Stiri despre benzina

  779 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Disperare: Sărăcia l-a împins să-şi dea foc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Disperare: Sărăcia l-a împins să-şi dea foc

  Costel Ungureanu, de 61 de ani, a ajuns pe patul spitalului cu arsuri la membre şi căile respiratorii. Disperat de singurătate şi de lipsa banilor, bărbatul a încercat să-şi incendieze miercuri dimineaţa locuinţa situată în blocul A38 pe bulevardul Dorbanţilor.

 • Comerţ ilicit cu tutun, alcool şi produse petroliere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comerţ ilicit cu tutun, alcool şi produse petroliere

  Infracţionalitatea din domeniul evaziunii fiscale înregistrează cea mai mare pondere în criminalitatea economico-financiară. 30 de tone de alcool şi peste câteva zeci de mii de pachete de ţigarete au fost confiscate de poliţiştii vrânceni după punerea în aplicare a Planului Naţional de acţiune pentru prevenirea şi combatarea evaziunii fiscale.

 • Comisarii de la Mediu au rămas fără benzină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comisarii de la Mediu au rămas fără benzină

  Petrecăreţii care ies la grătare şi lasă mizerie în zonele de agrement din oraş  scapă de amenzi. Comisarii Gărzii de Mediu Botoşani au rămas fără benzină şi vor ajunge mai greu în control.

 • Rompetrol a scumpit benzina şi motorina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rompetrol a scumpit benzina şi motorina

  Rompetrol Downstream a majorat, astăzi, preţul benzinei cu patru bani pe litru şi pe cel al motorinei cu trei bani pe litru, a anunţat divizia de distribuţie a carburanţilor din grupul Rompetrol.

 • Preţul benzinei, la un maxim istoric de 5,1 lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preţul benzinei, la un maxim istoric de 5,1 lei

  Preţul benzinei premium comercializate în benzinăriile Petrom şi Rompetrol a atins un nou record, ajungând la 5,1 lei pe litru. Majorarea preţurilor la carburanţi va duce la scumpiri în lanţ în întreaga economie, cu impact major asupra inflaţiei.

 • Preţul încălzirii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preţul încălzirii

  Comentariu. Care preţ credeţi că are cel mai mare impact asupra vieţii dumneavoastră? Al mâncării, al benzinei; ipoteca; cotaţia dolarului? Preţul enorm al încălzirii globale va trebui plătit la un moment dat în viitor. Comportamentul nostru este calea sigură spre sinucidere.

 • AOAR: Scumpirea carburanţilor este nejustificată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  AOAR: Scumpirea carburanţilor este nejustificată

  Reprezentanţii Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România (AOAR) consideră că scumpirea carburanţilor este nejustificată şi că producătorii din domeniu au un comportament economic de tip cartel şi susţin o taxă de tip „Robin Hood" pentru unele companii energetice.

 • Bancherii lasă dobânzile la lei sub 10% - Revista presei economice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bancherii lasă dobânzile la lei sub 10% - Revista presei economice

  Presa economică scrie despre micşorarea dobânzilor la credetele în lei, vânzarea biletelor de avion la ghişeele CFR şi despre creşterea preţurilor la carburanţi. Printre alte subiecte, FMI avertizează statele cu deficite mari, iar marketingul digital nu e suficient utilizat pentru că piaţa nu e raţională.

 • EXCLUSIV Combustibilul bulgăresc pune Fiscul pe jar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Combustibilul bulgăresc pune Fiscul pe jar

  Tranzacţiile tip „suveică" cu produse petroliere din sud estul Europei dau bătăi de cap autorităţilor din Vrancea. Unul dintre cele mai tari cazuri aflate pe masa Gărzii Financiare este cel al unei societăţi comerciale cu sediul social în Focşani, care a creat un prejudiciu de zece miliarde de lei.

 • Micul trafic cu benzină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Micul trafic cu benzină

  După Vladimir Mizui, directorul Transservis-N, o societate din oraşul Narva care gestionează tranzitul la frontiera ruso-estoniană, doar 5% din cei care stau la coadă, la vamă, pentru a trece în Rusia sunt turişti sau oameni de afaceri.

 • Au vrut să-şi ia viaţa cu benzină şi mină de pix
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au vrut să-şi ia viaţa cu benzină şi mină de pix

  Clasica poveste de iubire dintre Romeo şi Julieta era să se repete în Neamţ. Un tânăr s-a certat cu iubita şi şi-a dat foc, iar o adolescentă nu a suportat să fie părăsită de iubit.

 • Patru tineri acuzaţi de furt de benzină la Blaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patru tineri acuzaţi de furt de benzină la Blaj

  Patru tineri au fost identificaţi azi-noapte de poliţiştii din Blaj ca autori ai unor furturi de benzină din rezervoare de maşini. Descoperirea a avut loc în timpul unui control de rutină asupra unui autoturism oprit pe strada Andrei Mureşanu.

 • Buzău: Benzina furată le-a adus dosare penale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buzău: Benzina furată le-a adus dosare penale

  Poliţiştii din Pătârlagele au depistat, în timpul unui control de rutină, doi buzoieni care circulau cu maşina cu numere provizorii expirate de peste doi ani în portbagajul căreia s-au găsit opt bidoane cu combustibil.

 • Vom avea mai puţină benzină în rezervor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vom avea mai puţină benzină în rezervor

  Şoferii îşi vor permite din ce în ce mai puţin să folosească maşinile proprii şi vor achiziţiona mai puţin carburant anul viitor, întrucât puterea de cumpărare a populaţiei este în scădere, au arătat, ieri, reprezentanţii companiei petroliere MOL.

 • Doi tineri au alimentat maşinile şi au plecat făra să plătescă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doi tineri au alimentat maşinile şi au plecat făra să plătescă

  Doi tineri au fost reţinuţi de poliţiştii buzoinei după ce au alimentat la o staţie PECO şi au plecat fără să plătească. Cu ocazia cercetărilor, oamenii legii au constatat şi faptul că cele două maşini aveau numere de înmatriculare false.

 • Adevăruri de altădată: O benzină albastră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevăruri de altădată: O benzină albastră

  Pe când maşinile erau utilizate aproape exclusiv în perioadele de loisir – „weekend, turism, excursii...” – exista un tip de benzină special concepută pentru a face ca aceste escapade să fie „mai plăcute şi mai economice”: benzina albastră Ethyl-Unirea.

Modifică Setările