Stiri despre botosani

  9889 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Revista presei locale:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revista presei locale:

  Cele mai importante titluri: Moarta sub rotile unei masini

 • Bolnavi de porcină pierduţi în acte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bolnavi de porcină pierduţi în acte

  Autorităţile sanitare se apără şi dau vina pe colegii din Iaşi, care trebuiau să prezinte raportul la Bucureşti, conform procedurii.

 • Scandal la laboratorul Spitalului Judeţean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scandal la laboratorul Spitalului Judeţean

  Unitatea nu mai poate finanţa laboratorul medical şi vrea să îl privatizeze  Procedura este în plină derulare iar spitalul a primit deja trei oferte. Cei aproape 100 de angajaţi susţin că nu au fost informaţi cu privire la privatizare şi se tem că vor rămâne fără locuri de muncă.

 • Înmormântare cu sicriul sigilat dar fără măşti de protecţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Înmormântare cu sicriul sigilat dar fără măşti de protecţie

  Astăzi, femeia din localitatea Bucecea care a murit de gripă porcină a fost înmormântată la cimitirul din localitate. La recomandarea autorităţilor sanitare, sicriul a fost sigilat. Ignorând pericolul, rudele nu au purtat însă mască pe protecţie. Mâine, primăria va face dezinfecţia blocului unde a locuit Niculina Bărbosu.

 • Bătaie între edili în crâşma satului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bătaie între edili în crâşma satului

  Cătălin Rotundu, viceprimarul comunei Dângeni, şi soţia lui, Oxana, au ajuns aseară la Urgenţe, după ce ar fi fost loviţi de consilierul local Neculai Buliga, în barul din localitate. Totul scandalul a pornit de la Oxana Rotundu.

 • Zâzanie între dascăli de la tichetele cadou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zâzanie între dascăli de la tichetele cadou

  Profesorii îi contestă pe colegii din ţară care iau bonuri în plus. Cadrele didactice din municipiul Botoşani vor primi încă două tichete până de Crăciun. Cu toate acestea, ar dori ca bonusul salarial să se acorde în mod egal în toată ţara.

 • Botoşănenii vor plăti la anul impozite cu 20% mai mari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşănenii vor plăti la anul impozite cu 20% mai mari

  Consilierii locali au decis ieri majorarea dărilor la nivelul minim prevăzut de Codul Fiscal. Impozitele pentru maşini, locuinţe sau terenuri au crescut, în medie, cu sume cuprinse între câţiva bani şi câteva sute de lei.

 • Sindicaliştii vor profesori vaccinaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sindicaliştii vor profesori vaccinaţi

  Numărul în creştere de îmbolnăviri cu gripă porcină stârneşte panică în sistemul educaţional. Pentru că lucrează zilnic cu zeci de elevi, sindicaliştii din învăţământ cer vaccinarea cadrelor didactice.

 • Revista presei locale:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revista presei locale:

  Cele mai importante titluri: Farmacistii in greva japoneza

 • Meci pentru + la adevăr
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Meci pentru + la adevăr

  FC Botoşani va întâlni sâmbătă în deplasare nou promovata Tricolorul Breaza. Dacă vor reuşi o victorie, elevii lui Cristi Popovici vor ajunge la 24 de puncte şi la +3 în clasamentul adevărului.

 • Meci decisiv în deplasare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Meci decisiv în deplasare

  CSS Pro Volei se poate declara campioană a actualei ediţii de campionat dacă reuşeşte să treacă şi de Rapid în deplasre. În tur CSS Pro Volei a trecut de formaţia bucureşteană cu 3-0.

 • ,, Astăzi ne-au spus că a murit de porcină!,,
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ,, Astăzi ne-au spus că a murit de porcină!,,

  Rudele femeii din Bucecea au aflat după trei zile că aceasta avea gripă porcină. Direcţiua de Sănătate Publică nu a dezinfectat apartamentul Niculinei Bărbosu şi nu a izolat familia care a intrat în contact cu femeia. Singura recomandare făcută rudelor a fost să aerisească locuinţa.

 • (UPDATE) Anchetă în cazul femeii din Bucecea ucisă de gripa porcină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  (UPDATE) Anchetă în cazul femeii din Bucecea ucisă de gripa porcină

  Cadrele medicale sunt chemate la raport de autorităţile sanitare în cazul femeii ucise de gripa porcină. Medicii vor trebui să explice ce tratament i-au aplicat femeii, de ce nu au transferat-o la Iaşi şi de ce nu s-au luat măsuri de izolare a familiei care a intrat în contact cu Niculina Bărbosu timp de o săptămână.

 • O nouă victimă a porcinei, după tratament superficial
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O nouă victimă a porcinei, după tratament superficial

  O femeie de 58 de ani din Botoşani a murit după ce medicii i-au prescris doar antibiotice. Pacienta a decedat duminică dimineaţă, dar cazul a fost raportat abia ieri. În cazul morţii bărbatului din Siret a fost sancţionat un medic.

 • Colecta pentru Cerasela, continuă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Colecta pentru Cerasela, continuă

  Cei care îşi fac cumpărăturile în supermarket-urile Fidelio din Botoşani vor putea dona în continuare sume pentru Cerasela Mihovici. Marţi, mama Ceraselei a ridicat aproape 1.900 de lei din urnele amplasate în punctele Fidelio.

 • Femeia din Bucecea, bolnavă de gripă porcină, a murit cu zile(UPDATE)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femeia din Bucecea, bolnavă de gripă porcină, a murit cu zile(UPDATE)

  Internată la Secţia de Boli Infecţioase cu gripă nouă, Niculina Bărbosu( 58 ani) nu a primit tratament cu tamiflu ci doar oxacilină, spun rudele şi confirmă surse din rândul medicilor. Deşi starea sa s-a agravat, femeia nu a fost transferată la Iaşi. Deşi a murit duminică noapte, Ministerul Sănătăţii a raportat abia astăzi decesul. Rudele cu care femeia a intrat în contact nu au fost încă izolate iar apartamentul nu a fost