Stiri despre biografie

  190 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Pippo Delbono: „Învăţ să mor în fiecare spectacol“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pippo Delbono: „Învăţ să mor în fiecare spectacol“

  „Sunt homosexual, seropozitiv şi budist“ e mărturisirea pe care actorul şi regizorul italian Pippo Delbono o face într-unul dintre spectacolele sale, „Poveşti de iunie“. Artistul, care a obţinut anul trecut Premiul „Europa pentru Noi Realităţi Teatrale“, îşi transpune în spectacolele sale suferinţa după îmbolnăvirea cu HIV sau după moartea unui partener.

 • Angelina Jolie, o altfel de Cleopatra
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angelina Jolie, o altfel de Cleopatra

  Actriţa Angelina Jolie (foto), care o va interpreta pe regina Cleopatra într-un lungmetraj ce are la bază biografia „Cleopatra: A Life“, a declarat că îşi doreşte să joace un rol complet diferit de cel interpretat de predecesoarea sa, Elizabeth Taylor, în filmul din 1963.

 • Biografia lui Federer costă doar 20 de dolari!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Biografia lui Federer costă doar 20 de dolari!

  Cartea "Federer: Quest For Perfection", varianta îmbunătăţită şi retipărită a biografiei lui Federer, se vinde de acum şi într-o variantă tradusă în engleză şi accesibilă ca preţ publicului larg.

 • Vasile Milea, la sensul giratoriu al istoriei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vasile Milea, la sensul giratoriu al istoriei

  Reporterii „Adevărul“ au solicitat primăriilor redenumirea străzilor, bulevardelor şi pieţelor botezate „Vasile Milea“. Fostul general nu este un erou, iar acest demers este obligatoriu din perspectivă morală. Campania demarată de noi a stârnit interesul autorităţilor locale. Majoritatea edililor din oraşele care au străzi „Milea" au promis că vor pune în discuţie redenumirea acestora.

 • Cum a schimbat Bruce Lee lumea în bine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a schimbat Bruce Lee lumea în bine

  Se spune despre Bruce Lee că a revoluţionat artele marţiale. Documentarul de la Viasat History explorează influenţa lui Lee asupra lumii.

 • O nouă biografie a Evei Braun: ştia amanta lui Hitler despre planurile Fuhrerului?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O nouă biografie a Evei Braun: ştia amanta lui Hitler despre planurile Fuhrerului?

  În ultimii 70 de ani, istoricii, experţii militari, şi oamenii de ştiinţă au alcătuit o bibliotecă masivă de cercetare a Germaniei naziste. Chiar şi o mică, aproape insignifiantă descoperire legată de Hitler, ajunge pe primele pagini ale ziarelor.  Dar în aceasta vasta masă de informaţii, un subiect a fost aproape neatins: viaţa amantei lui Hitler, femeia care a murit lângă el, Eva Braun.

 • Warren Beatty, sex cu 12.775 de femei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Warren Beatty, sex cu 12.775 de femei

  Într-o nouă carte biografică “How Warren Beatty Seduced America” (Cum a sedus Warren Beatty America), este dezvăluit faptul că actorul a sedus 12.775  de femei, printre care câteva de profil înalt: Madonna sau Jane Fonda.

 • Sibiu: Costel Busuioc îşi lansează biografia la Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Costel Busuioc îşi lansează biografia la Sibiu

  Costel Busuioc, românul care a devenit celebru în întreaga lume după ce a câştigat concursul "Hijos de Babel" în Spania, îşi în această seară cartea autobiografică la Sibiu. Evenimentul va avea loc în Aula Facultăţii de Teologie, începând cu ora 19.00.

Modifică Setările