Stiri despre berlusconi

  255 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO Top 10 femei care s-au iubit cu Berlusconi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Top 10 femei care s-au iubit cu Berlusconi

  Poate să reziste în faţa opoziţiei, dar nu şi în faţa unei femei frumoase - acesta este premierul italian Silvio Berlusconi, în vârstă de 73 de ani, a cărui viaţă amoroasă a fost puternic dezbătută în presa internaţională.

 • Italia: România la un pas de
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Italia: România la un pas de "Il Watergate italiano"

  Paolo Berlusconi este cercetat penal pentru trafic de influenţă şi luare de mită din partea companiei Rcs-Research Control System din Milano, care urmărea extinderea afacerilor și în țara noastră.

 • Berlusconi caută leacul pentru bătrâneţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Berlusconi caută leacul pentru bătrâneţe

  La o întrunire politică din luna martie a acestui an, Berlusconi a prezis că leacul pentru cancer va fi descoperit înainte ca mandatul să se termine în 2010 şi că este convins că prin mijloace ştiinţifice, durata medie a vieţii oamenilor poate fi ridicată la 120 de ani.

 • Van Basten, în locul lui Leonardo la Milan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Van Basten, în locul lui Leonardo la Milan

  Patronul celor de la AC Milan, Silvio Brelusconi, este la un pas de a-l aduce în funcţia de antrenor principal din sezonul următor pe fostul atacant Marco van Basten

 • Putin, în vizită la amicul Berlusconi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Putin, în vizită la amicul Berlusconi

  Cooperarea energetică, cu accent pe stadiul în care se află proiectul gazoductului South Stream, ocupă primul loc pe agenda vizitei de două zile a premierului rus Vladimir Putin în Italia.

 • O rană pentru Berlusconi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O rană pentru Berlusconi

  În acelaşi spaţiu televizat unde acum 16 ani lua naştere „miracolul“ berlusconian, acum două zile s-a declanşat infernul pentru Il Cavaliere: numărul doi din partidul său, Popolo della Liberta, Gianfranco Fini, preşedintele Camerei Deputaţilor, i-a contestat public calitatea de lider şi i-a criticat politica, dându-i replica punct cu punct, chemându-l pe numele de familie, negând toate acuzaţiile şi restituindu-i-le cu un dege

 • VIDEO Berlusconi i-a pupat mâna lui Gaddafi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Berlusconi i-a pupat mâna lui Gaddafi

  Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, i-a pupat sâmbătă mâna preşedintelui Libiei, controversatul colonel Muammar al-Gaddafi. Liderul Libiei din 1969, Gaddafi este apropiatul comunistului Hugo Chavez şi al liderului iranian Mahmoud Ahmadinejad, ambii aflaţi în dizgraţia ONU.

 • Statuia lui Berlusconi ar putea fi arsă în public
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Statuia lui Berlusconi ar putea fi arsă în public

  Statuia lui Berlusconi se află în oraşul Valencia din Spania începând de astăzi, 16 martie, alături de cele ale lui Barack Obama şi Nicolas Sarkozy. Statuia îl înfăţişează pe Berlusconi într-o cadă alături de trei femei voluptoase care îi oferă plăcere şi a fost prezentată astăzi la începutul sărbătorii tradiţionale din Spania, numită ¨Fallas¨.

 • Virusul H1N1 este mai puţin periculos - Revista presei internaţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Virusul H1N1 este mai puţin periculos - Revista presei internaţionale

  Presa internaţională de astăzi scrie despre scăderea gradului de periculozitate a virusului H1N1, uciderea a 17 persoane în Kabul sau uciderea unei profesoare de către un bărbat îndrăgostit. Printre alte subiecte, Unesco este ăngrijorat de moştenirea culturală a Israelului, iar Berlusconi doreşte achitarea în procesul de corupţie în care este implicat.

 • Berlusconi nu recunoaşte că a cumpărat patul lui Napoleon
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Berlusconi nu recunoaşte că a cumpărat patul lui Napoleon

  Silvio Berlusconi este din nou în atenţia tabloidelor din Peninsulă după ce revista ¨Novella 2000¨ a publicat un articol în care se afirmă că premierul italian a cumpărat un pat care a aparţinul lui Napoleon Bonaparte. Patul a fost cumpărat de la un anticariat care aparţine italiencei Anna Maria Quattrini.

 • O roşie l-a bătut pe Berlusconi pe Facebook
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O roşie l-a bătut pe Berlusconi pe Facebook

  Pe Facebook a fost înfiinţat grupul ¨Questo pomodoro avrà più fan di Silvio Berlusconi¨ (Acestă roşie va avea mai mulţi fani decât Silvio Berlusconi).

 • Berlusconi nu mai investeşte în echipa AC Milan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Berlusconi nu mai investeşte în echipa AC Milan

  Potrivit unui articol publicat pe pagina electronică a ziarului Corriere della Sera, Silvio Berlusconi nu intenţionează să mai investească fonduri noi în echipa AC Milan.

 • Berlusconi îşi impune vedetele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Berlusconi îşi impune vedetele

  „Il Cavaliere“ este criticat de propriii colegi de partid pentru intenţia de a include pe listele PDL nume ale unor tinere lipsite de experienţă politică.

Modifică Setările