Stiri despre bradeanu

  41 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Ziua Femeii, prin ochii unei poliţiste de la un post rural
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ziua Femeii, prin ochii unei poliţiste de la un post rural

  De Ziua Femeii, poliţistele care au intrat în serviciu au fost primite cu flori de colegii lor, dar şi cu mai multă îngăduinţă. Chiar dacă i se dăruise zi liberă, agentul  Mihaela Stoica, adjunctul şefului de post din comuna buzoiană Brădeanu, a preferat să lucreze de 8 martie, în semn de respect pentru colegii săi şi comunitatea pe care o slujeşte.

 • VIDEO Operaţiune de salvare a unei gravide, cu şenileta pompierilor buzoieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Operaţiune de salvare a unei gravide, cu şenileta pompierilor buzoieni

  O operaţiune dramatică de salvare a unei gravide, intrată în travaliu, s-a derulat marti dimineaţă, în jurul orei 4, în localitatea Brădeanu, judeţul Buzău. A fost necesară intervenţia unei şenilate de la ISU Buzău pentru a aduce femeia din satul izolat, Mitropolia, la Smeeni, unde era aşteptată de o ambulanţă.

 • VIDEO Porumb făcut franjuri de grindina căzută în Bărăganul buzoian
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Porumb făcut franjuri de grindina căzută în Bărăganul buzoian

  Grindina a făcut prăpăd în judeţul Buzău. Porumbul de pe 200 de hectare a fost afectat în proporţie cuprinsă între 20 şi 70 la sută dar, din fericire, oamenii şi-au asigurat culturile şi speră să primescă despăgubiri. Sunt însă şi zone unde precipitaţiile abundente au înecat culturile pe sute de metri pătraţi iar plantele au început deja să putrezească.

 • Poliţiştii, pe urmele a doi hoţi de produse petroliere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţiştii, pe urmele a doi hoţi de produse petroliere

  Poliţişti din cadrul secţiei de poliţie rurală Smeeni, împreună cu o grupă a Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţa unui bărbat de 37 şi a unui adolescent în vârstă de 17 ani, ambii din comuna Brădeanu, suspectaţi de comiterea mai multor furturi de produse petroliere şi componente de la sonde. Activităţile s-au desfăşurat în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Judecătoria Pogoanele.

 • Petrecere la Brădeanu cu Constantin Enceanu și Nicu Paleru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Petrecere la Brădeanu cu Constantin Enceanu și Nicu Paleru

  Constantin Enceanu și Nicu Paleru vor susține recitaluri în cadrul ediției a V-a a „Festivalului crizantemelor” de la Brădeanu. Evenimentul va avea loc duminică și este organizat de Primăria Brădeanu şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Buzău.

 • VIDEO Plopul, agent electoral. Doi primari s-au certat din cauza unor copaci tăiați
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Plopul, agent electoral. Doi primari s-au certat din cauza unor copaci tăiați

  Primarii a două comune vecine s-au certat ca la ușa cortului din cauza unor plopi tăiați. Unul dintre primari îl acuză pe celălalt că îi taie copacii din comună ca să-i transforme în lemne de foc, acum, ca să dea bine în fața propriului electorat. Celălalt spune că a primit autorizație de la Consiliul Județean să exploateze toți plopii de pe drumul județean, chiar și de pe raza comunei vecine.

 • Brădeanu, show pentru Gyor!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brădeanu, show pentru Gyor!

  Gyor ETO, viitoarea adversară a campioanei României la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea, a învins duminică, pe teren propriu, formaţia germană HC Leipzig, scor 30-19 (13-7), în ultimul meci din grupa I a Ligii Campionilor.

Modifică Setările