Stiri despre bangkok

  56 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Nici masajul
thailandez nu mai e ce-a fost
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nici masajul thailandez nu mai e ce-a fost

  M-am întors recent din Thailanda. Am fost acolo cu logodnicul meu, căruia i-am spus de la obraz că-şi poate face de cap. El a refuzat politicos. Regret, dar între timp oferta a expirat.

 • VIDEO UPDATE  Thailandezii asediază ministerele la Bangkok
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO UPDATE  Thailandezii asediază ministerele la Bangkok

  Manifestanţii thailandezi au asediat, marţi, mai multe ministere din Bangkok, la o zi după ocuparea a două dintre ele, pentru a cere plecarea Guvernului, potrivit unui ministru şi jurnaliştilor aflaţi la faţa locului, transmite AFP.

 • FOTO Unde are loc viaţa de noapte în oraşele lumii?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Unde are loc viaţa de noapte în oraşele lumii?

  Când ceasul sună de miezul nopţii şi luminile sunt se sting, unele dintre cele mai mari oraşe ale lumii prind viaţă. Baruri, cluburi de toate felurile şi spectacole inedite au loc în toată lumea pentru localnici, dar şi pentru turiştii veniţi de pretutindeni. De la Oraşul Luminilor la Oraşul care nu doarme niciodată, Bussines Insider a creat o listă a metropolelor potrivite pentru viaţa de noapte.

 • Bangkok, la un pas de a fi înghiţit de ape
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bangkok, la un pas de a fi înghiţit de ape

  A fost supranumită „un tsunami cu încetinitorul”.  Masa enormă de apă care în ultima perioadă a provocat moartea a peste 360 de thailandezi, ameninţă acum capitala Bangkok, cu ai săi 12 milioane de locuitori.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Stejarii" vor ajunge în câteva ore în Noua Zeelandă

  Naţionala de rugby a României va ajunge peste puţin timp în Noua Zeelandă, la Christchurch. Ei au plecat marţi, în jurul orei 20.00, din Bucureşti, făcând mai apoi escale în Viena, Dubai, Bangkok şi Sydney.

 • În căutarea timpului pierdut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În căutarea timpului pierdut

  Aşa cum istoria, psihologia şi studiile de piaţă au stabilit, avem nevoie în permanenţă de o luptă.

 • Războiul templului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Războiul templului

  Ambele armate vor să ia în stăpânire zona din jurul templului care este revendicată atât de Bangkok, cât şi de Phnom Penh.

 • Peste 340 de fetuşi morţi, descoperiţi într-un templu budist din Bangkok
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste 340 de fetuşi morţi, descoperiţi într-un templu budist din Bangkok

  Peste 340 de fetuşi morţi au fost descoperiţi într-un templu budist din Bangkok (Thailanda). Localnicii au fost cei care au alertat poliţia, după ce s-au plâns de mirosul insuportabil care provenea din templul în care fuseseră aruncaţi fetuşii proveniţi din avorturi ilegale.

 • Ecologie pe bani buni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ecologie pe bani buni

  Numărul 1 în ierarhia ATP, Rafael Nadal, a participat ieri la o plantare de copaci în Thailanda.

 • Un campion la tir a devenit călugăr în Thailanda!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un campion la tir a devenit călugăr în Thailanda!

  Medaliat cu bronz la pistol viteză la JO de la Sydney în 2000, Iulian Raicea (37 de ani) slujeşte în prezent la Biserica ortodoxă din Bangkok. Un personaj excentric, bucureşteanul Iulian Raicea a lăsat în urma sa foarte multe controverse, preferând să întrerupă aproape orice contact cu sportul românesc.

 • Diversitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diversitate

  Nimeni nu vine de la Bangkok, de la Teheran, din Africa sau din Caucaz la Londra, Paris sau Berlin de dragul lui Shakespeare, al democraţiei europene, al lui Goethe sau al Revoluţiei franceze.

 • VIDEO Bangkok-ul, curăţat de autorităţi după protestele din ultimele 2 luni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Bangkok-ul, curăţat de autorităţi după protestele din ultimele 2 luni

  Viaţa în Bangkok pare să revină la normal, vineri, după ce autorităţile au curăţat urmele protestelor şi luptelor din capitala thailandeză. După două luni de proteste antiguvernamentale, militarii au reuşit să oprească atacurile soldate cu zeci de morţi şi sute de răniţi.

 • VIDEO Protestatarii au incendiat Bangkok-ul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Protestatarii au incendiat Bangkok-ul

  Cel puţin şase persoane au murit şi alte 58 au fost rănite, ieri, în timpul confruntărilor dintre opozanţii guvernului thailandez („cămăşile roşii“ –  fidele fostului premier, Thaksin Shinawatra) şi armată, care a lansat o operaţiune de dispersare a manifestanţilor din centrul capitalei, relatează Reuters. Printre victime se numără şi un fotoreporter italian, rănit mortal în abdomen.

 • VIDEO Anarhie în Bangkok: protestatarii controlează capitală thailandeză, Comisia Electorală vrea dizolvarea partidului premierului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Anarhie în Bangkok: protestatarii controlează capitală thailandeză, Comisia Electorală vrea dizolvarea partidului premierului

  Anarhia s-a instalat pe străzile din centrul Bangkok-ului, luni, când protestatarii defilau pe străzi, având propriile echipaje care asigurau punctele de securitate şi dirijau traficul pe străzi. Deşi magazinele comerciale au rămas deschise, un festival tradiţional a fost anulat, iar centrul capitalei este controlat de protestatarii împotriva guvernului actual.

 • VIDEO Proteste-şoc la Roma şi la Bangkok
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Proteste-şoc la Roma şi la Bangkok

  Italienii mizează pe afişarea goliciunii, iar thailandezii pe împrăştierea de sânge. Primari cu pantalonii în vine şi sânge împrăştiat în faţa unor clădiri guvernamentale au constituit modalităţi ieşite din comun pentru exprimarea unor nemulţumiri.

 • Bambusul bate apartamentul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bambusul bate apartamentul

  Investiţia minimă într-o plantaţie de bambus din Thailanda este de 50 de ori mai mică decât suma necesară achiziţionării unei locuinţe cu trei dormitoare în Bangkok. Randamentul anual în situaţia în care decideţi să investiţi într-un câmp agricol este de trei ori mai mare decât în cazul unei locuinţe în centrul capitalei Bangkok.

 • Asasinul din Bangkok rulează la Cinema Victoria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Asasinul din Bangkok rulează la Cinema Victoria

  În această seară la Cinema Victoria rulează pelicula Asasinul din Bankok. Filmul este un thriller ce  îl are ca protagonist pe Nicolas Cage. Joe (Nicolas Cage), un asasin profesionist fără scrupule, se află în Bangkok pentru a executa patru duşmani ai unui boss mafiot pe nume Surat. Preţul unui bilet întreg este 4 lei, iar redus 3 lei.

Modifică Setările