Stiri despre breaking news

  34 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Evadarea
din plictiseală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Evadarea din plictiseală

  Plictiseală mare în România. Scena politică e înţepenită. Iohannis şi PNL vor alegeri anticipate. Dar nu au niciun plan pentru viitorul ţării. PSD nici nu ştie ce vrea. Celelalte partide fac figuraţie.

 • Breaking news
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Breaking news

  Nici bine n-a început Postul Crăciunului, că preţul la ouă a crescut în piaţa mea. De la 1 leu, cât era oul mare, cu două gălbenuşuri, s-a făcut 1.20 lei şi are un singur gălbenuş. Ciudată scumpire, ciudate găini!

 • Lungmetrajul „Un pas în urma serafimilor” are opt trofee în palmares la Gala Gopo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lungmetrajul „Un pas în urma serafimilor” are opt trofee în palmares la Gala Gopo

  Marţi seară au fost acordate premiile Gopo. „Un pas în urma serafimilor”, regizat de Daniel Sandu a primit opt premii, printre care cele pentru cel mai bun film, pentru cel mai bun regizor şi pentru cel mai bun actor în rol principal (Vlad Ivanov). Cel mai bun documentar a fost desemnat „Planeta Petrila”, în regia lui Andrei Dăscălescu, iar cea mai bună actriţă în rol principal a fost desemnată Diana Cavaliotti, pentru rolul din „Ana, mon amour”.

 • Etajul şi şantajul. Breaking news la Teatrul de Comedie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Etajul şi şantajul. Breaking news la Teatrul de Comedie

  Pe vremea comuniştilor, piesa „Ultima oră“ de Mihail Sebastian devenită la Teatrul de Comedie „Breaking news“ s-a putut juca fiindcă era considerată o critică la adresa presei din vremea zisului regim burghezo -moşieresc.

 • Regizoarea Iulia Rugină: „Sunt în afara sistemului“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regizoarea Iulia Rugină: „Sunt în afara sistemului“

  Iulia Rugină, care a regizat recent filmul „Breaking news“ premiat la Karlovy Vary, spune că a fost tot timpul rebelă şi nonconformistă. „Sunt freelancer şi, conform statului român, sunt în afara sistemului“, spune cineasta. Pelicula  „Breaking news“ are scene filmate în redacţia „Adevărul“.

 • Retrospectivă. Filmele româneşti ale anului 2017 VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Retrospectivă. Filmele româneşti ale anului 2017 VIDEO

  Anul 2017 a fost unul în care cinematografia românească a excelat. De la documentare istorice la filme artistice, regizorii români s-au bucurat de succes la festivalurile internaţionale de film unde atât ei,  cât şi actorii din proiectele lor, au primit premii pentru munca depusă.

 • Filmele „Fixeur” şi „Pororoca”, proiectate la Zilele Filmului Românesc de la Madrid VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filmele „Fixeur” şi „Pororoca”, proiectate la Zilele Filmului Românesc de la Madrid VIDEO

  Cea de-a VIII-a ediţie a Zilelor Filmului Românesc de la Madrid începe miercuri, 8 noiembrie, cu „Fixeur”, în regia lui Adrian Sitaru, peliculă ce reprezintă România în cursa pentru Premiul Oscar pentru cel mai bun film străin din 2018. Regizorul român, alături de criticul de film spaniol Luis Martínez, jurnalist la ziarul El Mundo, va fi prezent la inaugurare pentru a dialoga cu publicul.

 • Regimul breaking news
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regimul breaking news

  Breaking news e o ştire importantă pentru care merită să ne oprim din orice ca să aflăm despre ce-i vorba. O astfel de ştire e rară - act de terorism, accident aviatic, seism, căderea guvernului, moartea unui mare om etc.

 • CRONICĂ „Breaking News“, un film despre raportarea la suferinţa umană şi la memoria celor dispăruţi dintre noi VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CRONICĂ „Breaking News“, un film despre raportarea la suferinţa umană şi la memoria celor dispăruţi dintre noi VIDEO

  „Breaking News”, în regia Iuliei Rugină, care apare în cinematografie începând cu 29 septembrie, a avut miercuri seara premiera de gală la care a participat întreaga echipă implicată în proiect. Filmul spune povestea reporterului Alex Mazilu (Andi Vasluianu) care încearcă să realizeze un reportaj în memoria colegului său, cameramanul Andrei Paraschiv (Dorin Andone), care îşi găseşte sfârşitul într-o fabrică în care are loc o explozie.

 • Filmul „Breaking News“ a ajuns la Arad
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filmul „Breaking News“ a ajuns la Arad

  Filmul „Breaking News“ a ajuns, marţi seara, în Arad, însă pe marile ecrane din România va apărea din data de 29 septembrie.

 • Actorul Andi Vasluianu: „Jurnalismul  e o nebunie, e ca noi cu scena, ai nevoie de adrenalina asta, nu te lasă în pace, altfel nu funcţionezi” VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actorul Andi Vasluianu: „Jurnalismul  e o nebunie, e ca noi cu scena, ai nevoie de adrenalina asta, nu te lasă în pace, altfel nu funcţionezi” VIDEO

  Filmul Breaking News, în regia Iuliei Rugină, intră în cinematografe pe 29 septembrie. Pelicula spune povestea jurnalistului Alex Mazilu care, după moartea tragică a cameramanului său în timpul unei filmări, este trimis să facă un reportaj in memoriam despre viaţa acestuia. În rolurile principale sunt Andi Vasluianu şi Voica Oltean.

 • „Aerul“ pe care îl respirăm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Aerul“ pe care îl respirăm

  E, fireşte, binevenită crescînda exigenţă planetară faţă de sănătatea mediului în care trăim. Trebuie să ştim ce aer respirăm, ce apă bem, ce produse „naturale“ mîncăm, ce resurse globale punem în pericol, cum putem fi influenţaţi de ambianţa vieţii noastre zilnice şi cum putem influenţa, la rîndul nostru, această ambianţă.

 • Importanţa senzaţională a breaking news-urilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Importanţa senzaţională a breaking news-urilor

  Disperarea-i mai mare decât Casa Poporului, mamut construit de Ceauşescu cu multe sacrificii ale românilor, de unde se cârmeşte căruţa cu şine a României. Se caută soluţii febrile în laboratoare: naţionalizări de pensii, noi taxe şi impozite, amânări, idei, manipulări şi multe abureli ale poporului. Toate acestea sunt aruncate pe piaţă prin intermediul breaking news-urilor şi specialiştilor în domeniul news fake-urilor.

 • Informaţia
în lumea şi în spaţiile violenţei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Informaţia în lumea şi în spaţiile violenţei

  Miercuri, 7 ianuarie 2015, doi indivizi înarmaţi, purtând cagule, au pătruns pe neaşteptate în redacţia publicaţiei franceze Charlie Hebdo, au strigat Allah Akbar şi au deschis focul.

 • UPDATE VIDEO Incendiu de proporţii în Bacău. Mansardele de la două blocuri sunt în flăcări. Fumul se vede în întreg oraşul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE VIDEO Incendiu de proporţii în Bacău. Mansardele de la două blocuri sunt în flăcări. Fumul se vede în întreg oraşul

  Un incendiu a izbucnit acum câteva minute în zona Pieţei Centrale, la blocurile turn din apropiere de Catedrala Catolică. Potrivit martorilor oculari, flăcările ar fi pornit la casa revoluţionarului Iordache Ciuperca, aflat acum în închisoare după ce şi-a ucis cu sânge rece soacra. Locuinţa a fost realizată neautorizat, pe acoperişul blocului.

 • Senzaţional! N-o să-ţi vină să crezi! Exploziv! Presa de calitate a murit!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Senzaţional! N-o să-ţi vină să crezi! Exploziv! Presa de calitate a murit!

  Telenovelizarea presei de la noi nu a început de azi, de ieri. Încă de la găina care făcea pui vii prin anii 90, procesul de trivializare a meseriei de jurnalist a mers mână în mână cu procesul de superficializare a societăţii româneşti în ansamblul ei. Nu e de mirare că România arată cum arată, dacă ne hrănim numai cu informaţii degradante, cu mesaje murdărite de interese meschine şi conţinuturi media năclăite de vulgaritate.

 • TVR are nevoie de igienizare urgentă. Probabil şi de deratizare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TVR are nevoie de igienizare urgentă. Probabil şi de deratizare

  Am citit de cel puţin trei ori explicaţia furnizată de acum fosta şefă a Ştirilor TVR, d-na Raluca Stroe- Brumariu, pentru ruşinoasa, incalificabila tăcere a aşa-zisului post public de televiziune din noaptea de vineri spre sâmbăta. Atunci când s-a produs sinistrul de la Clubul Colectiv şi când TVR a difuzat filme.

 • Izvoarele de la
Slănic Moldova rămân închise până pe 7 iulie. „Sabotorul staţiunii“ cere 27.000 de lei pe lună pentru a deschide robinetul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Izvoarele de la Slănic Moldova rămân închise până pe 7 iulie. „Sabotorul staţiunii“ cere 27.000 de lei pe lună pentru a deschide robinetul

  „Perla Moldovei“ are izvoare minerale, cu calităţi aparte,  din care nu mai curge niciun strop de apă de 10 zile, după ce proprietarul terenului unde se află robinetele a decis să le închidă. El vrea 27 de mii de lei, lunar, de la Primăria Slănic Moldova. Primarul staţiunii i-a făcut plângere penală, iar civil, prin ordonanţa preşedinţială a reuşit să le redeschidă. De pe 7 iulie, turiştii veniţi la tratament au apă din nou.

 • Există „Breaking News” şi în lumea muzicii. Răzvan Ioan Dincă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Există „Breaking News” şi în lumea muzicii. Răzvan Ioan Dincă

  O căutare pe Google News cu numele directorului ONB relevă 141 de articole din presa românească, din 12 mai încoace. Din aceste 141 de ştiri, vreo 130 susţin că domnul Răzvan Ioan Dincă a fost reţinut, arestat, sau chiar „săltat” într-un dosar privind execuţia bugetară la instituţia pe care o conduce.

 • Breaking news
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Breaking news

  Unii răuvoitori susţin că biserica autohtonă şi ortodoxia în general nu se acomodează cu suficientă supleţe la noutatea veacului. Conservatoare, tradiţionalistă, orientată eschatologic iar nu conjunctural, biserica noastră, spre deosebire de cea catolică, nu se lasă contaminată de ispitele unei modernizări factice, dar rămîne, astfel, în urma spiritului vremii. Ei bine, realitatea e pe cale de a anula sever asemenea insinuări.

 • De ce nu există o Românie a
intelectualilor?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce nu există o Românie a intelectualilor?

  Aproape am distrus lumea în care trăim din cauză că am confundat ce înseamnă competenţe şi popularitate.  Am amestecat manelişti cu profesori şi avocaţi, oameni politici cu dive de seară, intelectuali cu oameni de televiziune autodidacţi şi atoatecunoscători. Nu mai contează la ce ne pricepem, important e să ajungem să dăm sfaturi la televizor despre diete, fotbal, securitate naţională, Ucraina, Adi Mutu, medicină şi Codul Penal.

 • Cum arăta un ,,breaking news” de altădată. Portretul ,,mogulului” de presă în tinereţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum arăta un ,,breaking news” de altădată. Portretul ,,mogulului” de presă în tinereţe

  Pentru consumatorul contemporan de mass-media, fenomenul ştirii de ultimă oră sau ,,breaking-news-ului” a devenit ceva banal, pe măsură ce principalele televiziuni româneşti de ştiri au zilnic, oră de oră, ecranele înroşite sau îngălbenite de burtiere cu astfel de anunţuri. Ştirile de ultimă oră fac parte astăzi din cultura noastră contemporană şi sunt martore ale rapidităţii vremurilor pe care le trăim.

 • Accidentul continuu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Accidentul continuu

  La sfârşitul săptămânii trecute, pe DN 1, în judeţul Sibiu, s-a mai întâmplat o nenorocire. O tânără, începătoare într-ale şoferiei, a depăşit aiurea un TIR şi s-a izbit de maşina condusă regulamentar de Cristian Istrate, şeful Misiunii permanente a României pe lângă organizaţiile internaţionale de la Viena.

Modifică Setările