Stiri despre brutarii

  17 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Gândaci, tăvi uzate, cu urme de rugină, produse depozitate pe podea, găsite de Protecţia Consumatorilor la trei brutării din Sectorul 5 FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gândaci, tăvi uzate, cu urme de rugină, produse depozitate pe podea, găsite de Protecţia Consumatorilor la trei brutării din Sectorul 5 FOTO

  Comisarii de la Protecţia Consumatorilor din Bucureşti au găsit, în urma unor controale făcute la trei firme de panificaţie din Sectorul 5, materii prime depozitate în condiţii improprii, gândaci, tăvi pentru copt uzate, cu urme de arsură şi rugină, dar şi produse de panificaţie depozitate direct pe paviment.

 • INTERVIU Cum a trecut industria de panificaţie prin criză. Gabriela Bereş, Puratos: România a fost cea mai afectată din Europa de Est
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Cum a trecut industria de panificaţie prin criză. Gabriela Bereş, Puratos: România a fost cea mai afectată din Europa de Est

  Industria de panificaţie din România a fost cea mai afectată din Europa de Est, din cauza faptului că România este o piaţă artizanală, comparativ cu piaţa industrializată din Vest, dar şi pentru că vechimea business-urilor, în special în cofetărie, este mică, între 10 şi 15 ani maxim, a declarat, într-un interviu pentru „Adevărul”, Gabriela Bereş, director regional pe 18 pieţe pentru Puratos Group.

 • Ce au găsit inspectorii sanitar-veterinari înainte de Paşte: pâine făcută în brutării murdare şi cu mucegai şi carne vândută la negru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce au găsit inspectorii sanitar-veterinari înainte de Paşte: pâine făcută în brutării murdare şi cu mucegai şi carne vândută la negru

  Toată luna aprilie, inspectorii sanitar-veterinari au luat la pas unităţile de panificaţie-patiserie-cofetărie, precum şi pieţele agroalimentare şi magazinele cu carne. Aceştia au găsit brutării murdare şi cuprinse de mucegai şi animale sacrificate în spaţii necorespunzătoare şi vândute mai apoi la negru.

 • Nereguli descoperite de poliţişti în brutăriile din Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nereguli descoperite de poliţişti în brutăriile din Buzău

  Scăderea TVA la pâine nu-i mulţumeşte pe toţi brutarii buzoieni, astfel că unii dintre ei continuă să înşele statul. În luna mai, poliţiştii au aplicat peste 1800 de amenzi pentru şase infracţiuni la Legea pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale, cu un prejudiciu a cărui valoare a fost estimată la peste 300.000 de lei.

 • Controale la brutăriile din Tulcea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Controale la brutăriile din Tulcea

  Într-o singură lună, poliţiştii au aplicat 185 de amenzi la producătorii şi comercianţii de pâine şi de produse de panificaţie din judeţul Tulcea.

 • Creşterea TVA a scumpit grâul cu 20%
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Creşterea TVA a scumpit grâul cu 20%

  Guvernul a găsit soluţia pentru a opri scumpirea pâinii, practic inevitabilă după creşterea TVA la grâne: va aloca brutăriilor 27.000 de tone de grâu din rezerva de stat.

 • Orădenii care vor să mănânce pâine neagră trebuie să-şi pună pofta în cui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Orădenii care vor să mănânce pâine neagră trebuie să-şi pună pofta în cui

  Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Bihor au verificat în ultimele zile 22 de firme care produc sau vând „pâine neagră". Dintre acestea, 21 au fost sancţionate  pentru diverse nereguli, comisarii găsind doar opt firme care, la producerea pâinii negre, folosesc cu adevărat făină neagră, pe care o combină însă cu făină albă.

 • Moartea tradiţiilor, bucuria patiserilor şi firmelor de catering din Oradea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moartea tradiţiilor, bucuria patiserilor şi firmelor de catering din Oradea

  Orădencele nu-şi mai pierd vremea în bucătărie şi comandă de la specialişti mâncărurile tradiţionale de Paşte. Nici cele trecute de prima tinereţe nu mai petrec ore întregi frământând aluaturi, ci cumpără cozonacul de la patiserii sau din marile magazine.

 • Călăraşi: Controale în brutării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Călăraşi: Controale în brutării

  Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor au desfăşurat activităţi pe linia producerii şi comercializării de pâine şi produse de panificaţie

 • Turnu Severin: Brutăriile, măcinate de criză şi scumpiri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turnu Severin: Brutăriile, măcinate de criză şi scumpiri

  Industria de panificaţie se clatină de aproape un an, în condiţiile în care preţul materiei prime creşte, iar vânzările scad pe zi ce trece. Pentru a scăpa de faliment, administratorul unei brutării din Severin se vede nevoit să concedieze 75% din angajaţi.

 • Slobozia: Brutării sancționate de Inspecția Muncii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slobozia: Brutării sancționate de Inspecția Muncii

  Inspectorii de Muncă au verificat 13 brutării din Ialomița și au aplicat două amenzi în cuantum de 9.000 de lei. Celelalte societăți verificate au primit avertismente. Atât amenzile, cât și avertismentele au fost aplicate ca urmare a neregulilor găsite la contractile de muncă ale angajaților.

 • Turnu Severin: Brutăriile, lovite de criză şi impozite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turnu Severin: Brutăriile, lovite de criză şi impozite

  Industria de panificaţie din Mehedinţi se clatină de aproape un an, în condiţiile în care vânzările au scăzut, iar micii comercianţi au dat faliment. O treime din brutăriile severinene au fost închise în ultimul an, iar aplicarea taxei forfetare a dus la concedieri.

Modifică Setările