Stiri despre barbati

  1048 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Bărbaţii şi femeile gândesc la fel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbaţii şi femeile gândesc la fel

   Asemănările între sexe sunt mai mari decât diferenţele, sunt de părere cercetătorii britanici în domeniul neuropsihologiei. Un studiu recent demonstrează că trăsăturile intelectuale nu sunt determinate de caracteristicile fiziologice şi sexuale, aşa cum se credea până acum.

 • VIDEO Cravata care se transformă în pernă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cravata care se transformă în pernă

  Bărbaţii pe care-i ia somnul în timpul programului se pot odihni acum confortabil cu capul pe propria cravată. Trebuie doar să sufle ca într-un colac de plajă pentru a-şi transforma accesoriul de la gât într-o pernă.

 • Narcisiştii, cei mai activi pe Facebook
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Narcisiştii, cei mai activi pe Facebook

  Persoanele care stau tot timpul pe reţelele de socializare sunt mai preocupate de propria imagine decât cele care nu au acest obicei. Facebook este locul ideal pentru narcisiştii care vor să ştie mereu cât de bine arată şi cât de mulţi „prieteni“ au.

 • Pamela Anderson şi viaţa ei de „iepuraş“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pamela Anderson şi viaţa ei de „iepuraş“

  În cadrul petrecerii exclusiviste care va avea loc la 17 septembrie, la Palatul Snagov, diva blondă va lansa primul său roman. „Un vis împlinit“ este prima carte scrisă de fosta vedetă a serialului „Baywatch“, împreună cu actorul Eric Shaw Quinn. Lansat în 2004, în America, volumul a devenit bestseller.

 • Marele dezgheţ sexual
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marele dezgheţ sexual

  Mai mult sex şi mai puţine sentimente! Sub acest slogan s-a declanşat noua revoluţie sexuală pe care o trăiesc românii după ce au experimentat amorul cu lumina aprinsă. Libertatea sexuală înseamnă fantezie, jucării, masaj erotic, mai multă inventivitate. Dar se poate transforma şi în infidelitate, sex neprotejat sau schimb de parteneri.

 • Haine mai frumoase la ovulaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Haine mai frumoase la ovulaţie

  Femeile se îmbracă mai frumos şi îşi cumpără haine şi accesorii mai sexy în perioada de ovulaţie pentru a atrage un partener, dar şi pentru ­a-şi ­descuraja rivalele.

 • Bărbaţii plătiţi mai puţin înşală mai mult
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbaţii plătiţi mai puţin înşală mai mult

  Bărbaţii dependenţi financiar de partenerele lor sunt mai infideli. Diferenţele economice sunt unul dintre factorii care joacă un rol important în ceea ce priveşte infidelitatea, precizează un nou studiu.

 • Ultimii romantici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ultimii romantici

  Dovezile de dragoste în cuplu sunt din ce în ce mai puţine. Femeile se plâng că bărbaţii nu mai ştiu să fie romantici, iar ei se scuză afirmând că doamnele de azi caută altceva. Un trandafir roşu, o plimbare în parc sau o cină în doi sunt câteva dintre gesturile care erau altădată comune între îndrăgostiţi. Astăzi, acestea par prăfuite. Doar câţiva le mai fac.

 • Mituri false despre sexualitatea la bărbaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mituri false despre sexualitatea la bărbaţi

  Ideea comună despre sexualitatea masculină este că aceasta este foarte intensă, mult mai intensă decât cea feminină. Majoritatea bărbaţilor şi femeilor cred asta. Dar câte din stereotipurile despre sexualitatea masculină sunt adevărate?

 • Anatomia dorinţei: ce-i place lui, ce-i place ei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anatomia dorinţei: ce-i place lui, ce-i place ei

  Nimeni nu poate nega rolul extrem de important pe care îl are libidoul în felul nostru de a fi. De aceea, criteriile după care ne alegem partenerul ţin, în mare măsură, de fizicul său şi de modul în care ne simţim atraşi de acesta.

 • Profilul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Profilul "Don Juan-ului" de pe Internet

  Unii caută doar flirturi de scurtă durată, alţii o posibilă relaţie. Miile de pretendenţi optează pentru mediul online pentru că aici găsesc diversitate. La orice oră ai intra pe un site de dating online, găseşti pe cineva. Bărbaţi sau femei, tineri sau mai în vârstă, cu sau fără ocupaţie, din ţară sau din străinătate.

 • „Menopauza bărbaţilor“ trebuie luată în serios
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Menopauza bărbaţilor“ trebuie luată în serios

  Nu transformările fizice, ci simptomele de ordin psihologic date de andropauză ar trebui să le îngrijoreze pe partenerele de viaţă. Deşi doar 3% din bărbaţi suferă din cauza deficitului de testosteron, studiile arată că există şi alte simptome ale andropauzei, care nu au legătură directă cu dezechilibrele hormonale.

 • Persoanele sexy, mai iuţi la ocheade
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Persoanele sexy, mai iuţi la ocheade

  Viteza cu care remarcăm când o persoană de sex opus se uită la noi variază în funcţie de trăsăturile faciale ale acesteia. Privirile celor din jur ne atrag atenţia în funcţie de masculinitatea, respectiv feminitatea pe care o degajă înfăţişarea acestora.

 • Care sunt factorii de risc pentru cancerul tiroidian
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt factorii de risc pentru cancerul tiroidian

  Această boală reprezintă în jur de 1% din totalul tipurilor de cancer şi este de trei ori mai frecventă la femei decât la bărbaţi. Iradierile în zona capului şi a gâtului sunt unul dintre cei mai importanţi factori de risc în apariţia cancerului tiroidian. Aceasta deoarece glanda de la baza gâtului este foarte sensibilă la radiaţii.

 • Femeile câștigă cu 21,8% mai puțini bani decât bărbații
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femeile câștigă cu 21,8% mai puțini bani decât bărbații

  Ultimele date ale Institutului Național de Statistică din Spania arată că femeile câștigă anual câte 18.910,62 euro, iar bărbații, câte 24.203,33 de euro. Muncitorii din Țara Bascilor au cele mai mari salarii. La polul opus se află cei din Extremadura.

 • Îndrumar pentru „văduvele“ fotbalului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Îndrumar pentru „văduvele“ fotbalului

  Campionatul Mondial de Fotbal lasă în această perioadă multe femei „văduve“. Sarah Abell, specialist în relaţiile de cuplu, contactat de „The Daily Mail“, are câteva sfaturi pentru femeile ignorate de parteneri din cauza meciurilor transmise în direct de televiziunile din întreaga lume.

 • De ce bărbaţii judecă femeile dintr-o privire?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce bărbaţii judecă femeile dintr-o privire?

  Bărbaţii au nevoie de o fracţiune de secundă pentru a decide dacă sunt sau nu atraşi de o femeie. Oamenii de ştiinţă din Olanda spun că acest fapt nu ar trebui să ne determine să-i considerăm superficiali. Domnii sunt programaţi genetic să se comporte astfel, notează publicaţia „The Daily Telegraph".

 • Bărbaţii sunt dispuşi să-şi rişte viaţa pentru sex - studiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbaţii sunt dispuşi să-şi rişte viaţa pentru sex - studiu

  Ultimele studii privind evoluţia umană arată că bărbaţii sunt dispuşi să-şi pună în pericol viaţa pentru a face sex, ceea ce explică motivul pentru care ei mor mai devreme decât femeile, având speranţa de viaţă mai scăzută decât sexul frumos, în majoritatea statelor lumii.

 • Târgul pentru bărbaţi se încheie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgul pentru bărbaţi se încheie

  În ultima zi dedicată exclusiv bărbaţilor de la Târgul MenFest se decide lotul României pentru campionatul mondial al tăietorilor de lemne, Stihl Timbersports.

 • Femeile în epoca internetului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femeile în epoca internetului

  Specialiştii a două universităţi britanice au studiat influenţa internetului asupra relaţiilor de lungă durată şi au ajuns la nişte concluzii surprinzătoare: femeile sunt cel puţin la fel de „tehnice“ ca bărbaţii...

 • Femeile, şefi mai buni decât bărbaţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femeile, şefi mai buni decât bărbaţii

  Stereotipul potrivit căruia femeile din lumea afacerilor ar fi prea sensibile pentru a avansa în funcţii de conducere este infirmat de psihologi şi de specialişti în resurse umane. Numărul femeilor-manager creşte, iar această tendinţă are toate şansele să se menţină. Doamnele sunt mult mai bine organizate decât şefii bărbaţi.

 • VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO "Prima dată" nu se uită niciodată

  Virginitatea nu mai are aceeaşi importanţă ca altădată într-un cuplu, dar pierderea ei este un moment unic pentru fiecare fată. Prima experienţă sexuală nu se uită niciodată şi este foarte importantă, spun psihologii, pentru că poate avea efecte pe mai târziu.

 • Bărbaţii își aleg femeia într-o clipită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbaţii își aleg femeia într-o clipită

  Un bărbat are nevoie de doar 12 sutimi de secundă pentru a decide dacă vrea sau nu să întreţină relaţii sexuale cu o femeie. La această concluzie a ajuns Louann Brizendine, unul dintre cei mai renumiţi neuropsihiatri din lume, relatează ABC.es.

 • Bărbaţii mint mai mult ca femeile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbaţii mint mai mult ca femeile

  Domnii spun, în medie, trei minciuni pe zi, în timp ce doamnele denaturează adevărul de numai două ori. Soţiile şi iubitele au afirmat mereu că bărbaţii lor mint mai mult decât ele. Cercetătorii vin să le susţină punctul de vedere.

Modifică Setările