Stiri despre brand

  334 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Turda are brand turistic. Clujul mai aşteaptă. Vezi cum arată noul brand
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turda are brand turistic. Clujul mai aşteaptă. Vezi cum arată noul brand

  Primăria Turda şi-a lansat, astăzi, brandul turistic care are la bază sloganul: „Descoperă oraşul Salinei“. Pentru stabilirea unui brand al Clujului, până acum au avut loc mai multe consultări, iar următorul pas va fi identificarea unui sponsor pentru concursul de idei.

 • Mascota Bistriţei este un struţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mascota Bistriţei este un struţ

  Consilierii locali au aprobat ieri sloganul, sigla şi mascota oraşului. După dezbateri aprinse care au durat mai multe ore, câştigător a ieşit sloganul lui Dănilă Bogdan, „Bistriţa poarta Transilvaniei". Mascota oraşului va fi struţul cu potcoavă în cioc.

 • Chinezăriile ameninţă ceasurile elveţiene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chinezăriile ameninţă ceasurile elveţiene

  Producătorii de ceasuri din China vor face concurenţă brandurilor elveţiene mai ieftine, principalul atu al acestora fiind costurile de producţie foarte reduse, crede Jean-Marc Jacot, CEO al Parmigiani.

 • Primul mall din Craiova, în curtea Electroputere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primul mall din Craiova, în curtea Electroputere

  Centrul comercial va fi ocupat în proporţie de 80% până la sfârşitul anului, estimează agentul de închiriere contractat de dezvoltator. În centrul comercial amplasat în curtea fabricii de aparataj electric şi de transformatoare vor fi prezente branduri cunoscute precum Zara, C&A sau H&M.

 • Craiova: Zara, C&A şi H&M, în mall-ul de la Electro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Zara, C&A şi H&M, în mall-ul de la Electro

  Craiovenii nu vor mai fi nevoiţi să meargă la cumpărături în centrele comerciale din Capitală pentru a-şi cumpăra haine şi încălţăminte de firmă. Centrul comercial va fi ocupat în proporţie de 80% până la sfârşitul anului, estimează agentul de închiriere contractat de dezvoltator.

 • Julia Roberts, zeiţa Venus a cafelei - VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Julia Roberts, zeiţa Venus a cafelei - VIDEO

  Actriţa Julia Roberts apare în rolul zeiţei Venus într-o reclamă pentru un brand de cafea italian, care va fi difuzată în perioada Crăciunului în Italia, potrivit dailymail.co.uk. Pentru spotul publicitar de 45 de secunde, Julia Roberts a primit un onorariu de 1,2 milioane de euro.

 • Regele berii, şomer la Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regele berii, şomer la Cluj

  Fabrica de bere Ursus din Cluj-Napoca va fi închisă de compania multinaţională SABMiller, deţinătoarea brandului „Ursus“. Gary Whitlie, preşedintele Ursus Breweries, divizie a companiei SABMiller, a anunţat ieri că fabrica de bere Ursus de la Cluj se va închide în perioada imediat următoare.

 • Loteria Română, cel mai valoros brand românesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Loteria Română, cel mai valoros brand românesc

  Pentru al patrulea an consecutiv, compania Loteria Română a fost desemnată ca fiind cel mai valoros brand românesc, cu o valoare de 39 milioane de euro, în urma studiului european asupra brandurilor, Eurobrand 2010, organizat de către Institutul European al Brandurilor din Viena.

 • „Crizantema de Aur” merge mai departe, chiar dacă s-a pierdut brandul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Crizantema de Aur” merge mai departe, chiar dacă s-a pierdut brandul

  Autorităţile locale se judecă cu o asociaţie din Bucureşti pentru redobândirea dreptului de a utiliza această denumire.Primăria Târgovişte şi Consiliul Judeţean au pierdut procesul pe fond, însă au declarat recurs şi speră să revoce înregistrarea de la OSIM.

 • Brandul românesc Comtim, reinventat de americani cu muncitori din India
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brandul românesc Comtim, reinventat de americani cu muncitori din India

  Firmele din judeţul Timiş „importă” muncitori din ţări precum China, Japonia, Egipt, India sau Thailanda şi Macedonia. Americanii de la Smithfield Prod au adus tranşatori de carne din India. Aceeaşi americani au vrut şi să reinventeze brandul românesc Comtim.

 • Dosar: De la orfelinatele anilor ’80 la un brand de ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dosar: De la orfelinatele anilor ’80 la un brand de ţară

  „Copiii nimănui“ ar putea fi un brand de ţară mai veridic decât oricare altul. „Adevărul“ vă arată cum a ajuns România să reprezinte în imaginarul colectiv occidental o imensă stradă populată de copii care se droghează cu aurolac.

 • Udrea: România are primul brand turistic făcut profesionist
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Udrea: România are primul brand turistic făcut profesionist

  Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, astăzi, că România are pentru prima dată un brand turistic naţional făcut profesionist şi "bazat pe studii şi cercetări la nivel naţional şi internaţional".

 • Dracula şi frunza de brand
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dracula şi frunza de brand

  Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului dă banii pe frunze când Dracula le bate la uşă. Responsabilii cu brandul de ţară vor să schimbe una dintre puţinele asocieri care nu au conotaţii negative referitoare la ţara noastră, mitul lui Dracula.

 • VIDEO Madonna, acuzată de furt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Madonna, acuzată de furt

  Madonna a fost dată în judecată de compania de articole vestimentare L.A. Triumph Inc care susţine că artista ar fi „furat“ brandul „Material Girl“ pe care firma îl foloseşte încă din 1997.

 • Madonna – un brand inepuizabil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Madonna – un brand inepuizabil

  Madonna rămâne Madonna „şi-n şanţ“: statutul de celebritate al divei rămâne neclintit, iar brandul ei, clădit cu trudă pe parcursul a trei decenii, îşi continuă cu insistenţă expansiunea.

 • CSOP recunoaşte implicarea în realizarea proiectului brandului de turism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CSOP recunoaşte implicarea în realizarea proiectului brandului de turism

  Centrul pentru Studierea Opiniei şi Pieţii (CSOP) notează, într-un comunicat de presă, că s-a împlicat în realizarea proiectului referitor la brandul de turism al României prin efectuarea unui sondaj de opinie. Instituţia susţine că nu a cerut sau pretins favoruri sau beneficii nemeritate, în urma colaborării.

Modifică Setările