Stiri despre bogdan cotlet

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Zarecinaia: „Eu sunt un pescăruş“. Dar ce este un „pescăruş“?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zarecinaia: „Eu sunt un pescăruş“. Dar ce este un „pescăruş“?

  Cea mai mare greşeală pe care-am putea-o face despre spectacolul „Pescăruşul“, montat recent de Andrei Şerban la unteatru, ar fi să căutam în acesta realismul cehovian (nici măcar cel stanislavskian, şi cu atât mai puţin cel atât de dorit şi clamat de marxiştii timpurii). Dar, dacă acesta nu este un spectacol „realist“, atunci ce este? Mai degrabă unul conceptual, cum rar se vede cu succes în teatrul românesc.

 • Off-topic: Much Ado About Nothing la Teatrul de Comedie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Off-topic: Much Ado About Nothing la Teatrul de Comedie

  Sâmbătă seara am fost să văd premiera celui mai recent spectacol regizat de Andrei Şerban, de data aceasta la Teatrul de Comedie. Am realizat repede că, spre deosebire de operă, la teatru îmi lipseau multe repere.

 • Julio Iglesias şi Juniorul, în recital la „Cronica Cârcotaşilor“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Julio Iglesias şi Juniorul, în recital la „Cronica Cârcotaşilor“

  Unul mai cântăreţ decât celălalt, Julio Iglesias şi fiul său sunt parodiaţi de „Cronica Cârcotaşilor“, de la 20:30, la Prima TV. Interpretaţi de Alexandru Vasilache şi de Bogdan Cotleţ, cei doi cântă piese latino în limba română ancorate în prezentul mediatic românesc. Totodată, Giulia îşi prezintă cea mai nouă melodie.

 • „Mondenii“, primul scheci comedy show realizat în direct
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Mondenii“, primul scheci comedy show realizat în direct

  Show-ul „Mondenii“ va fi realizat, în noul sezon, aproape în totalitate în direct, scentele şi umorul cu accente absurde împletindu-se cu interacţiunea cu publicul din sala, dar şi cu cel din faţa micilor ecrane.

Modifică Setările