Stiri despre branza dulce

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Reţetă VIDEO Budincă de macaroane cu brânză dulce şi stafide
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţetă VIDEO Budincă de macaroane cu brânză dulce şi stafide

  Unul dintre cele mai îndrăgite dulciuri de bucătărie sau dulciuri ale copilăriei, este Budincă de macaroane cu brânză dulce şi stafide. Cred că nu este copil care să nu-şi amintească de mirosul îmbietor, de bucuria şi nerăbdarea cu care se aştepta cât timp se cocea.

 • Cea mai simplă şi ieftină mâncare. Cum prepari cel mai bun piure de cartofi, după reţeta lui Radu Anton Roman
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai simplă şi ieftină mâncare. Cum prepari cel mai bun piure de cartofi, după reţeta lui Radu Anton Roman

  Despre cea mai comună garnitură care însoţeşte cu succes o friptură, regretatul gastronom Radu Anton Roman spunea că se pregăteşte mai greu decât o oală cu sarmale. Pentru gospodinele care nu doresc să dea greş cu acest preparat, Roman a publicat paşii reţetei în cea mai recent lucrare a gastronomiei româneşti, „Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti“ (Editura Paideia).

 • Poale-n brâu cu brânză dulce şi stafide
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poale-n brâu cu brânză dulce şi stafide

  Iată o reţetă tradiţională românească, foarte apreciată şi iubită de toţi, poale-n brâu cu brânză dulce şi stafide. Cine nu a încercat aceste minunăţii, nu ar trebui să mai aştepte, ci să prepare cât mai repede aceste brânzoaice extrem de bune, specialităţi ca la bunica. Deşi poate părea greu de făcut la prima vedere, merită tot efortul. Lucrurile bune necesită timp, dăruire şi talent. Aşadar, apucaţi-vă de treabă numaidecât.