Stiri despre biden

  106 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Avocatul lui Trump implică România în scandalul Ucrainagate. Ce a spus Rudy Giuliani despre afacerile lui Joe Biden
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Avocatul lui Trump implică România în scandalul Ucrainagate. Ce a spus Rudy Giuliani despre afacerile lui Joe Biden

  Rudy Giuliani susţine că are informaţii despre afaceri necurate pe care Joe Biden le-ar avea în România. Avocatul personal alui Donald Trump făcut această dezvăluire la Fox News, post TV apropiat de republicani, dar nu dat niciun detaliu care să clarifice despre ce fapte l-ar incrimina pe Biden, posibil contracandidat al lui Donald Trump la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

 • Tinereţe fără bătrâneţe şi politică fără de moarte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tinereţe fără bătrâneţe şi politică fără de moarte

  Americanii îşi vor alege, anul viitor, un preşedinte septuagenar.  Aceasta, în condiţiile în care trăim într-o epocă a exaltării tinereţii ca virtute axiomatică. Bulversarea scenei globale după criza financiară a propulsat politicieni ca şefi de stat şi guvern înainte de a împlini 40 de ani. Iată, însă, că americanii fac excepţie. Să fie un reflex post-Obama (ales la 47 de ani)? Sau, încă o dată, America dă tonul unei noi tendinţe?

 • Vicepreşedintele SUA Joe Biden: „Sprijinul României va avea un rol cheie pentru refacerea stabilităţii Ucrainei şi aderarea Moldovei la UE“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vicepreşedintele SUA Joe Biden: „Sprijinul României va avea un rol cheie pentru refacerea stabilităţii Ucrainei şi aderarea Moldovei la UE“

  Vicepreşedintele SUA, Joe Biden, declară, într-un interviu pentru Mediafax, în ajunul vizitei sale la Bucureşti, că sprijinul României va avea un rol cheie în efortul conducerii Ucrainei de refacere a stabilităţii acestei ţări, precum şi în susţinerea aspiraţiilor Republicii Moldova de a deveni membru UE.

 • Descântecul de sperietură a lui Joe Biden
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Descântecul de sperietură a lui Joe Biden

  Cum va fi vremea, în această primăvară, este un pariu al meteorologilor din toată Europa. Cum va fi temperatura geopolitică, în următorii patru ani, este un angajament al superputerii lumii. Ce a luat forma unui descântec politic - rostit, în Bavaria, de vicepreşedintele Statelor Unite.

 • Statele Unite nu abandonează Europa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Statele Unite nu abandonează Europa

  Vicepreşedintele american, Joe Biden, i-a asigurat pe europeni că angajamentul Washingtonului faţă de Europa rămâne neschimbat.

 • Securitatea lumii, dezbătută la München
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Securitatea lumii, dezbătută la München

  Criza din Siria, dosarul nuclear iranian şi situaţia din Mali se vor afla, până duminică, în centrul dezbaterilor celei de-a 49-a Conferinţe de securitate, care a început vineri, la München.

 • FOTOGALERIE Un cal pentru Biden
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE Un cal pentru Biden

  Vicepreşedintele american a vizitat Mongolia pentru a saluta „democraţia tânără" din această ţară. El a primit în dar un cal, pe care însă nu-l va lua cu el la Washington.

 • Viitorii lideri ai Chinei ies la înaintare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viitorii lideri ai Chinei ies la înaintare

  Vicepreședintele și vicepremierul de la Beijing se pregătesc pentru preluarea ștafetei, anul viitor. Obama l-a trimis pe vicepreședinte Joe Biden să-și facă o primă impresie despre viitorii parteneri de dialog.

 • Misiunea lui Joe Biden în China
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Misiunea lui Joe Biden în China

  Vicepreşedintele american se află la Beijing pentru a întări relaţiile dintre cele două ţări şi pentru a-i linişti pe chinezi în privinţa stabilităţii economice a SUA.

 • Astăzi circulaţia transportului prin Chişinău va fi restricţionată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Astăzi circulaţia transportului prin Chişinău va fi restricţionată

  Ddacă nu puteţi lăsa automobilul acasă şi să vă deplasaţi cu transportul public, vă sfătuim să evitaţi străzile centrale ale Capitalei. Pentru a asigura securitatea vicepreşedintelui american, Joe Biden, care va veni astăzi la Chişinău, poliţia va restricţiona circulaţia transportului şi va interzice parcarea automobilelor pe traseele de deplasare şi în vecinătatea obiectelor care vor fi vizitate de către delegaţia ofici

 • Flota rusescă de la Marea Neagră nu va ajunge în Abhazia - Revista presei internaţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Flota rusescă de la Marea Neagră nu va ajunge în Abhazia - Revista presei internaţionale

  Presa internaţională de astăzi scrie despre soarta flotei ruseşti de la Marea Neagră, un atac cu bombă în nordul Pakistanului sau omorârea unui profesor în Germania. Printre alte subiecte, Libia şi Elveţia sunt pe cale de a rezolva disputa vizelor, iar SUA trebuie să cheltuiască să micşoreze rezervele de arme nucleare.

Modifică Setările