Stiri despre boli grave

  112 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Lege drastică împotriva campaniei antivaccin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lege drastică împotriva campaniei antivaccin

  Părinţii care refuză să-şi vaccineze copiii ar putea fi sancţionaţi de autorităţi, care intenţionează să elaboreze o lege a vaccinării, dat fiind faptul că tot mai mulţi români refuză să-şi imunizeze micuţii, iar epidemii care se credeau de mult eradicate riscă să reapară.

 • Igiena, una dintre cele cinci reguli pentru a preveni transmiterea unor boli grave
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Igiena, una dintre cele cinci reguli pentru a preveni transmiterea unor boli grave

  Igiena este una dintre cele cinci reguli de aur care trebuie respectate pentru a preveni transmiterea unor boli grave, dintre care unele pot duce la deces, dar şi pentru ca mâncarea să fie sigură, a declarat, marţi, reprezentantul OMS pentru România,Victor Olsavszky, de Ziua Mondială a Sănătăţii.

 • Ce boli grave ascund stările de oboseală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce boli grave ascund stările de oboseală

  Abia te-ai dat jos din pat şi deja te simţi epuizat? Mai mult, nici nu ai chef să mănânci şi să te îndrepţi spre muncă? Specialiştii spun că în spatele acestei stări se pot ascunde câteva afecţiuni grave.

 • Ce poţi trata cu venin de albine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce poţi trata cu venin de albine

  Ştiai că veninul de albine poate deveni arma ta împotriva unor boli grave, greu de învins? Află mai multe în cele ce urmează.

 • Moldova, bolnavă de nepăsare şi lipsă de informare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moldova, bolnavă de nepăsare şi lipsă de informare

  Moldovenii sunt măcinaţi de boli grave nu doar din cauza că nu există tratamente sau nu au bani destui pentru medicamente, ci şi pentru că nu au grijă de sănătatea lor. Plus la aceasta sunt frecvente şi cazurile de malpraxis.

 • De ce reţinem apă în ţesuturi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce reţinem apă în ţesuturi

  Acumularea excesivă de lichide în ţesuturi nu este cauzată doar de consumul de sare în cantitate mare, ci şi de boli grave, care pun în pericol viaţa. Află care sunt acestea.

 • Ce vaccinuri vor fi gratuite în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce vaccinuri vor fi gratuite în România

  Anumite seruri care feresc copiii de boli grave nu sunt suportate de către stat, deşi sunt foarte costisitoare. În viitor, este posibil ca acest lucru să se schimbe.

 • Drama bolnavilor de cancer: dorm câte doi în pat la Spitalul de Urgenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drama bolnavilor de cancer: dorm câte doi în pat la Spitalul de Urgenţă

  Situaţia în care a ajuns Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi este strigătoare la cer. Conturile sunt goale, farmacia deasemenea, personalul este insuficient, materialele sanitare lipsesc şi ele cu desăvârşire şi pacienţii dorm câte doi în pat la Oncologie. O mini-secţie cu 10 paturi, pentru mii de bolnavi de cancer!

 • Bolnavii de cancer stau la coadă pentru viaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bolnavii de cancer stau la coadă pentru viaţă

  Supravieţuirea pacienţilor secţiei Oncologie de la Judeţean, proveniţi din trei judeţe,  depinde de singur aparat de radioterapie. Cei doi medici de la Radioterapie abia mai fac faţă numărului mare de bolnavi dintre care o parte trebuie să-şi aştepte rândul până în ianuarie 2011.

 • VIDEO Poluarea urbană ridică tensiunea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Poluarea urbană ridică tensiunea

  Aerul poluat le poate crea orăşenilor,în timp, grave probleme de natură cardiovasculară. Cu cât un oraş este mai poluat, cu atât locuitorii lui sunt mai expuşi unor boli grave. Primul semn: creşterea tensiunii arteriale.

 • Românii, fruntaşi la bolile grave
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii, fruntaşi la bolile grave

  Ocupăm primele locuri în Uniunea Europeană în privinţa tumorilor maligne, hepatitelor, TBC-ului şi bolilor de inimă. Lipsa unor programe de screening, dar şi neglijenţa fiecăruia dintre noi fac ca bolile tratabile să fie descoperite în stadii tardive, când măsurile sunt puţin eficiente.

Modifică Setările