Stiri despre barca

  248 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Plimbări cu barca pe râul Bistriţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Plimbări cu barca pe râul Bistriţa

  Acestea pot fi închiriate de orice persoană care a împlinit 18 ani. Cine vrea adrenalină poate opta pentru ski-jet sau banană.

 • GALERIE FOTO Milionarul George Naghi, ucis de propria greşeală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GALERIE FOTO Milionarul George Naghi, ucis de propria greşeală

  Poliţia a făcut măsurători la faţa locului şi a stabilit că apa are între 2 şi 4 metri adâncime. Ancheta în cazul milionarului George Naghi începe să dea la iveală detalii importante despre cum şi-a găsit sfârşitul cel mai bogat om al Călăraşiului.

 • Barcă răsturnată în Mamaia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Barcă răsturnată în Mamaia

  O barcă în care se aflau două persoane s-a răsturnat în jurul orei 19.20 pe Lacul Siutghiol din stațiunea Mamaia.

 • Petrodolarii ameninţă granzii Barça şi Real
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Petrodolarii ameninţă granzii Barça şi Real

  Şeicul Al-Thani a cheltuit în această vară la Malaga peste 30 de milioane de euro,  mai mult decât cele două superputeri ale campionatului Spaniei la un loc. După ce au intrat pe mâna arabilor, spaniolii de la Malaga fac furori pe piaţa transferurilor, urmând modelul englezilor de la Manchester City.

 • La Madrid se simte frica de Barça
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Madrid se simte frica de Barça

  La umbra celor patru goluri marcate în tur, era normal ca Real Madrid să nu forţeze nota pe „White Hart Lane", cu Tottenham.

 • Barça, salt spre titlu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Barça, salt spre titlu

  Gijon a spulberat şansele Realului, învingând cu 1-0 pe „Santiago Bernabeu“. Barcelona s-a impus cu acelaşi scor la Villarreal, iar distanţa dintre lider şi echipa lui Mourinho este acum de opt puncte. Ambele rezultate au fost decise de erori de arbitraj. Real n-a primit penalty la un henţ în careu şi a avut un gol anulat, iar reuşita lui Pique a fost precedată de o preluare cu mâna.

 • Pasiunea pentru fizică a dus-o în atelier
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pasiunea pentru fizică a dus-o în atelier

  La vârsta de doar 12 ani, Viviana Ciolac este nerăbdătoare să-şi lanseze bărcuţa pe apă, în cursul acestei veri. Eleva a fost ajutată şi coordonată de profesorul de fizică Constantin Cioarsă, din cadrul Colegiului Naţional „Elena Ghiba Birta”.

 • Cu barca pe Someş între Dej şi Tokaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu barca pe Someş între Dej şi Tokaj

  Sute de kilometri de canal navigabil ar urma să unească cele două localităţi, conform unui proiect al Ordinului Arhitecților Satu Mare. Proiectul va fi analizat de Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare, insituţie ce va avea calitatea de beneficiar, la sfârşitul lunii. Banii ar urma să provină din fonduri europene.

 • Războiul lui Vadim Tudor cu Adrian Păunescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Războiul lui Vadim Tudor cu Adrian Păunescu

  Corneliu Vadim Tudor şi Adrian Păunescu n-au fost mereu „fraţi siamezi“. În 1999, PRM-istul l-a făcut albie de porci pe poetul de la Bârca. S-au luat de la Sorin Ovidiu Vîntu şi Dan Voiculescu.  „Adrian Păunescu e slugă la W: Vîntu şi Voiculescu!“. Aşa scria în vara anului 1999 Corneliu Vadim Tudor în săptămânalul „România Mare“.

 • FOTO Bârca după Păunescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Bârca după Păunescu

  Marin Popa, primarul comunei unde a copilărit Adrian Păunescu, vrea să dea o lovitură de imagine şi să redenumească localitatea cu numele poetului. Deşi sunt doar câţiva cei care-i cunosc versurile, oamenii din Bârca se închină la tabloul lui Adrian Păunescu pentru intervenţiile pe care le făcea în sprijinul lor „la centru“ şi „la judeţ“.

 • Parastasul lui Păunescu la Bârca
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Parastasul lui Păunescu la Bârca

  Bârca, judeţul Dolj, ora 10.30. Pe băncuţele din lemn din faţa primăriei, o duzină de oameni privesc ţintă spre biserica de vizavi.

Modifică Setările