Stiri despre blinkfeed rss

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Marius Vintilă, noua voce de la Prima TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marius Vintilă, noua voce de la Prima TV

  Marius Vintilă, celebrul om de radio cunoscut pentru multiplele colaborări cu posturi precum Europa FM, Pro FM şi Radio Guerrilla este noul voice-over de la Prima TV.

 • Dan C. Mihăilescu, lectură publică la librăria Humanitas
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dan C. Mihăilescu, lectură publică la librăria Humanitas

  Criticul Dan C. Mihăilescu va prezenta, marţi, de la ora 19.00, la librăria Humanitas de la Cişmigiu din Bucureşti, un capitol din noua sa carte, „Castelul, biblioteca, puşcăria. Trei vămi ale feminităţii exemplare“. Volumul urmează să fie lansat la Târgul Gaudeaumus, care va avea loc între 20 şi 24 noiembrie.

 • Bolnavii de SIDA, singuri
pe drumul suferinţei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bolnavii de SIDA, singuri pe drumul suferinţei

  La Brăila a avut loc o dezbatere pe tema „Mecanisme de consultare cu autorităţile publice locale“, subiect propus de Persoanele Afectate (APA). Sesiunea a avut ca scop clar nevoia de comunicare între bolnavii de SIDA şi autorităţile locale. Bolnavii de SIDA de la Brăila sunt afectaţi şi de faptul că în curând vor rămâne şi fără consilieri, din cauza lipsei banilor.

 • Sinistraţii din Pechea-Galaţi nu au fost uitaţi de brăileni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sinistraţii din Pechea-Galaţi nu au fost uitaţi de brăileni

  Acţiunea de strângere de ajutoare pentru sinistraţii din judeţul Galaţi, grav afectaţi de inundaţiile de luna trecută, iniţiată de către PP-DD Brăila, se apropie de sfârşit. Vineri, 11 octombrie în comuna Pechea au ajuns două tone de produse destinate locuitorilor.

Modifică Setările