Stiri despre bmw m2

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Primul contact - Test Drive BMW M2 Coupé: Master And Servant
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primul contact - Test Drive BMW M2 Coupé: Master And Servant

  M2-ul Coupé este dovada vie că, în ciuda diferitelor trend-uri de pe piaţă, BMW a rămas BMW, iar reţeta bavareză ”clasică” a plăcerii la volan, tracţiune spate, L6 şi cilindree mare, îmbătrâneşte precum vinul de cea mai bună calitate. Cu cât e mai vechi, cu atât e mai bun şi îţi trezeşte toate simţurile, chiar dacă, între timp, dopul este cu suflantă.

 • SPECIAL BMW M sărbătoreşte
majoratul în MotoGP. Safety Car-ul BMW M2 cu evacuare Akrapovic tună ameninţător
VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SPECIAL BMW M sărbătoreşte majoratul în MotoGP. Safety Car-ul BMW M2 cu evacuare Akrapovic tună ameninţător VIDEO

  De 18 sezoane, divizia BMW M este partenerul cu patru roţi oficial al Campionatului Mondial de Motociclism Viteză – MotoGP, furnizând cele mai performante şi inovative modele pentru a menţine ordinea şi a cuminţi monştrii pe două roţi. Pentru a marca cum se cuvine “majoratul”, Safety Car-ul MotoGP în 2016 este cel mai nou şi mai incitant M, M2-ul lansat la începutul anului, la Detroit.

 • Salonul Auto de la
Detroit 2016: şapte premiere care stimulează plăcerea de a conduce VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salonul Auto de la Detroit 2016: şapte premiere care stimulează plăcerea de a conduce VIDEO

  În fiecare an, “Revelionul” automobilelor are loc la Salonul Auto de la Detroit (NAIAS), unul dintre cele mai importante cinci evenimente de profil din lume, alături de cele din Frankfurt, Paris, Geneva şi Tokyo. Nu se bea şampanie şi se cântă la “La mulţi ani” la miezul nopţii, dar focurile de artificii sunt asigurate de greii industriei auto, care se înghesuie să dea tonul noului an cu ultimele modele şi concepte.

Modifică Setările