Stiri despre bogdan popescu

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Târgul de Carte de la Göteborg, în format digital
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgul de Carte de la Göteborg, în format digital

  Cel mai mare târg de carte din Scandinavia, „Bok&Bibliotek” de la Göteborg, are loc în perioada 24-27 septembrie. Ediţia din acest an este în format digital, oferită gratuit iubitorilor de carte din toată regiunea nordică, programele urmând să fie transmise prin live streaming pe canalele sociale şi pe pagina oficială a salonului de carte din Suedia.

 • Bogdan Popescu, directorul ICR Stockholm: „Atenţia acordată
 sectoarelor culturale şi creative, care traversează
un moment dificil, ar trebui să sporească“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bogdan Popescu, directorul ICR Stockholm: „Atenţia acordată sectoarelor culturale şi creative, care traversează un moment dificil, ar trebui să sporească“

  Bogdan Popescu este director al Institutului Cultural Român de la Stockholm (din 2018), anterior fiind director al Centrului Naţional al Cărţii din cadrul Institutului Cultural Român (2013-2018) si cercetător în cadrul Institutului de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale „Ion I. C. Brătianu” al Academiei Române (din 1999).

 • Baschet: Bogdan Popescu, aproape de Elba Timișoara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Baschet: Bogdan Popescu, aproape de Elba Timișoara

  Fostul internațional român Bogdan Popescu, 33 de ani, este foarte aproape de un transfer la Elba Timișoara. Baschetbalistul a evoluat în ultimul sezon la Steaua Turabo București, echipă cu care a cucerit medalia de bronz în sezonul 2010-2011

 • Cartea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cartea "Viaţă de aruncat" a medicului Bogdan Popescu, lansată la Bookfest

  Astăzi la ora 17.00, la standul Polirom, Bookfest, medicul Bogdan Popescu își lansează prima carte de proză, "Viață de aruncat". Lansarea este prezentată de Mircea Cărtărescu, Lucian Dan Teodorovici și Cosmin Ciotloș. Bogdan Popescu este o figură cunoscută a emisiunilor de ştiri, este medic neurolog la Spitalul Universitar de Urgenţă (SUUB) şi purtătorul de cuvânt al spitalului.

 • Baschet: Steaua, NBA de România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Baschet: Steaua, NBA de România

  Victoria din FIBA Eurochallenge Cup cu Antwerp Giants (80-75) le-a dat aripi jucătorilor de la Steaua Turabo București. Eroul meciului, Bogdan Popescu vorbeşte despre schimbările de la echipă. Steliştii au combinat două stiluri renumite în NBA, apărarea „băieţilor răi“ de la Detroit Pistons şi „showtime-ul“ pe care îl fac cei de la Los Angeles Lakers, iar acest lucru se vede în cupele europene.

 • Stănescu: ”O victorie care ne păstrează șansele de calificare”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stănescu: ”O victorie care ne păstrează șansele de calificare”

  Bogdan Popescu și Hristo Nikolov au marcat uriașe aruncări de trei puncte și au fost de netrecut în apărare în ultimele două minute ale jocului pentru ca Steaua Turabo București să învingă echipa belgiană Antwerp Giants, scor 80-75, în meciul contând pentru Grupa F a Eurochallenge Cup.

 • Nenorocită de viruşii din Spitalul CF2
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nenorocită de viruşii din Spitalul CF2

  Starea Roxanei Alice Preda, cea de-a doua pacientă transferată de la Spitalul CF2 la Spitalul Universitar săptămâna trecută, s-a agravat.

 • Gata să salveze onoarea Capitalei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gata să salveze onoarea Capitalei

  La primul an de la revenirea în Divizia A, Steaua Turabo este singura echipă bucureşteană cu şanse reale la playoff-ul campionatului masculin de baschet. Steliştii au câştigat sâmbătă seară cu CSM Oradea, scor 89-83, şi sunt pe locul şapte în clasament, la egalitate cu BC Mureş, ambele cu 14 victorii şi 13 înfrângeri.

Modifică Setările