Stiri despre banditii

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Vasile Ernu, într-un turneu de lecturi şi discuţii cu deţinuţii penitenciarelor din Republica Moldova şi România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vasile Ernu, într-un turneu de lecturi şi discuţii cu deţinuţii penitenciarelor din Republica Moldova şi România

  În această toamnă, scriitorul Vasile Ernu va începe un turneu de lecturi şi discuţii cu deţinuţii penitenciarelor din Republica Moldova şi din România, cu prilejul apariţiei celui de-al doilea volum al Micii trilogii a marginalilor, „Bandiţii”, publicat în două ediţii la Editura Polirom (2016, 2017), în colecţia „Ego-grafii”.

 • Bandiţii, hoţii în lege, cerşetorii: viaţa şi opera acestora
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bandiţii, hoţii în lege, cerşetorii: viaţa şi opera acestora

  Zilele acestea a ieşit din tipar Bandiţii (editura Polirom). La această carte am lucrat mulţi ani. Am lucrat în special la documentare. Am scris-o însă mult mai repede decît m-am aşteptat şi datorită bursei FILIT pe care am avut-o şi oraşului Iaşi, care m-a găzduit în această vară. Le mulţumesc. Cît am lucrat la carte, în discuţii cu unii prieteni, am primit întrebări multe. Aţi întrebat, răspund. Să încerc să schiţez nişte răspunsuri.

 • Vasile Ernu îşi lansează „Bandiţii“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vasile Ernu îşi lansează „Bandiţii“

  Luni, 14 noiembrie, de la ora 18.00, la Clubul Ţăranului (Intrarea Monetăriei, Şos. Pavel Dimitrievici Kiseleff 3), din Bucureşti, Editura Polirom vă invită la o seară specială –  ERNU & Friends – cu prilejul apariţiei volumului „Bandiţii“, de Vasile Ernu, al doilea din „Mica trilogie a marginalilor“, publicat în colecţia „Ego-grafii“, disponibil în curînd şi în ediţie digitală.