Stiri despre blue noise

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Eclectic şi surprinzător - Blue Noise la ARCUB
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eclectic şi surprinzător - Blue Noise la ARCUB

  Mi-am tot propus să ajung la unul dintre concertele din Stagiunea de jazz de la ARCUB, iar de când curatorul acesteia a devenit Cristian Soleanu, din stagiunii 2018-2019, pot spune că mi-am notat datele în fiecare lună, pentru a depăşi abstractul informărilor de presă, like-urilor pe Facebook şi a tuturor celorlalte forme de participare virtuală la aceste evenimente.

 • Peste 700 de invitaţi
la cea de-a şaptea ediţie a
Hope Concert, 
eveniment organizat în sprijinul copiilor
vulnerabili din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste 700 de invitaţi la cea de-a şaptea ediţie a Hope Concert, eveniment organizat în sprijinul copiilor vulnerabili din România

  Duminică, Ateneul Român a găzduit evenimentul anual organizat de Hope and Homes for Children în sprijinul copiilor vulnerabili. Violonistul Alexandru Tomescu, soprana Irina Iordăchescu, solistele Feli şi Alexandra Uşurelu, Adrian Despot şi Cezar Popescu, alături de Blue Noise, Zoli TOTH, trupa FiRMA, acompaniaţi de Ansamblul Violoncellissimo condus de Marin Cazacu au ales să îşi arate sprijinul pentru programele desfăşurate de Fundaţie.

 • Grupul a capella „Blue Noise“: „Publicul este minunat, dar trebuie să îi dai şanse şi spectacole multiple“ VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grupul a capella „Blue Noise“: „Publicul este minunat, dar trebuie să îi dai şanse şi spectacole multiple“ VIDEO

  ”Blue Noise” este un grup a capella format din şase oameni dornici să răspândească emoţie şi bucurie. Bogdan Tudor (45 de ani), Mihail Grigore (26), Elena Moroşanu (26), Flavia Zoe (21), Denis Bolborea (27) şi Veronica Prodan (26) cântă împreună de doi ani, surprinzându-i pe cei care vin să îi asculte. Bogdan Tudor a răspuns pentru Adevărul.ro la o serie de întrebări, vorbind despre grup, dar şi despre ce înseamnă să faci a capella în România.