Stiri despre best-seller

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • INTERVIU Eugen Ovidiu Chirovici, scriitor:

„Minciuna unuia 
devine adevărul altuia“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Eugen Ovidiu Chirovici, scriitor: „Minciuna unuia devine adevărul altuia“

  Eugen Ovidiu Chirovici (54 de ani), autorul bestsellerului „Cartea oglinzilor“ a revenit cu un thriller, „Cartea secretelor“, despre capcanele memoriei şi despre imaginea distorsionată pe care o avem despre evenimente din trecut. Într-un inteviu pentru „Weekend Adevărul”, scriitorul vorbeşte despre acest titlu recent, apărut la editura Rao.

 • În cerc, tot mai aproape VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În cerc, tot mai aproape VIDEO

  ENIGMĂ Un puzzle minuţios este rezolvat de regizorul Tate Taylor în filmul său „Fata din tren“, ecranizare după un bestseller la modă, un thriller psihologic care spune-o poveste despre suferinţă, răzbunare şi aparenţe în societatea contemporană.

 • Un gen nou de comerţ: cu istoria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un gen nou de comerţ: cu istoria

  Mergi pe stradă, te opreşti în faţa librăriilor cu intenţia de a intra, dar constaţi mai întâi că o bună parte din vitrine este ocupată de Lucian Boia, istoric, trăitor la Paris, fost decan al Facultăţii de profil din Bucureşti, care scoate cărţi pe bandă rulantă, cum se spune, într-un tiraj imens, cu sprijinul Editurii „Humanitas”.

 • Creatoarea lui Harry Potter schimbă macazul. Se dă pe cărți de adulți
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Creatoarea lui Harry Potter schimbă macazul. Se dă pe cărți de adulți

  Autoarea seriei ”Harry Potter” și una dintre cele mai bogate femei din lume, J. K. Rowling se pregătește de lansarea unei noi cărți. De această dată, povestea se adresează exclusiv publicului matur, scriitoarea britanică lăsând deocamdată ”vrăjitoriile” deoparte.

Modifică Setările