Stiri despre boghis

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Tânără violată în propria casă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tânără violată în propria casă

  Un bărbat de 27 de ani din localitatea sălăjeană Boghiş este cercetat penal, în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de viol, după ce în cursul dimineţii de joi, 6 februarie, a abuzat sexula de o tânără de 18 ani.

 • FOTO Unde ne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Unde ne "bălăcim" vara aceasta în Sălaj

  Administratorii ştrandurilor şi piscinelor din Sălaj s-au pregătit pentru sezonul estival 2013 aşa cum au putut ei mai bine. Cele mai mari investiţii s-au făcut la Ştrandul Tineretului din Zalău, unde administratorul Petru Buboi spune că a investit peste 100.000 de euro în refacerea şi compartimentarea bazinului.

 • GALERIE FOTO La o sută de ani, o sălăjeancă se îngrijeşte seară de seară cu creme şi alifii. Care este secretul longevităţii ei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GALERIE FOTO La o sută de ani, o sălăjeancă se îngrijeşte seară de seară cu creme şi alifii. Care este secretul longevităţii ei

  Eveniment de suflet azi, la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Handicap din Boghiş. Cel mai vârstnic rezident de aici, doamna Szentmihalyi Elisabeata, a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani, motiv pentru care cei care o cunosc şi o stimează pe centenara de la Boghiş i-au organizat ieri o petrecere.

 • Unde „intrăm la apă“ în această vară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde „intrăm la apă“ în această vară

  Chiar dacă, în acest moment, bazine în aer liber sunt deschise doar în staţiunea Boghiş, de la 1 iunie va fi liber la bălăceală şi la "Broscăria" de lângă Şimleu Silvaniei şi la Ştrandul Tineretului din Zalău.

 • Cadavrul unui bărbat,
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cadavrul unui bărbat, "pescuit" de pompieri din râul Barcău

  Cadavrul unui bărbat a fost scos de pompieri din apele râului Barcău marţi, în jurul orei 12.00. Pompierii Gărzii de Intervenţie Nuşfalău au fost alertaţi de poliţiştii din comună, alertaţi, la rândul lor, de locuitori.

 • Cazare Boghiş : vezi aici cât costă un sejur în staţiunea sălăjeană Boghiş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cazare Boghiş : vezi aici cât costă un sejur în staţiunea sălăjeană Boghiş

  Preţuri pentru fiecare buzunar vă poate oferi în sezonul estival 2011, staţiunea  balneoclimaterică Boghiş. Un sejur aici costă între 90  şi 480 de lei,  iar oferta este valabilă pe toată durata sezonului estival 2011. Un hotel, 28 de căsuţe şi 25 de locuri de campare îi aşteaptă pe cei care doresc să-şi petreacă concediul  la Boghiş.

 • Hoţi prinşi de poliţiştii sălăjeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hoţi prinşi de poliţiştii sălăjeni

  Poliţiştii din Boghiş au prins ieri doi hoţi, bănuiţi că ar fi furat mai multe bunuri din magazia unui consătean. Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru furt calificat şi riscă cel puţin trei ani de închisoare.

 • Sălaj: Prins cu lemne furate în camion
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sălaj: Prins cu lemne furate în camion

  Un tânăr de 35 de ani din Sâg a fost oprit în trafic de poliţişti în timp ce transporta un camion de lemne. Luat la întrebări, bărbatul nu a putut justifica de unde provin lemnele.

 • Relaxare şi tratament la Băile Boghiş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Relaxare şi tratament la Băile Boghiş

  Staţiunea este recunoscută pentru efectul benefic al apelor termale din zonă Băile Boghiş sunt situate  în comuna cu acelaşi nume,  în depresiunea Barcăului, la 15 kilometri de Şimleu Silvaniei şi la 45 de kilometri de  Zalău.

Modifică Setările