Stiri despre britney spears

  91 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Săruturi între dive pe scenă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Săruturi între dive pe scenă

  Sandra Bullock şi Scarlett Johansson au împărţit un moment „intim“ în văzul a milioane de oameni, dar un sărut între două femei celebre nu mai şochează. Tonul săruturilor între persoane de acelaşi sex l-au dat Madonna şi Britney Spears în 2003. De atunci le-au urmat exemplul Sandra Bullock, Miley Cyrus şi multe alte vedete.

 • Lansări CD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lansări CD

  După o pauză de 10 ani, frumoasa Sade revine cu un nou album, „Soldier of Love“. Helen Folasade Adu, cunoscută ca Sade, şi-a lansat precedentul album, „Lovers Rock“, în urmă cu 10 ani, după care a luat o pauză binemeritată.

 • Impostorii 	reţelelor de socializare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Impostorii reţelelor de socializare

  Printre celebrităţile care au căzut victimă impostorilor din mediul digital se numără Britney Spears, Dalai Lama, Regina Marii Britanii şi mulţi alţii. Twitter a dezvoltat o platformă pentru identificarea conturilor false.

 • Britney Spears, cea mai sexy cântăreaţă din toate timpurile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Britney Spears, cea mai sexy cântăreaţă din toate timpurile

  Revista de muzică din SUA "Billboard" a publicat o listă cu cele mai sexy femei din industria muzicală. Zece sunt cele norocoase să încheie acest top, ele fiind alese de milioane de cititori. Câştigătoarea: Britney Spears. Se află în faţa unor artiste ca Beyonce, Rihanna sau Shakira.

 • Britney Spears, superhot în haine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Britney Spears, superhot în haine "Candie's"

  "Știu că fanii mei vor ajunge să iubească aceste fotografii senzaționale. Sunt foarte emoționată să lucrez cu Candie's, mai ales pentru că este pentru a doua oară", a declarat actrița în timpul ședinței foto, declarație preluată de ziarul "The Sun".

 • Cele 10 simboluri ale deceniului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele 10 simboluri ale deceniului

  În lista alcătuită de cotidianul „The Guardian“, în funcţie de votul cititorilor, apar personaje de film şi vedete de televiziune. Britney Spears, Jamie Oliver, Carrie Bradshaw şi Harry Potter se numără printre simbolurile care definesc cel mai bine anii 2000.

 • Fetele rele au fost cuminţite de criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fetele rele au fost cuminţite de criză

  Paris Hilton, Lindsay Lohan şi Britney Spears au părăsit, în 2009, topul celor mai scandaloase vedete. Odată cu criza internaţională, au pierdut masiv atât din capitalul de imagine, cât şi din puterea exercitată asupra titlurilor de ziare. Fetele rele au fost educate de neinteresul americanului de rând.