Stiri despre blana

  30 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Gabriel Păun (Agent Green): Blana ursului e la un tăbăcar din Târgu Secuiesc. E vorba de Arthur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gabriel Păun (Agent Green): Blana ursului e la un tăbăcar din Târgu Secuiesc. E vorba de Arthur

  Activiştii din România susţin că blana ursului Arthur, care ar fi fost vânat de prinţul din Austria, este acum la prelucrare la un tăbăcar din Târgu Secuiesc, care n-a avut de-a face vreodată cu o piele atât de mare. În opinia lui Gabriel Păun, preşedintele ONG-ului Agent Green, nu este nicio îndoială că animalul vânat este Arthur, în ciuda faptului că prinţul neagă aceasta.

 • Iarna în ţinute albe: combinaţii practice şi la modă FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iarna în ţinute albe: combinaţii practice şi la modă FOTO

  Ţinutele all black reprezintă o formulă clasică pentru zilele mohorâte de iarnă, pentru că dincolo de eleganţă un astfel de outfit este în mod cert şi foarte practic. Dar când eşti îndrăgostit de tot ceea ce înseamnă modă, ce poate fi mai îndrăzneţ decât să te îmbraci în alb mai ales când zăpada este ai degrabă zloată? Designerii nu se gândesc la astfel de amănunte, prin urmare iată cum poţi să înfrunţi iarna îmbrăcată în alb.

 • Moda iernii 2017-2018: blana face legea! FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moda iernii 2017-2018: blana face legea! FOTO

  Iarna îşi intră în drepturi, aşa că o haină groasă, călduroasă, confortabilă, dar şi la modă este indicată pentru lunile care urmează. Designerii au mizat pe aspectul practic în cazul vestimentaţiei pentru sezonul rece, prin urmare paltoanele, pardesiele şi jachetele au croieli lejere, care nu stingheresc libertatea de mişcare, fie că este vorba despre o haină de blană sau de piele, fie de una din stofă sau matlasată.

 • Tricotaje combinate cu blană şi rochii purtate peste pulovere, la modă în sezonul rece FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tricotaje combinate cu blană şi rochii purtate peste pulovere, la modă în sezonul rece FOTO

  Piese esenţiale în orice garderobă, tricotajele şi-au depăşit rolul practic şi, dincolo de faptul că ne ţin de cald în zilele de toamnă sau de iarnă, reuşesc să se impună ca „vedete” în alcătuirea ţinutelor şic pentru sezonul rece. Printre cele mai interesante combinaţii se află puloverele supradimensionate accesorizate cu gulere şi eşarfe de blană, dar şi conceptul de rochie elegantă purtată peste pulover.

 • Mic îndreptar de trenduri pentru toamnă-iarnă 2017/2018 FOTO VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mic îndreptar de trenduri pentru toamnă-iarnă 2017/2018 FOTO VIDEO

  Directorii de creaţie ale marilor branduri internaţionale au transmis prin intermediul prezentărilor din cadrul Săptămânilor Modei pentru toamnă-iarnă că nu mai sunt dispuşi să urmeze doar câteva teme de bază în realizarea noilor colecţii, mizând pe diversitate. De la ţinute realizate din materiale strălucitoare la cele croite din piele şi denim, umerii evidenţiaţi şi detaliile precum penele şi volanele, registrul a fost foarte variat.

 • Blana de miel roz din Botoşani, o fiţă în Rusia şi Canada. Cum au reuşit cercetătorii „să producă în laborator“ oi cu o piele unică în Europa şi cât costă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Blana de miel roz din Botoşani, o fiţă în Rusia şi Canada. Cum au reuşit cercetătorii „să producă în laborator“ oi cu o piele unică în Europa şi cât costă

  Cercetătorii din Botoşani au produs, prin încrucişări controlate, singurele oi cu blana roz din Europa. Pielicele sunt de fiţe şi preferate în special de doamnele cu bani din Rusia sau Canada. Sunt recoltate de la miei din rasa karakul de Botoşani, o specie inventată de specialiştii zootehnişti din apropierea comunei Răchiţi.

 • FOTO Iarna hainelor comode
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Iarna hainelor comode

  Diversitatea modelelor de haine pentru această iarnă satisface toate preferinţele: de la retro la clasic şi până la sport, paltoanele şi gecile în tendinţele acestui an se regăsesc deja în garderoba multora dintre noi.

 • Numărul de septembrie, promotorul blănii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Numărul de septembrie, promotorul blănii

  Lansarea ediţiei pentru luna viitoare a revistelor de modă şi a publicaţiilor de tip glossy este cel mai important moment al anului, pregătit cu mult timp înainte. În acest an, blana naturală a acaparat copertele, spre dezamăgirea activiştilor din toată lumea.

 • Lady Gaga, apariţie controversată în Bulgaria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lady Gaga, apariţie controversată în Bulgaria

  Cu doar o zi înainte de a începe piciorul european al turneului său mondial, Lady Gaga provoacă un nou scandal: ea a apărut ieri, la Sofia, cu o haină de blană naturală.

 • Căciulile ruseşti nu te lasă să răceşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Căciulile ruseşti nu te lasă să răceşti

  Uşanka, aşa cum au numit ruşii căciula de blană cu urechi, a devenit o „uniformă“ indispensabilă pentru zilele geroase, atât datorită laturii practice, cât şi a celei funky, fiind un accesoriu obligatoriu pentru orice tânără şic.

 • Cu 1.800 de euro te îmbraci în blana Elenei Ceauşescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu 1.800 de euro te îmbraci în blana Elenei Ceauşescu

  Cadourile de protocol şi obiecte personale ale familiei Ceauşescu sunt scoase la licitaţie, la sfârşitul acestei luni, de Casa Artmark. Printre acestea se află o haină realizată din 6 bucăţi de blană de pui de tigru pentru care preţul de pornire este 1.800 de euro.

 • Blana de leopard a Zoiei Ceauşescu, revendicată de soţ în instanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Blana de leopard a Zoiei Ceauşescu, revendicată de soţ în instanţă

  Mircea Oprean, soţul Zoiei, cere judecătorilor să-i restituie bunurile confiscate în martie 1990. Oprean vrea să fie despăgubit cu bani de Ministerul Public, întrucât multe dintre costumele şi hainele de blană ale cuplului au fost vândute în consignaţiile bucureştene.

 • Târg de haine la Sala Polivalentă din Tulcea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târg de haine la Sala Polivalentă din Tulcea

  Dacă vrei să îi achiziţionezi haine de piele şi de blană la preţuri accesibile, mai ai posibilitatea să mergi la târgul deschis la Sala Polivalentă (lângă Parcul Personalităţilor) din Tulcea până luni.

 • Poliţist în blană de activist ecologist
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţist în blană de activist ecologist

  Un scandal de proporţii zguduie Marea Britanie. Un agent de poliţie a spionat şapte ani ONG-urile care luptă pentru mediu. Poliţistul Mark Kennedy a luat parte la mai toate acţiunile şi protestele activiştilor pentru mediu, chiar şi la cele care au degenerat în bătăi cu propriii colegi de la forţele de ordine.

 • Blănurile, interzise la Săptămâna Modei de la Oslo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Blănurile, interzise la Săptămâna Modei de la Oslo

  Norvegia este prima ţară care interzice prezentarea hainelor fabricate din blana animalelor la Săptămâna Modei de la Oslo, un eveniment a cărui primă ediţie din 2011 va avea loc în luna februarie, scrie site-ul de modă Ecouterre, citat de „The Huffington Post“.

 • Preţuri negociabile la târgul de îmbrăcăminte de lângă Muntenia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preţuri negociabile la târgul de îmbrăcăminte de lângă Muntenia

  Până duminică vă mai puteţi cumpăra haine de piele şi haine de blană la preţuri accesibile şi...negociabile. Pentru a face vânzare, o familie din Târgu Mureş, care a deschis un târg de îmbrăcăminte lângă magazinul Muntenia, recurge la toate metodele.

 • Cojoace și haine de blană ieftine la Târgul de Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cojoace și haine de blană ieftine la Târgul de Crăciun

  În această dimineață, la ora 11.00, la Central Plaza s-a deschis Târgul de Crăciun. Aproximativ 100 de agenți economici din toate județele țării au adus pentru băcăuani articole de specifice sărbătorilor de iarnă.

Modifică Setările