Stiri despre banca transilvania

  253 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Mandatele arestaţilor în cazul BT, prelungite cu o lună
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mandatele arestaţilor în cazul BT, prelungite cu o lună

  Mandatele de arestare ale celor doi tineri arestaţi în cazul jafului armat petrecut, în februarie 2009, la o sucursală a Băncii Transilvania din Cluj-Napoca au fost prelungite de Tribunalul Cluj, la cererea procurorilor.

 • Judeţ cu judeţ:Studenţii ieşeni clonează site-urile facultăţilor la care învaţă pentru a-şi păcăli părinţii că au note mari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Judeţ cu judeţ:Studenţii ieşeni clonează site-urile facultăţilor la care învaţă pentru a-şi păcăli părinţii că au note mari

  Fiul poliţistului din Craiova care a împuşcat mortal în cap o elevă a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. Conducerea Centrului de Transfuzie Sangvină Covasna solicită înfiinţarea, la Sfântu Gheorghe, a unui institut care să depoziteze rezerva de sânge a României. Suspecţii jafului de la Banca Transilvania din Cluj-Napoca vor să fie testaţi cu detectorul de minciuni.

 • Suspecţii în cazul jafului de la BT, prinşi cu ajutorul unui fir de păr
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suspecţii în cazul jafului de la BT, prinşi cu ajutorul unui fir de păr

  Potrivit unor surse din poliţie, ADN-ul obţinut de pe un fir de păr găsit în casieria băncii este indentic cu ADN-ul lui Andrei Hosu, unul dintre tinerii bănuiţi. Suspecţii Andrei Hosu şi Bogdan Baciu, au fost, ieri, arestaţi preventiv. Avocaţii celor doi au susţinut că proba AND este neconcludentă şi au declarat recurs împotriva măsurii arestării.

 • Autorii jafului de la Cluj, vecini cu banca
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autorii jafului de la Cluj, vecini cu banca

  Doi tineri din Cluj au fost reţinuţi ieri ca principali suspecţi în cazul jafului armat de la Banca Transilvania, din 13 februarie 2009, de unde au fost furaţi 246.000 de lei. Este vorba despre Bogdan Baciu şi Dan Andrei Hosu, ambii de 21 de ani. Cei doi locuiesc la circa 500 de metri distanţă de banca jefuită.

 • Banca Transilvania vrea să fie controlată tot de români
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Banca Transilvania vrea să fie controlată tot de români

  Banca Transilvania susţine că îşi va continua planurile deja stabilite, de a fi o bancă cu capital românesc, salutând intrarea în acţionariatul său a Bank of Cyprus, care a cumpărat miercuri 9,7 % din acţiunile băncii, informează un comunicat al băncii.

 • Omul anului 2007: Horia Ciorcilă a adus 90.000.000 de euro la Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Omul anului 2007: Horia Ciorcilă a adus 90.000.000 de euro la Cluj

  Preşedintele Băncii Transilvania a dat, în 2007, o adevărată „lovitură” pe piaţa financiară: pe de o parte a reuşit să aducă la Cluj o importantă companie din domeniul asigurărilor,Groupama, iar pe de alta, şi-a sporit averea cu 4,5 milioane de euro.

 • Niciun vinovat de moartea unui copil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Niciun vinovat de moartea unui copil

  Dosarul finalizat de poliţişti va fi înaintat în această săptămână procurorilor orădeni, cu propunere de neîncepere a urmăririi penale.

Modifică Setările