Stiri despre berlusconi

  255 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Doi capi ai Cosa Nostra, arestaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doi capi ai Cosa Nostra, arestaţi

  Doi importanţi capi ai Mafiei siciliene, consideraţi de şeful guvernului italian, Silvio Berlusconi, numerele 2 şi 3 ai Cosa Nostra, au fost arestaţi sâmbătă la Palermo şi Milano, anunţă presa locală, citată de AFP.

 • Rusia curtează UE, via Italia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rusia curtează UE, via Italia

  Întâlnirile la nivel înalt ruso-italiene sunt din ce în ce mai dese. După ce în urmă cu o lună şi jumătate premierul Berlusconi i-a făcut o vizită „surprinzătoare“, cum a numit-o presa italiană, omologului său rus, Vladimir Putin, ieri a fost rândul liderului de la Kremlin, Dmitri Medvedev, să se deplaseze în Italia.

 • Scandal în partidul lui Berlusconi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scandal în partidul lui Berlusconi

  Difuzarea de către cotidianul „La Repubblica“ a unor înregistrări ce-l au ca protagonist pe Gianfranco Fini, preşedintele Camerei deputaţilor din Italia, agită spiritele în partidul de centru-dreapta Popolo delle Liberta (PDL) al premierului Silvio Berlusconi.

 • Italienii sunt cu ochii pe Alina Văcariu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Italienii sunt cu ochii pe Alina Văcariu

  Alina Văcariu este unul din modelele revistei ¨Coed Magzine¨, alături de Simona Mihaela. Alina a pozat şi pentru revistele Stuff şi Maxim, fiind apreciată ca model pentru lenjeria intimă.

 • Berlusconi îşi pune partidul în cap
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Berlusconi îşi pune partidul în cap

  După ce a fost părăsit de soţie din cauza dezvăluirilor făcute de mai multe dame de companie, care au povestit presei că şi-au petrecut mai multe nopţi în compania premierului italian, Silvio Berlusconi are probleme şi în interiorul propriului partid.

 • AUDIO Lansare de carte cu emoţii pentru Berlusconi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  AUDIO Lansare de carte cu emoţii pentru Berlusconi

  Patrizia D'Addario, dama de companie care a povestit detalii picante despre întâlnirile ei cu Silvio Berlusconi, lansează astăzi un volum („Gradisca, Presidente") în care publică noi informaţii privind aventurile ei cu premierul italian.

 • Cum îşi rezolvă alţii crizele politice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îşi rezolvă alţii crizele politice

  Desele scandaluri politice i-au determinat pe politicienii a trei state europene - Polonia, Italia, Republica Moldova - să ceară modificarea Constituţiei. În Polonia preşedintele ar putea fi votat de Parlament, în Italia premierul ales de cetăţeni, iar în Republica Moldova şeful statului ar putea fi ales de popor.

Modifică Setările