Stiri despre band

  34 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Violonistul David Garrett şi trupa sa au susţinut un show exploziv la Sala Palatului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Violonistul David Garrett şi trupa sa au susţinut un show exploziv la Sala Palatului

  Aseară la Sala Palatului,  peste 4.000 de spectatori s-au bucurat de experienţa unui show complet, susţinut de David Garrett  şi trupa sa, intitulat "Explosive Live".  Un al doilea concert va fi susţinut şi vineri seară, de la ora 20.00, la Sala Palatului. Concertele fac parte din turneul mondial cu acelaşi nume şi reprezintă o premieră pentru fanii artistului din ţara noastră.

 • VIDEO Cum s-au dezlănţuit viitorii poliţişti români în faţa soldaţilor americani. Trupa Forţelor Navale SUA, spectacol surpriză la Şcoala de Poliţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cum s-au dezlănţuit viitorii poliţişti români în faţa soldaţilor americani. Trupa Forţelor Navale SUA, spectacol surpriză la Şcoala de Poliţie

  Trupa Forţelor Navale SUA staţionate în Europa a oferit un spectacol surpriză elevilor şi profesorilor din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr“ din Câmpina. Pentru o oră, atât cât a durat concertul, elevii mai îndrăzneţi au uitat de rigorile regulamentului impus de uniformă şi s-au dezlănţuit în faţa soldaţilor americani.

 • În pericol, în drum spre
şcoală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În pericol, în drum spre şcoală

  Copiii din localitatea Valea Rece, comuna Band sunt nevoiţi să treacă peste un pod şubred pentru a ajunge la şcoală. Aceştia preferă să fie în pericol, decât să parcurgă patru kilometri pe jos până la microbuzul şcolar

 • Primarul comunei Band, cântăreţul Mircea Rus, este trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primarul comunei Band, cântăreţul Mircea Rus, este trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu

  Procurorii din cadrul DNA Mureş au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Mircea Rus, primarul comunei Band, a lui Bartha Domokos, viceprimarul aceleiaşi comune, dar şi a directorului general adjunct şi administratorului formei SC Expert Instal SRL din Iaşi, Valeriu Berezovschi şi Nicoleta Pascal. Acuzaţiile care li se aduc acestora sunt de abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu, fals în înscrisuri şi uz de fals.

 • Podul lui Apollodor din Damasc, brandul Severinului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Podul lui Apollodor din Damasc, brandul Severinului

  Simbolul marcant al istoriei oraşului Drobeta Turnu Severin, considerat poarta latinităţii deoarece pe aici au pătruns romanii pentru a cucerii Dacia, este fără îndoială Podul lui Apollodor din Damasc.

 • Viceprimarul din Band şi un consilier local din Mica, cercetaţi de DNA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viceprimarul din Band şi un consilier local din Mica, cercetaţi de DNA

  Viceprimarul comunei Band, Bartha Domokos, a fost trimis în judecată într-un dosar privind subvenţii de aproape 28.000 de euro ce ar fi fost obţinute ilegal de la APIA. În plus, Emanoil-Florin Crişan, consilier în cadrul Primăriei Mica este cercetat pentru că ar fi obţinut ilegal aproximativ 29.125 de euro, reprezentând sumele încasate necuvenit cu titlu de subvenţii pentru agricultură.

 • Mircea Rusu, trimis în judecată pentru abuz în serviciu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mircea Rusu, trimis în judecată pentru abuz în serviciu

  Cunoscutul artist Mircea Rusu, faimos pentru șlagărul ”Iarba verde de acasă” și totodată primar al localității mureșene Band, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de la Tribunalul Mureş. Rusu este acuzat de săvârşirea a 13 infracţiuni de abuz în serviciu, privind lucrări care nu au fost realizate, însă au fost decontate din bugetul Primăriei Band.

 • Furt pascal în comuna Band
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Furt pascal în comuna Band

  Poliţiştii mureşeni au fost sesizaţi de către un cioban din localitatea Band despre faptul că indivizi necunoscuţi au pătruns pe proprietatea lui şi i-au furat doi miei.

 • JazzyBIT, un nou trio timişorean de jazz
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  JazzyBIT, un nou trio timişorean de jazz

  JazzyBIT este un nou trio timişorean de jazz / blues care va avea primele concerte în Timişoara, Arad şi Oradea. Grupul abordează compoziţii proprii, dar şi câteva compoziţii din repertoriul internaţional de gen.

 • A furat de la vecinul său, dar a fost prins de Poliţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A furat de la vecinul său, dar a fost prins de Poliţie

  Poliţiştii din comuna Band au avut parte de un caz mai puţin obişnuit de furt şi violare de domiciliu în urmă cu două zile, întrucât hoţul şi păgubitul erau destul de apropiaţi.

 • HighSchool Fest în Club Pulse GALERIE FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  HighSchool Fest în Club Pulse GALERIE FOTO

  De două zile Clubul Pulse găzduieşte un proiect inedit: festivalul trupelor de muzică ale liceelor locale. Cele nouă formaţii care concurează apar în premieră în faţa publicului, deci emoţiile sunt pe măsură.

 • A dispărut de acasă acum două săptămâni!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A dispărut de acasă acum două săptămâni!

  În 14 octopmbrie, o fată în vârstă de numai 14 ani, DODO IREN, a plecat de la domiciliul său din comuna Band şi nu s-a mai întors până în prezent.

 • Au furat 310 de kilograme de porumb
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au furat 310 de kilograme de porumb

  Poliţiştii din Band au depistat ieri pe drumul comunal dintre localităţile Band şi Mădăraşt rei persoane - un bărbat şi două femei - care transportau cu o căruţa ştiuleţi de porumb, cereale a căror provenienţă nu au putut-o justifica.

Modifică Setările