Stiri despre banca transilvania

  253 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Proiect inedit: „Funny Money“ la Şcoala Avram Iancu din Alba Iulia FOTO-VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proiect inedit: „Funny Money“ la Şcoala Avram Iancu din Alba Iulia FOTO-VIDEO

  Şcoala generală „Avram Iancu“ din Alba Iulia a organizat vineri ultimele activităţi în cadrul programului „Şcoala Altfel“. A fost finalizat proiectul  “Contează pe educaţie!”, sprijinit financiar de Banca Transilvania şi iniţiat de Şcoala Internaţională Cluj în parteneriat cu Fundaţia Burcash.

 • Expertiza imaginilor îi disculpă pe suspecţii în cazul jafului BT
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Expertiza imaginilor îi disculpă pe suspecţii în cazul jafului BT

  O nouă expertiză a imaginilor care au surprins jaful petrecut, în februarie 2009, la o sucursală a Băncii Transilvania, realizată de Laboratorul Judeţean de Expertize Criminalistice Cluj, arată că cei doi tineri judecaţi în acest caz sunt nevinovaţi.

 • Directorul general al Băncii Transilvania, Robert Rekkers, a demisionat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Directorul general al Băncii Transilvania, Robert Rekkers, a demisionat

  Robert Rekkers a demisionat din funcţia de director general al Băncii Transilvania (TLV) şi din cea de membru în Consiliul de Administraţie, conducerea instituţiei de credit urmând să fie preluată provizoriu de Peter Franklin, membru în Consiliul de Administraţie.

 • În cursă pentru denumirea stadionului Cluj Arena
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În cursă pentru denumirea stadionului Cluj Arena

  Banca Transilvania, Vodafone şi Terapia Ranbaxy sunt interesate să dea numele stadionului Cluj Arena. Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Alin Tişe, a precizat ieri că firma care va da denumirea stadionului ar trebui să asigure mare parte din cheltuielile de întreţinere a arenei.

 • Greii grupului BT, achitaţi la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Greii grupului BT, achitaţi la Bucureşti

  Cei opt inculpaţi din dosarul „grupul BT”, acuzaţi de manipularea pieţei de capital şi de spălare de bani în formă continuată, au fost achitaţi ieri de Tribunalul Bucureşti. Aceasta este prima hotărâre dată de o instanţă din România pe tema manipulării pieţei de capital. Magistraţii bucureşteni au apreciat ca nefondate acuzaţiile aduse de procurorii DIICOT Cluj.

 • Niciun vinovat pentru moartea fetiţei strivite sub un panou, în Banca Transilvania
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Niciun vinovat pentru moartea fetiţei strivite sub un panou, în Banca Transilvania

  La doi ani de când un dulap de doi metri s-a prăbuşit peste o copilă de trei ani, anchetatorii sunt încă în căutarea unui vinovat. Pentru a fugi de amintirile dureroase, familia micuţei Laura Costa s-a mutat în California, aşteptând de acolo ca justiţia din România să-şi facă datoria. Avocatul soţilor Costa spune că familia cere băncii daune de milioane de euro.

 • Unde să-ţi ţii banii pe timp de criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde să-ţi ţii banii pe timp de criză

  Ieşenii au învăţat valoarea banilor puşi deoparte pentru „zile negre". Economiile raportate la nivelul judeţului de Banca Naţională a României arată că sumele puse deoparte au crescut considerabil în ultimul an.

 • Suspecţii în „Jaf la BT“ merg la CEDO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suspecţii în „Jaf la BT“ merg la CEDO

  Inculpaţii în dosarul spargerii Băncii Transilvania de acum doi ani, Andrei Hosu şi Bogdan Baciu, se vor adresa Curţii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), după ce Tribunalul Cluj a decis eliberarea lor de îndată, însă judecătorii Curţii de Apel Cluj au dispus menţinerea acestora în arest pentru a treia oară consecutiv.

 • Hoțul care a jefuit Banca Transilvania sub nasul paznicilor a fost arestat preventiv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hoțul care a jefuit Banca Transilvania sub nasul paznicilor a fost arestat preventiv

  Polițiștii timișeni l-au prins pe principalul suspect în cazul jafului din toamna trecută de la Banca Transilvania de pe bulevardul Simion Bărnuțiu. Constantin N., în vârstă de 23 de ani a reușit atunci să fure 16.000 de euro, chiar de sub nasul agenților de pază anunțați de sistemul de alarmă. 

 • Unul dintre fondatorii Băncii Transilvania a murit la Viena
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unul dintre fondatorii Băncii Transilvania a murit la Viena

  Omul de afaceri Claudiu Silaghi, membru fondator al Băncii Transilvania (BT) şi fost vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al acestei bănci a murit, aseară, la Viena. El se afla internat la clinica AKH, după ce în 31 decembrie 2010 suferise un accident cerebral.

 • FOTO+VIDEO A fost prins sibianul care a furat 16.000 de euro de la Banca Transilvania
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO+VIDEO A fost prins sibianul care a furat 16.000 de euro de la Banca Transilvania

  Poliţiştii l- au reţinut ieri seară pe un tânăr din Sibiu, care la sfârşitul lunii octombrie a intrat în sucursala bancară pe geamul de la baie şi a furat dintr-un seif suma de 16.000 de euro. Poliţiştii spun că el ar fi capul unor spargeri de bănci petrecute în toată ţara şi că ar fi comis o crimă în Dublin.

 • Angajata BT acuzată de furt vrea din nou la bancă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angajata BT acuzată de furt vrea din nou la bancă

  Fosta administratoare de conturi cere în instanţă să fie reangajată şi să primească despăgubiri pentru că a fost demisă. Mirela Perţe, fosta angajată a Băncii Transilvania (BT) acuzată de procurorii DIICOT că ar fi furat 520.000 de lei şi 33.000 de euro din contul a trei clienţi, cere în instanţă, despăgubiri băncii.

 • CLUJ: Cum a furat angajata BT banii clienţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CLUJ: Cum a furat angajata BT banii clienţilor

  Fosta administratoare de cont a sucursalei din Piaţa Mihai Viteazu s-a „jucat“ cu banii a trei clienţi timp de un an fără a fi prinsă. Mirela Perţe, fiica şefului Poliţiei Economice de la Poliţia Dej, Mirel Banias, s-a folosit de cel puţin cinci persoane pentru a se îmbogăţi. Perţe a fost concediată în luna august, iar acum se află în arest preventiv, fiind acuzată de înşelăciune.

 • CLUJ: Angajată BT, suspectă de furt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CLUJ: Angajată BT, suspectă de furt

  Conducerea Băncii Transilvania a reziliat contractul de muncă al unei anagajate a sucursalei din Piaţa Mihai Viteazu. Aceasta e suspectată că ar fi furat 520.000 de lei şi 33.000 de euro din contul mai multor clienţi.

 • Tinerii suspectaţi că au jefuit Banca Transilvania: „Hristos a înviat”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tinerii suspectaţi că au jefuit Banca Transilvania: „Hristos a înviat”

  Tribunalul Cluj a judecat, astăzi, într-o şedinţă cu uşile închise, legalitatea măsurii arestării preventive a celor doi tineri trimişi în judecată în cazul jafului de la Banca Transilvania. Bogdan Baciu şi Dan Andrei Hosu, cei doi suspecţi, nu au dorit să facă nicio declaraţie, rezumându-se la a spune doar „Hristos a înviat”.

Modifică Setările