Stiri despre bisexuali

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Lupta continuă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lupta continuă!

  Avem, iată, într-un final, şi decizia Curţii Constituţionale a României cu privire la iniţiativa Coaliţiei pentru Familie de a modifica Constituţia şi a interzice căsătoriile gay. Curtea a spus nici mai mult nici mai puţin că căsătoria nu este un drept fundamental, nici conform jurisprudenţei româneşti, nici celei europene.

 • Un discurs care n-a fost rostit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un discurs care n-a fost rostit

  În perioada 19-25 iunie, la Bucureşti a avut loc Bucharest Pride, încheiat cu Marşul Diversităţii. Un mesaj adresat celor care au participat.

 • Comunitatea LGBT din România cere recunoaşterea legală a relaţiilor dintre persoane de acelaşi sex
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comunitatea LGBT din România cere recunoaşterea legală a relaţiilor dintre persoane de acelaşi sex

  Asociaţia MozaiQ, organizaţie comunitară LGBT (lesbiene, gay, persoane bisexuale şi transgender), cere în numele membrilor săi şi al altor persoane LGBT recunoaşterea legală cât mai urgentă de către stat şi de către societatea românească a relaţiilor de cuplu dintre persoane de acelaşi sex, sub forma căsătoriilor gay şi a parteneriatelor civile.

 • Cele mai faimoase cupluri gay din showbiz FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai faimoase cupluri gay din showbiz FOTO

  Cântăreaţa americană Miley Cyrus a confirmat recent că este atrasă şi de femei, iar faptul că, de câteva luni, formează un cuplu cu modelul Victoria’s Secret Stella Maxwell, nu mai este un secret pentru nimeni. Lista cuplurilor gay din showbiz este însă lungă şi cuprinde nume precum Neil Patrick Harris, Ellen DeGeneres, Elton John şi Cynthia Nixon.

 • Poliţiştii bucureşteni sunt instruiţi de cei olandezi pentru bune practici în ceea ce priveşte discriminarea sexuală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţiştii bucureşteni sunt instruiţi de cei olandezi pentru bune practici în ceea ce priveşte discriminarea sexuală

  Asociaţia ACCEPT , cu sprijinul Ambasadei Olandei în România şi al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), organizează în zilele de 21 si 22 ianuarie 2014 un curs cu tema „Infracţiuni motivate de ură împotriva persoanelor LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, trans)”, în scopul realizării unui transfer de bune practici în acest domeniu.

 • Gay
Fest 2013. Festivalul homosexualilor a început astăzi. Parada are loc sâmbătă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gay Fest 2013. Festivalul homosexualilor a început astăzi. Parada are loc sâmbătă

  Săptămâna GayFest debutează astăzi cu inaugurarea unui raft de literatură LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, persoane transgender) la librăria Cărtureşti şi va continua cu proiecţii de film, piese de teatru şi dezbateri. Festivalul Gay Fest se va încheia sâmbătă cu un Marş al Diversităţii de la Arcul de Triumf până la Piaţa Victoriei.

Modifică Setările