Stiri despre britney spears

  98 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dietele secrete ale
vedetelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dietele secrete ale vedetelor

  Un corp netonifiat, cu grăsime şi kilograme în exces, a fost mereu un motiv de îngrijorare pentru starurile dependente de blitzurile paparazzilor. Pentru a se asigura că înfăţişarea lor va fi un pretext de mândrie şi nu de ruşine, celebrităţile au apelat la diverse strategii, mai mult sau mai puţin sănătoase, prin care şi-au prelucrat trupul în funcţie de standardele sociale ori cele autoimpuse.

 • Testul
de sarcină al lui Britney şi un borcan cu aerul respirat de cuplul
Brangelina. Cele mai ciudate bunuri ale vedetelor, puse la vânzare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Testul de sarcină al lui Britney şi un borcan cu aerul respirat de cuplul Brangelina. Cele mai ciudate bunuri ale vedetelor, puse la vânzare

  „Nimic nu se pierde, totul se transformă“ nu e doar o regulă a naturii, ci şi una de la Hollywood. Dacă şerveţelele folosite, unghiile şi părul ar ajunge, în mod normal, la gunoi, în cazul starurilor internaţionale orice lucru capătă o valoare... de zeci de mii de dolari. Fanii, desigur, sunt încântaţi de achiziţii.

 • Regina şi prinţesa controverselor, împreună pe aceeaşi scenă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regina şi prinţesa controverselor, împreună pe aceeaşi scenă

  Madonna, regina muzicii pop, şi Miley Cyrus, prinţesa aceluiaşi gen muzical, vor cânta pentru prima dată împreună în cadrul show-ului „MTV Unplugged“, cu tematică rurală, realizat de fosta vedetă Disney, care va fi difuzat în această seară. Fără doar şi poate, ambele cântăreţele au un trecut controversat în spate, fapt care alimentează urmările acestei colaborări de moment.

 • Top 10 cele mai scumpe videoclipuri din toate timpurile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 10 cele mai scumpe videoclipuri din toate timpurile

  Prin intermediul unui videoclip, artistul ajunge mai aproape de inimile fanilor săi. Şi cum poate să făcă mai bine acest lucru decât să investească foarte mult în cele mai bune imagini şi tehnologii folosite pentru a realiza un clip video de excepţie. Astfel, pentru a contoriza cele mai scumpe videoclipuri din toate timpurile, publicaţia „Business Insider“ a realizat un top zece al celor mai costisitoare producţii de gen.

 • VIDEO Miley Cyrus şi Britney Spears, prea vulgare pentru francezi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Miley Cyrus şi Britney Spears, prea vulgare pentru francezi

  Consiliul Superior al Audiovizualului din Franţa a decis ca videoclipurile cântăreţelor Miley Cyrus şi Britney Spears să fie difuzate doar după ora 22.00, motivând că acestea prezintă imagini mult prea vulgare, după cum informează billboard.com.

 • FOTO
Britney Spears, acuzată că şi-a desenat pătrăţele pe abdomen ca
să pară mai tonifiată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Britney Spears, acuzată că şi-a desenat pătrăţele pe abdomen ca să pară mai tonifiată

  Dacă în anii de glorie, abdomenul de fier era unul dintre punctele sale forte, astăzi, interpreta hitului „Oops i Did It Again“ pare că e nevoită să recurgă la trucuri pentru a păstra aparenţele fizice. Deşi într-o formă fizică admirabilă, la 32 de ani şi cu doi copii, Britney a stârnit controverse când şi-a postat pe Instagram o poză dintr-un concert recent. Internauţii susţin că şi-a desenat pătrăţele pe abdomen.

 • Ce fac vedetele
de Revelion?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce fac vedetele de Revelion?

  Fie că muncesc, pentru un an nou mai prosper, petrec în piaţa publică ori se relaxează în familie, cântăreţii, actorii şi prezentatorii de la TV nu vor să uite uşor acest Revelion.

 • Hollywoodul precoce. Când şi-au pierdut vedetele virginitatea?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hollywoodul precoce. Când şi-au pierdut vedetele virginitatea?

  Din curiozitate sau rebeliune, la 7 sau la 14 ani, cu o amică adolescentă ori cu iubita experimentată a tatălui, cei care sunt astăzi celebri şi bogaţi au avut partea de experienţe sexuale diverse, în perioada anonimatului.

 • FOTO Cele mai scurte căsnicii
de la Hollywood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Cele mai scurte căsnicii de la Hollywood

  Instituţia căsătoriei ar trebui să fie respectată, stabilă şi nu tratată ca pe un lucru care poate fi schimbat cu uşurinţă, dar, cu toate acestea, mai ales în Statele Unite întâlnim cupluri de vedete care au „reuşit” performanţa să divorţeze după mariaje scurte.

 • VIDEO Pentru cine fac bani piraţii somalezi ?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Pentru cine fac bani piraţii somalezi ?

  Un raport prezentat recent de Banca Mondială, ONU şi Interpol, demonstrează că în ultimii 10 ani, piraţii somalezi au devenit o corporaţie internaţională influentă.

 • Britney Spears, spaima piraţilor somalezi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Britney Spears, spaima piraţilor somalezi

  Hituri la vremea lor, melodiile „Oops! I did it again” şi „Baby one more time” au dispărut cu trecerea anilor de la radio şi de la posturile de televiziune de profil. Însă ele pot fi deseori auzite în largul coastelor de est ale Africii, răsunând la bordul navelor comerciale încărcate cu marfă.

 • FOTO VIDEO Cele mai îndrăzneţe momente din istoria galei MTV Video Music Awards
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Cele mai îndrăzneţe momente din istoria galei MTV Video Music Awards

  Gala MTV Video Music Awards a oferit în fiecare an, din 1984 până în prezent, momente cu adevărat uimitoare care au impresionat sau chiar au şocat spectatorii şi telespectatorii. Chiar dacă iniţial se doreau a fi o alternativă la Premiile Grammy, acestea au fost denumite „Oscarurile pentru tineri“. Iar unii tineri au lăsat în urma lor prestaţii de necrezut.

 • Top 10 melodii
potrivite pentru exerciţii fizice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 10 melodii potrivite pentru exerciţii fizice

  Vara este anotimpul în care timpul dedicat exerciţiilor fizice este mai mare faţă de alte perioade ale anului, mai ales că perioada vacanţelor nu presupune doar călătorii, ci şi mişcare fizică.

 • VIDEO Vedete care au avut altercaţii cu paparazzi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Vedete care au avut altercaţii cu paparazzi

  Chiar dacă relaţia dintre vedete şi paparazzi este, de cele mai multe ori, benefică pentru ambele părţi, uneori se ajunge şi la conflicte din cauza încălcării vieţii private a artiştilor. De cele mai multe ori, insistenţa paparazzilor este principalul motiv pentru care unele staruri ajung să îi agreseze.

 • FOTO
La un click distanţă. Cele mai influente personalităţi din mediul
online
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO La un click distanţă. Cele mai influente personalităţi din mediul online

  Mai puţin înseamnă mai mult, însă nu şi pe internet, unde starurile îşi afirmă supremaţia în funcţie de numărul de fani, like-uri şi share-uri. În era Facebook-Twitter-Instagram, prestigiul creşte pe măsură ce artiştii fac confesiuni neaşteptate, postează imagini inedite ori, pur şi simplu, sunt prezenţi în rândul fanilor de pe internet.

 • VIDEO Fabrica de hituri. Cum ajunge o melodie pe locul I
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Fabrica de hituri. Cum ajunge o melodie pe locul I

  Unii cred că promovarea este cea mai importantă etapă din traiectoria unei piese, însă pentru el, expunerea este doar rezultatul unui proces complicat. Benny Blanco, producătorul Rihannei şi al formaţiei Maroon 5, vorbeşte despre cum se naşte muzica şi explică modul în care notele de pe portativ devin refrene internaţionale.