Stiri despre ben ali

  19 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Şapte ani de la Revoluţia Iasomiei: de ce protestează
tunisienii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şapte ani de la Revoluţia Iasomiei: de ce protestează tunisienii

  Cu riscul de a fi arestaţi, numeroşi tunisieni ies în stradă şi scandează împotriva guvernului. Manifestaţiile durează de câteva zile, iar apelurile la intensificarea lor s-au înmulţit, fiind făcute inclusiv duminică, cu prijelul aniversării a şapte ani de la înlăturarea de la putere a dictatorului Ben Ali. Un expert tunisian explică ce-i nemulţumeşte pe compatrioţii săi.

 • Bunurile fostului dictator tunisian, Ben Ali, scoase la licitaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bunurile fostului dictator tunisian, Ben Ali, scoase la licitaţie

  Ministerul tunisian al Finanaţelor a decis organizarea în aceste zile a unei licitaţii publice a bunurilor care au aparţinut fostului preşedinte, Zine al Abidine Ben Ali, demis de o mişcare populară din ţară care a dat semnalul „primăverii arabe”, scrie „The New York Times”.

 • Fostul preşedinte tunisian, Ben Ali, a fost condamnat la închisoare pe viaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fostul preşedinte tunisian, Ben Ali, a fost condamnat la închisoare pe viaţă

  Fostul preşedinte tunisian, Zine El Abidine Ben Ali, a fost condamnat miercuri în absenţă, la închisoare pe viaţă de către un tribunal militar, din cauza rolului său în represiunea violentă din Thala şi Kasserina, două oraşe importante pentru revoluţia tunisiană, conform agenţiei TAP, relatează AFP.

 • Fostul dictator tunisian Ben Ali este în comă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fostul dictator tunisian Ben Ali este în comă

  Fostul preşedinte al Tunisiei, Zine el-Abidine Ben Ali, a intrat în comă, în urma unui atac cerebral suferit miercuri seară. În prezent, preşedintele fugar se află într-un spital din Arabia Saudită, potrivit Jerusalem Post.

 • Tunisia protestează, Ben Ali se lăfăie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tunisia protestează, Ben Ali se lăfăie

  În timp ce ţara este încă în impas politic, fostul preşedinte stă departe într-un palat luxos pus la dispoziţie de familia regală saudită. Noile autorităţi încearcă să calmeze furia oamenilor, care nu vor să-i mai vadă la putere pe apropiaţii fostului dictator în guvernul de uniune naţională.

 • Noul guvern, contestat de tunisieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul guvern, contestat de tunisieni

  Noul guvern de uniune naţională din Tunisia din care făceau parte şi un blogger şi un cineast s-a fisurat, ieri, la doar o zi după formare. Uniunea generală a muncitorilor tunisieni (UGMT), cel mai important sindicat din ţara nord-africană, care a avut o contribuţie majoră la înlăturarea vechiului regim, a anunţat că-i retrage pe cei trei reprezentanţi ai săi din Executiv. Motivul nemulţumirii este menţinerea în noul Executiv

 • VIDEO Dictatorul a golit vistieria de aur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Dictatorul a golit vistieria de aur

  Familia dictatorului Ben Ali a fugit din Tunisia cu 1,5 tone de aur, care valorează zeci de milioane de euro. Informaţia-şoc, potrivit căreia soţia dictatorului a luat mare parte din rezerva de aur a ţării, i-a înfuriat pe tunisieni, care au ieşit în stradă.