Stiri despre bani putini

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Doi tineri din România dezvăluie trucurile care
i-au ajutat să călătorească cu bani puţini în peste 30 de ţări, printre care Brazilia, Thailanda şi Cambodgia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doi tineri din România dezvăluie trucurile care i-au ajutat să călătorească cu bani puţini în peste 30 de ţări, printre care Brazilia, Thailanda şi Cambodgia

  Doi tineri din România au ajuns în Brazilia, Thailanda şi Cambodgia şi au văzut o mare parte din Europa, bazându-se pe câteva aspecte esenţiale pentru planificare călătoriilor cu buget redus. Acum urmează să plece în Cuba şi au dezvăluit pentru „Adevărul“ câteva trucuri pe care oricine le poate folosi pentru a-şi face vacanţa visată cu bani puţini.

 • Cinci locuri frumoase din zona Balcanilor pe care le poţi vedea cu bani puţini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci locuri frumoase din zona Balcanilor pe care le poţi vedea cu bani puţini

  Deşi multă lume fuge de zona Balcanică şi preferă să-şi petreacă concediile prin Austria, Germania, Franţa sau Italia, sunt şi ţări cum ar fi Croaţia, Slovenia şi Bosnia şi Herţegovina, care au cu ce să vă surprindă. Vă propunem 5 destinaţii pe care le puteţi vizita cu bani puţini.

 • Cu autostopul şi cu bicicleta, mii de kilometri prin lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu autostopul şi cu bicicleta, mii de kilometri prin lume

  Radu Păltineanu (26 de ani) a emigrat cu familia în Canada, din Piatra Neamţ, a devenit acolo inginer software, dar în loc să-şi ia în primire jobul de birou, a călătorit în mare parte a lumii cu autostopul, cu bani puţini, şi vrea să fie primul român care traversează Americile de la nord la sud pe bicicletă.

 • Promisiuni deșarte și escrocherii în spatele visului american trăit de studenți
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Promisiuni deșarte și escrocherii în spatele visului american trăit de studenți

  După ce cotidianul Adevărul a scris despre o anchetă a Associated Press, care descrie partea întunecată a „experienței americane", studenții care au trăit pe pielea lor umilința jobului de vis încep să se destăinuie. Este și cazul lui Florin Vinter care nu a primit visa pentru America, deși întrunea tate condițiile necesare.

 • Botoşani: Disponibilizările au sărăcit bugetul local
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Disponibilizările au sărăcit bugetul local

  Faţă de primele două luni ale anului trecut, încasările la bugetul local din impozitul pe salarii s-au diminuat cu 30%.  Multe firme şi-au redus la jumătate numărul angajaţilor, iar instituţiile bugetare nu  mai au voie să facă angajări.

 • Bucureşti: Mari artişti,premiaţi cu bani puţini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Mari artişti,premiaţi cu bani puţini

  Rodica Mandache, Mariana Mihuţ, Mitică Popescu şi Alexandru Repan iau câte 2.000 de lei, în timp coafezele şi maşinii din spatele scenei primesc câte 1.500 de lei. La Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian“ astăzi, începând de la ora 18.00, va avea loc Gala de decernare a premiilor pentru Artă şi Cultură acordate de Primăria Capitalei. În total, se vor acorda 139 de premii.