Stiri despre beyonce

  322 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Filmul „bate“ muzica. Cele mai bune interpretări de cântăreţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Filmul „bate“ muzica. Cele mai bune interpretări de cântăreţi

  Viaţa cântăreţilor a fost mereu subiect de film, dar atunci când unii actori au ocazia de a aduce la viaţă legende din lumea muzicii, există riscul să eşueze din cauza lipsei de experienţă în domeniul respectiv. „The Hollywood Reporter“ a alcătuit o listă cu câteva dintre filmele cele mai reuşite despre vieţile unor cântăreţi.

 • Beyoncé,
la plajă pentru
H&M
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beyoncé, la plajă pentru H&M

  Cântăreaţa americană a acceptat propunerea brandului suedez şi a pozat în ipostaze senzuale pentru pictorialul destinat sezonului cald. În ciuda capriciilor vremii, H&M a pregătit deja spotul publicitar pentru vara anului 2013, având-o pe Beyoncé drept muză, potrivit site-ului digitalspy.co.uk.

 • VIDEO
Beyonce, de la feminism la vulgaritate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Beyonce, de la feminism la vulgaritate

  Dacă de-a lungul anilor, artista a interpretat piese feministe, reuşind, prin versuri curajoase şi solidare, să câştige admiraţia a milioane de tinere, prin noul single, „Bow Down“, Beyonce şi-a jignit fanele care i-au fost alături de la începuturile carierei.

 • FOTO
Cele mai influente cupluri celebre din
2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Cele mai influente cupluri celebre din 2013

  Unii cred că dragostea nu trece prin stomac, căci sentimentele întreţin relaţia. Alţii, mai pragmatici, ştiu că amorul nu le prelungeşte doar relaţia, ci şi veniturile ce cresc direct proporţional cu faima. Cele mai influente cupluri din showbiz demonstrează asta din plin.

 • Beyoncé, muza budoarului din „Vogue“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beyoncé, muza budoarului din „Vogue“

  Beyoncé este protagonista pictorialului revistei „Vogue“ pentru numărul din luna martie. Interpreta pozează în ipostaze senzuale, devenind o muză rafinată pentru „biblia modei“, potrivit „Daily Mail“.

 • Beyoncé pleacă într-un nou turneu mondial
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beyoncé pleacă într-un nou turneu mondial

  La scurt timp după spectacolul exploziv pe care l-a susţinut în cadrul finalei Super Bowl, Beyonce a anunţat pe site-ul ei că anul acesta va pleca într-un un nou turneu mondial, ce va debuta la Belgrad, pe 15 aprilie.

 • FOTO VIDEO Beyoncé, un „vulcan în
erupţie“ în finala Superbowl
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Beyoncé, un „vulcan în erupţie“ în finala Superbowl

  Beyoncé a lăsat în urmă scandalul playbackului de la învestitura lui Barack Obama şi a demonstrat că este una dintre cele mai bune artiste din lume cu un show exploziv desfăşurat noaptea trecută, în pauza finalei Campionatului de fotbal american. Mai mult, artista a cântat alături de fostele sale colege din trupa Destiny’s Child, care s-a reunit pentru acest eveniment.

 • VIDEO Catrinel Menghia,
vedetă la Superbowl. Cele mai bune şi cele mai slabe concerte din istoria
finalei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Catrinel Menghia, vedetă la Superbowl. Cele mai bune şi cele mai slabe concerte din istoria finalei

  Superbowl, finala Campionatului de Fotbal American, care va avea loc în această noapte, este cel mai aşteptat eveniment sportiv al anului, dar şi un show total de entertainment. An de an, vedete de top cântă în pauza meciului, în timp ce minutele de publicitate sunt vândute cu mult timp înainte, la preţuri exorbitante. La această ediţie va rula şi cel mai nou spot Fiat, a cărui protagonistă e Catrinel Menghia.

 • Beyonce a recunoscut
playback-ul peste imnul american: „ Sunt foarte mândră de
performanţa mea!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beyonce a recunoscut playback-ul peste imnul american: „ Sunt foarte mândră de performanţa mea!“

  La conferinţa de presă pentru finala campionatului American de fotbal (Super Bowl), de joi, 31 ianuarie, Beyonce le-a demonstrat tuturor celor care au criticat-o pentru playback-ul de la ceremonia de învestitură a preşedintelui Barack Obama, de ce este cu adevărat în stare. Într-un moment emoţionant, artista şi-a început discursul prin interpretarea live a imnului american.

 • Maşini
şi biberoane pentru copii de milioane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maşini şi biberoane pentru copii de milioane

  Nimic nu e prea mult la Hollywood, mai ales când vine vorba despre cei mici. Iubiţi şi protejaţi, copiii vedetelor sunt primii care beneficiază de pe urma celebrităţii părinţilor care îi răsfaţă cu daruri de dinainte să se nască.

 • VIDEO Playbackuri celebre: de la Milli Vanilli la Whitney Houston
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Playbackuri celebre: de la Milli Vanilli la Whitney Houston

  Considerat un subiect tabu în industria muzicală până acum câţiva ani, playbackul a devenit un lucru firesc pentru interprete precum Britney Spears şi Janet Jackson, cunoscute mai mult pentru personalitate decât pentru voce. Surprinzător, playbackul este practicat şi de unii dintre cei mai buni muzicieni, în cadrul unor evenimente importante, iar de-a lungul timpului au fost câteva exemple celebre.

 • Vedetele o susţin
pe Beyoncé. Playbackul poate fi justificat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vedetele o susţin pe Beyoncé. Playbackul poate fi justificat

  Scandalul care o are ca personaj central pe cântăreaţa Beyoncé, acuzată că a făcut playback la ceremonia de învestire a lui Barack Obana în funcţia de preşedinte, a fost subiectul zilei de ieri în SUA. Totuşi, artişti de renume vin în apărarea cântăreţei, relatează „Huffington Post“.

 • VIDEO Beyoncé a făcut playback
pe imnul Statelor Unite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Beyoncé a făcut playback pe imnul Statelor Unite

  Cântăreaţa americană Beyoncé, care a interpretat imnul Statelor Unite la ceremonia de învestitură a lui Barack Obama, este acuzată că a făcut playback, relatează „New York Post“.

 • VIDEO Katie Holmes, sex-simbol al
mileniului pentru un rol vechi de 13 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Katie Holmes, sex-simbol al mileniului pentru un rol vechi de 13 ani

  Katie Holmes, fosta soţie a lui Tom Cruise, este considerată una dintre cele mai sexy artiste ale mileniului, datorită peliculei „Prezicere fatală“, din 2000. Rolul care a recomandat-o pentru această nominalizare este unul scurt şi cu un final nefericit, însă apare aproape dezbrăcată.

 • VIDEO
Destiny’s Child înregistrează împreună după nouă ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Destiny’s Child înregistrează împreună după nouă ani

  Celebrul trio s-a reunit în varianta iniţială, iar pentru a sărbători momentul istoric, tinerele au adus o melodie intitulată „Nuclear“ şi anunţă un album surprinzător, după o pauză de aproape nouă ani din studiourile de înregistrare.

 • Obama depune jurământul din nou. Pasul mic de la ceremonie la spectacol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obama depune jurământul din nou. Pasul mic de la ceremonie la spectacol

  Artişti de talie internaţională, o scenă enormă amplasată în faţa Capitolului şi un jurământ depus cu ambele mâini pe Biblii. Aşa va arăta ceremonia de depunere a jurământului a preşedintelui Barack Obama, care în urma alegerilor din noiembrie a câştigat un nou mandat la Casa Albă.

 • Femeile care fac lumea un loc mai bun. Cele mai puternice femei, recunoscute pentru acte de caritate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femeile care fac lumea un loc mai bun. Cele mai puternice femei, recunoscute pentru acte de caritate

  Unele dintre cele mai cunoscute femei din lume se folosesc de notorietatea lor pentru a-i ajuta pe cei mai puţin norocoşi. Ele au donat, de-a lungul timpului, milioane de de dolari pentru a sprijini arta, pentru a ajuta organizatii internaţionale şi au oferit suport fizic şi moral cauzelor apropiate de sufletele lor. Sunt femeile care au făcut ca lumea să fie un loc mai bun în 2012, potrivit  revistei „Forbes”.

 • VIDEO Beyoncé, contract uriaş cu Pepsi: 50 de milioane
de dolari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Beyoncé, contract uriaş cu Pepsi: 50 de milioane de dolari

  Cântăreaţa americană Beyoncé a semnat un nou contract cu Pepsi, pentru 50 de milioane de dolari, potrivit „The New York Times“. Înţelegerea include apariţiile promoţionale de rigoare şi un nou spot video, dar compania va investi şi într-o multitudine de proiecte de creaţie ale artistei.

 • Beyoncé a lansat un videoclip în scop caritabil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beyoncé a lansat un videoclip în scop caritabil

  Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) şi-a manifestat, duminică, satisfacţia că a primit pe internet peste un miliard de mesaje de sprijin cu prilejul Zilei mondiale pentru asistenţă umanitară, sub patronajul cântăreaţei americane Beyoncé, relatează AFP.

 • 
Bono, cover după o piesă
Lady Gaga 
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bono, cover după o piesă Lady Gaga 

  Bono, solistul formaţiei U2, şi soţia sa, Ali Hewson, au înregistrat o versiune specială a piesei ,,Telephone“, cântată de Lady Gaga şi Beyoncé Knowles, pentru a sărbători cei 21 de ani ai fiicei artistului, Eva.

Modifică Setările