Stiri despre bigotism

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Despre multiculturalism şi toleranţă în Anul Domnului nostru 2017
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre multiculturalism şi toleranţă în Anul Domnului nostru 2017

  Hait! Bigotism! Intoleranţă!, ar sări ca arşi cei infestaţi cu morbul corectitudinii politice. Cum adică al „Domnului“?! Şi mai ales cum al „nostru“?! Carevasăzică alţi „Domni“ nu există, sau, mai grav, există unul Dumnezeu?! Curat murdar, numaidecât un spirit intolerant poate sta în spatele unei astfel de exprimări! Un creştin habotnic, un conservator, un om de dreapta! Poate chiar un „white supremacist“, cine ştie...!

 • FOTO VIDEO 9 lucruri mai puţin ştiute despre Johnny Cash
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO 9 lucruri mai puţin ştiute despre Johnny Cash

  La mai bine de zece ani de la dispariţia sa, legenda lui Johnny Cash continuă să rămână vie, iar detalii picante din viaţa sa de pe scenă şi intimă încep să iasă la iveală odată cu lansarea unei noi cărţi, „Johnny Cash: The Life“.

 • Iaşi, oraşul de după dealuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi, oraşul de după dealuri

  Lipsa de viziune este emblema Iaşului postcomunist, a oraşului încântat de o etichetă (oras cultural) care îl anesteziază, care îl face să suporte uşor propria extincţie. În acest context a crescut fenomenul „Sfânta Parascheva”. În lipsa unor proiecte economice serioase, marea ofertă a Iaşului în posibilul proces de regionalizare rămâne axa bigotismului şi superstiţiei Iaşi-Tanacu. La Iaşi, moaştele aduc mai mult profit decât cei vii.

Modifică Setările