Stiri despre barbati

  1048 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • «Cum se manifestă HPV la bărbaţi?»
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  «Cum se manifestă HPV la bărbaţi?»

  Ai nevoie de un sfat la una dintre problemele ­tale medicale? Scrie-ne pe adresa redacţiei sau trimite-ne un e-mail şi, în scurt timp, vei primi răspuns de la unul dintre specialiştii noştri.Găseşti răspunsul la întrebările tale şi pe www.adevarul.ro,la secţiunea «Sănătate»

 • Studiu: Bărbaţii mai deştepţi, femeile mai descurcăreţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Studiu: Bărbaţii mai deştepţi, femeile mai descurcăreţe

  Femeile sunt maestre când vine vorba de negociere, dar bărbaţii le surclasează la capitolul inteligenţă. Războiul sexelor se duce şi între cercetători de renume. Femeile susţin că nu li se acordă suficientă atenţie. Bărbaţii ripostează.

 • Bărbaţii, pe cale de dispariţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbaţii, pe cale de dispariţie

  Un bărbat din cinci ar putea avea probleme de fertilitate, iar oamenii de ştiinţă avertizează că situaţia se poate agrava. Cercetătorii susţin că se poate vorbi de „o chestiune ce ţine de sănătatea publică", relevă „The Daily Mail".

 • Tot mai mulţi bărbaţi îşi fac operaţii estetice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tot mai mulţi bărbaţi îşi fac operaţii estetice

  Aproape 20 la sută din cei care apelează la bisturiu pentru înfrumuseţare sunt de sex masculin. Numărul bărbaţilor care trec pragul unei clinci de chirurgie estetică a crescut de trei-patru ori în România în ultimii ani. Tinerii în special sunt interesaţi de corecţiile aspectului fizic.

 • VIDEO România, sursă de neveste pentru nemţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO România, sursă de neveste pentru nemţi

  Bărbaţii germani îşi caută neveste din România într-un reality show difuzat de RTL, cea mai mare televiziune privată din Germania. În emisiunea „Mitten im Leben“ („În mijlocul vieţii“, în traducere), Thomas îşi caută o soţie pe plaiurile transilvănene, notează Mediafax, care preia Deutsche Welle.

 • O treime din tătici aleg să fie dădace
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O treime din tătici aleg să fie dădace

  Peste 1.600 de suceveni au ajuns să schimbe scutece şi să pregătească biberoane, după ce şi-au făcut un scurt calcul. Bărbaţii au grijă demicuţi în schimbul indemnizaţiei oferite de stat, pentru că soţiile lor câştigă mai bine decât ei.

 • Bărbaţii, în căutarea iubirii „ecologice“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbaţii, în căutarea iubirii „ecologice“

  Adeptele unui trai „verde“ au mai multe şanse să atragă sexul opus decât femeile care ignoră mediul. Pentru bărbaţii americani nu mai contează dacă iubita lor face curat, ci unde îşi aruncă ea gunoiul.

 • Hipotiroidismul favorizează îngrăşarea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hipotiroidismul favorizează îngrăşarea

  Din cauza metabolismului lent, specific acestei boli, caloriile sunt arse într-un ritm care creşte riscul de apariţie a obezităţii. Incidenţa bolilor tiroidiene este de şapte ori mai mare la femei decât la bărbaţi, din cauza fluctuaţiilor hormonale. Printr-un tratament adecvat, boala poate fi controlată.

 • Bărbatul ideal, un puzzle cu foarte multe piese
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbatul ideal, un puzzle cu foarte multe piese

  Bărbatul perfect nu este un model bun pentru toate femeile, ci o sumă de trăsături pe care fiecare dintre ele le aşază în ordine în funcţie de necesităţi. Unele femei îl caută toată viaţa. Altele înţeleg din primele relaţii ceea ce vor şi îl găsesc imediat, pentru că ştiu foarte bine cum arată şi-l recunosc dintr-o mie.

 • Constanţa: Au făcut baie în Marea Neagră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Au făcut baie în Marea Neagră

  Doi bărbaţi din Vâlcea au făcut abstracţie de temperaturile de afară şi s-au avântat în apa Mării Negre, a cărei temperatură nu depăşea 12 grade Celsius.

 • Expoziţie cu haine de la Opel dedicată bărbaţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Expoziţie cu haine de la Opel dedicată bărbaţilor

  În acest sfârşit de săptămână, bărbaţii vor fi răsfăţaţi cu cele mai în vogă haine, accesorii, cosmetice, servicii de întreţinere corporală şi produse pentru hobby-urile lor în cadrul Manhood Expo & Fashion Show, care se desfăşoară la World Trade Center din Capitală.

 • VIDEO: Ei sunt majoretele-bărbaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO: Ei sunt majoretele-bărbaţi

  Trupele de majorete fac parte din spectacolul sportiv. Apărută peste Ocean, moda a fost importată şi pe "Bătrânul Continent". Mai nou, locul sexoaselor dansatoare a fost luat de câţiva bărbaţi.

 • De ce scade fertilitatea bărbaţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce scade fertilitatea bărbaţilor

  Alcoolul, mersul pe bicicletă şi chiar pantalonii strâmţi scad capacitatea de procreare. Pentru aproape jumătate din cuplurile care nu pot avea copii, de vină sunt problemele de fertilitate ale bărbaţilor. 

 • Oamenii căsătoriţi fac burtă în cuplu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oamenii căsătoriţi fac burtă în cuplu

  Se spune adesea că statutul de om la casa lui te transformă într-o persoană mulţumită de sine. Recent, oamenii de ştiinţă au descoperit că această fericire se traduce, de fapt, în câteva kilograme în plus, scrie „The Daily Mail“.

 • Femeile fac noua revoluţie sexuală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femeile fac noua revoluţie sexuală

  Anii ’60 au rămas în istorie pentru revoluţia sexuală, dar femeile de astăzi se dovedesc mai mari devoratoare de bărbaţi. Un studiu realizat în Marea Britanie demonstrează că femeile din prezent sunt de trei ori mai active sexual decât au fost mamele lor cu 50 de ani în urmă.

 • Războiul sexelor la vârsta a treia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Războiul sexelor la vârsta a treia

  Bărbaţii rămân activi sexual la vârste mult mai înaintate decât femeile, arată un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Chicago, publicat în „British Medical Journal“.

 • Constanţa: Bărbaţii s-au călcat în picioare s-o vadă pe Daniela Crudu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Bărbaţii s-au călcat în picioare s-o vadă pe Daniela Crudu

  Daniela Crudu a încins atmosfera alături de celelalte fete care au pozat goale în paginile cunoscutei publicaţii. Marina Dina, Roxana Dobre şi Nicoleta Macarencu au băut şampanie, au dansat şi au stat de vorbă cu bărbaţii care le-au admirat pe parcursul întregii nopţi.

 • Banii, mărul discordiei în cuplu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Banii, mărul discordiei în cuplu

  Dacă am face un top al motivelor pentru care se ceartă cuplurile, în mod sigur banii ar fi pe primul loc. Gestionarea lor nu este lucru uşor şi aduce deseori nemulţumiri, mai ales când există neajunsuri financiare. Află în continuare cum să nu laşi banii să intervină între voi.

 • Secretele bărbaţilor însuraţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretele bărbaţilor însuraţi

  Gândul bărbaţilor cu verighetă pe deget zboară de la prietenele soţiei la maşinile sport pe care şi le-ar cumpăra dacă, prin absurd, ar fi din nou burlaci. Ce-i în mintea bărbaţilor însuraţi? Iată o întrebare la care nici măcar „jumătăţile“ lor nu reuşesc să găsească răspunsul!

 • Poliţiştii din Alba cercetează cauzele a trei decese
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţiştii din Alba cercetează cauzele a trei decese

  Un bărbat din comuna Sîntimbru a fost găsit mort azi-dimineaţă în curtea şcolii din satul Dumitra. Simion Sabo (46 de ani) a consumat, ieri, băuturi alcoolice la o înmormâtare, după care s-a culcat în curtea şcolii.

 • Sinucigaşi cu destine asemănătoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sinucigaşi cu destine asemănătoare

  Doi bărbaţi din comunele Vizantea Livezi şi Popeşti, ambii în vârstă de 41 de ani au fost găsiţi spânzuraţi de către familiile lor.

 • Una din trei căsătorii în Italia se destramă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Una din trei căsătorii în Italia se destramă

  Potrivit unui studiu realizat de către profesorul Satoshi Kanazawa de la ¨London School of Echonomics¨, bărbaţii care îşi înşală partenerele de cuplu sunt mai puţin evoluaţi decât cei care sunt fideli. Profesorul susţine că bărbaţii au fost mereu ¨un pic poligami¨.

 • Angajatul ideal poartă pantaloni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angajatul ideal poartă pantaloni

  Luca Saracino, administrator delegat al "NorthgateArinso Italia", firmă de cercetare în domeniul resurselor umane, a făcut publice detalii referitoare la rezultatul unor studii.

Modifică Setările