Stiri despre buna dispozitie

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • De ce este Moş
Crăciun de neînlocuit pentru un copil fericit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce este Moş Crăciun de neînlocuit pentru un copil fericit

  Sărbătorile de iarnă sunt asociate indiscutabil cu belşugul, cu bucuria, cu familia, cu bradul, cu zăpada, cu luminile şi colindele. Sărbătoare a familiei, Crăciunul are o semnificaţie aparte mai ales pentru copii care îl aşteaptă pe Moş cu daruri. Ar trebui păstrat acest mister al Crăciunului? Psihologii afirmă că sărbătoarea cea mai frumoasă din an ne-au schimbat pe toţi şi continuă să o facă, fie că suntem adulţi, fie că suntem copii

 • Cum să-ţi schimbi dispoziţia: alimentele care te înveselesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să-ţi schimbi dispoziţia: alimentele care te înveselesc

  În timp ce o bucăţică de ciocolată ţi se topeşte pe limbă, poţi, pur şi simplu, să simţi cum scapi de stres şi cum te învăluie un sentiment binefăcător. Oare este doar un truc? Oare şi alte alimente îţi pot da senzaţia de bine?

 • Cum să te destinzi la locul de muncă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să te destinzi la locul de muncă

  Volumul mare de muncă, orele lucrate peste program şi stilul de viaţă adaptat unui secol al vitezei îţi provoacă, de cele mai multe ori, un blocaj mintal. Pentru a-ţi recâştiga energia şi motivaţia trebuie să faci mişcare, să-ţi faci curat pe birou şi să petreci timp cu oameni care îţi admiră performanţele profesionale, spun specialiştii.

 • Cum ne influenţează vremea psihicul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ne influenţează vremea psihicul

  Zile mai scurte şi mai reci, soare cu dinţi... Imediat ne simţim mai obosiţi şi mai lipsiţi de chef. Unele persone sunt mai predispuse la depresii în perioadele reci, altele îşi păstrează mai uşor buna dispoziţie. Iată de ce.

 • VIDEO Oamenii sunt mai veseli dimineaţă, confirmă Twitter
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Oamenii sunt mai veseli dimineaţă, confirmă Twitter

  Se ştie deja că weekendul generează bună dispoziţie în rândul majorităţii, dar ce se întâmplă în restul zilelor din săptămână? Folosindu-se de Twitter, cercetătorii de la Universitatea americană Cornell au descoperit că oamenii sunt mai veseli dimineaţa.

 • Atenţie la excesele din weekend!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie la excesele din weekend!

  Mulţi dintre noi mănâncă mai mult şi consumă cantităţi mai mari de alcool la sfârşitul săptămânii decât în restul zilelor. Aceste obiceiuri pot să ne strice buna-dispoziţie în weekend, pentru că deseori provoacă stări de rău. Mai mult, în prima zi a săptămânii ne vom simţi obosiţi.

 • Virgil Rus: „Sportul combate proasta dispoziţie“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Virgil Rus: „Sportul combate proasta dispoziţie“

  Mereu cu zâmbetul de buze, Virgil Rus este un asistent universitar la Extensia UBB a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Bistriţa care a demonstrat ştiinţific, prin studiile sale, inducerea stării de bine prin sport. Despre orele de tae-bo pe care le ţine în calitate de instructor la un club sportiv din oraş, lumea spune că sunt atractive şi că un curs nu seamănă cu celălalt.

Modifică Setările