Stiri despre brand

  334 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Pitesti: Cioacă ţine să-şi adjudece brandul Elodia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pitesti: Cioacă ţine să-şi adjudece brandul Elodia

  Poliţistul a depus o cerere de inregistrarea a numelui soţiei sale la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi mărci. Dacă demersurile sale reuşesc, nimeni nu mai poate folosi numele Elodia, idiferent că este vorba de vreo publicaţie sau emisiune radio - TV şi nici ca denumire a vreunui produs comercial. Părinţii Elodiei şi avocata acestora se opun şi spun că este un act imoral şi ilegal.

 • Alexandra Popa: „Bordelle e un brand atractiv pentru vedete“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alexandra Popa: „Bordelle e un brand atractiv pentru vedete“

  Românca în vârstă de 27 de ani a creat piese de lenjerie intimă pentru Rihanna, Britney Spears, Lady Gaga şi Shakira. Alexandra Popa a plecat din România împreună cu părinţii, imediat după Revoluţie. Acum trăieşte la Londra, unde, în 2007, a pus bazele propriului brand de lenjerie intimă, Bordelle.

 • Sarmaua şi julfa, branduri de Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sarmaua şi julfa, branduri de Crăciun

  Cheltuielile sunt minime pentru astfel de mâncăruri. Chiar dacă în magazine se găsesc multe dintre preparatele tradiţionale, sucevencele preferă să gătească şi să se folosească de ingrediente secrete care fac diferenţa.

 • Andreea Raicu, designer de brad
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andreea Raicu, designer de brad

  Cea de-a noua ediţie a Festivalului Brazilor de Crăciun a fost anunţată ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, unde o mare parte a brazilor realizaţi de designeri au fost expuşi pentru prima dată.

Modifică Setările