie bugetară la capitolul investiţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Burduja o acuză pe Clotilde Armand: Zero lei investiţi în şcolile din Sectorul 1, cu nici 5% execuţie bugetară la capitolul investiţii

  Sebastian Burduja (PNL) o acuză pe Clotilde Armand, primarul sectorului 1: Zero lei investiţi în şcolile din Sectorul 1, cu nici 5% execuţie bugetară la capitolul investiţii. Fara declaratii revelatoare. Evita epiteteleEl susţine că Armand continuă singurul lucru pe care îl face cu pasiune şi consecvenţă – scandalul.

 • Smerenie în biruinţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Smerenie în biruinţă

  Marea sărbătoare de Florii este despre două elemente fundamentale, aparent contradictorii: smerenie şi biruinţă. În aceste zile şi în cele ce vor urma, avem nevoie de ambele – ca de aer.

 • Clotilde Armand atacă PNL pe motiv că cei doi consilieri non-PNL au votat un proiect PSD de finanţare a Catedralei. Reacţia liberalilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clotilde Armand atacă PNL pe motiv că cei doi consilieri non-PNL au votat un proiect PSD de finanţare a Catedralei. Reacţia liberalilor

  Europarlamentarul Clotilde Armand, candidat al USR la Primăria sectorului 1, i-a criticat vineri pe consilierii liberali de la Sector 1, pe care îi acuză că au votat pentru alocarea sumei de 10.000.000 lei către Catedrala Mântuirii Neamului, la iniţiativa primarului PSD Dan Turorache. De cealaltă parte, liberalii spun că consilierii la care se referă Armand fuseseră deja daţi afară din partid. „USR continuă un joc murdar”, au adăugat aceştia.

 • Lecţia Simonei pentru noi toţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lecţia Simonei pentru noi toţi

  „Ar fi fost prea frumos”. Vă sună cunoscut? Ar fi fost, cu siguranţă, una dintre primele reacţii dacă rezultatul finalei de la Wimbledon 2019 ar fi fost altul. Am auzit fraza asta atât de des în România şi despre români, încât i-am dat şi un nume: sindromul AFFPF (ar fi fost prea frumos).

 • Timpurile care nu mai au răbdare cu România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Timpurile care nu mai au răbdare cu România

  Capturată de personaje precum Daddy-Vitamină, Rădulescu-Mitralieră, Dan-Pulan şi Daea-Cormoran, într-o realitate cotidiană sufocantă, România rămâne (tot mai) departe de restul lumii. Dacă ceilalţi merg înainte la viteze din ce în ce mai mari, România merge la fel de repede, doar că... înapoi. Partea bună rămâne cea dintr-un banc celebru, dulce-amar: dacă vine sfârşitul lumii, România scapă, pentru că e cu câteva decenii bune în urma celorlalţi.

 • România mai ARE o şansă: #dreaptaunita
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România mai ARE o şansă: #dreaptaunita

  Totul se joacă în zilele şi lunile ce urmează: libertatea, democraţia, apartenenţa noastră la modelul şi valorile occidentale. A devenit limpede că actuala formulă de guvernare distruge în fiecare zi o muncă de aproape trei decenii care a însemnat (re)întoarcerea României la Occident. Ei trebuie opriţi cât mai urgent şi cu orice preţ, înainte ca România să piardă totul. Singura soluţie este o dreaptă unită - acum.

 • Coana România faţă cu diversiunea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coana România faţă cu diversiunea

  Diversiunea este „o acţiune politică întreprinsă cu scopul de a distrage atenţia de la problemele reale ale vieţii publice”. Repetaţi asta până învăţaţi pe de rost. E tot ce trebuie să faceţi pentru a înţelege, clar ca lacrima, ce se întâmplă în România de azi.

 • Acel
moment când preşedintele trebuie să rupă pisica
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Acel moment când preşedintele trebuie să rupă pisica

  Alea iacta est. Zarurile au fost aruncate. Nu peste râul Rubicon şi nu de vreun Caesar al timpurilor noastre, ci de nişte oameni mici, reuniţi să tranşeze viitorul ţării în toaleta Curţii Constituţionale a României.

 • Cheia înfrângerii PSD: turul zero
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cheia înfrângerii PSD: turul zero

  Ziua Europei celebrează Declaraţia lui Robert Schuman de la 9 mai 1950, care a pus bazele proiectului comun european. Au trecut 68 de ani, dar miezul acestei declaraţii de căpătâi pentru Europa este acelaşi: nimic nu se poate fără unitate.

Modifică Setările