Stiri despre banat

  10176 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Moartea vine dintr-un ARO misterios al trupelor USLA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moartea vine dintr-un ARO misterios al trupelor USLA

  Dănuţ Carpin a fost omorât pe 17 decembrie, în Calea Aradului, după ce s-a deschis focul dintr-un ARO blindat. Georgeta Carpin povesteşte cum şi-a căutat bărbatul în gropile comune.

 • Decembrie '89. Familia care nu mai are sărbători de iarnă de 20 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Decembrie '89. Familia care nu mai are sărbători de iarnă de 20 de ani

  Vasile Avram a fost împuşcat pe 17 decembrie 1989, în Piaţa 700, după ce militarii de la Comisariatul de Stat au deschis focul asupra manifestanţilor. A murit în ziua de Crăciun. Pentru familia Avram, cea mai frumoasă sărbătoare a creştinătăţii s-a transformat într-o perioadă tristă cu remintiri şi comemorări.

 • Postul german ARD a fost refuzat de foştii securişti de la Timişoara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Postul german ARD a fost refuzat de foştii securişti de la Timişoara

  Cel mai important post public de televiziune din Germania a sosit la Timişoara pentru a realiza un reportaj despre viaţa Herta Muller. Jurnaliştii de la ARD au vizitat şi redacţia "Adevărul de Seară", interesaţi de interviu acordat ziarului nostru de Radu Tinu, fostul adjunct al Securităţii Timiş.

 • Patru mii de saci de porumb din Banat merg la săracii din Sudan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patru mii de saci de porumb din Banat merg la săracii din Sudan

  Sezonul ploios din Sudanul de Sud a fost foarte sărac în acest an, motiv pentru care milioane de familii africane sunt în pragul foametei. Miak Wadang, o organizaţie neguvernamentală nonprofit va transporta în Sudanul de Sud 4.000 de saci de porumb din Vestul României.

 • Postul german ARD interesat de foştii securişti din Timişoara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Postul german ARD interesat de foştii securişti din Timişoara

  ARD, cel mai important post public de televiziune din Germania, a sosit la Timişoara pentru a realiza un reportaj despre viaţa Hertei Muller, care va primii Premiul Nobel, pe data de 10 decembrie, la Stockholm. Jurnaliştii au vizitat şi redacţia "Adevărul de Seară", pentru a afla despre interviul acordat ziarului nostru de Radu Tinu.

 • Ruşine pe şine: paragina e la ea acasă în Gara de Sud din Timişoara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ruşine pe şine: paragina e la ea acasă în Gara de Sud din Timişoara

  Bijuteria feroviară a Timişoarei a ajuns o gară dedicată căţeilor, în care rromii au furat mai tot ce a fost posibil, iar în multe dintre trenuri urcă doar două persoane. Nici măcar angajaţii nu mai cred că gara va beneficia prea curând de investiţii

 • Mii de studenţi au dat buluc în secţiile de votare din campusul universitar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mii de studenţi au dat buluc în secţiile de votare din campusul universitar

  Preşedintii secţiilor de votare din Complexul Studenţesc se crucesc când văd cozile formate în urnelor. În patru ore, au avut mai mulţi votanţi decât pe întreaga zi a turului întâi. Cei mai mulţi dintre studenţii matinali spun că nu au apucat să voteze în primul tur.

 • Antrenorul Neluţu Sabău:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Antrenorul Neluţu Sabău: "Victorie cu Pandurii pentru o iarnă liniştită"

  Marian Iancu a trasat angajaţilor săi de la "Poli" un obiectiv clar pentru ultimele două meciuri ale sezonului: şase puncte şi menţinerea pe locul întâi la jumătatea campionatului. Următorul pas este câştigarea partidei cu Pandurii Tg. Jiu, programată în această seară, de la ora 18.

 • Descoperire macabră în subsolul unei locuinţe din Timişoara: cadavrul unui bărbat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Descoperire macabră în subsolul unei locuinţe din Timişoara: cadavrul unui bărbat

  Cu toate că vecinii aveau drum prin beci în fiecare zi, un instalator - venit ca să verifice instalaţiile de apă ale clădirii - a dat peste trupul neînsufleţit. Nimeni nu îşi explică cum a ajuns mortul în beciul casei şi cum de nimeni nu a dat până acum de el. Poliţiştii bănuiesc faptul că bărbatul e mort de cel puţin un an.

 • Obiectiv de la patron: Timişoara pe locul unu în pauza de iarnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obiectiv de la patron: Timişoara pe locul unu în pauza de iarnă

  Patronul Marian Iancu le-a dat jucătorilor săi o misiune clară: câştigarea ultimelor două meciuri ale anului şi titlul neoficial de „campioană de toamnă” pentru „Poli”. Mâine, de la ora 18, bănăţenii joacă pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu, una dintre echipele incomode ale campionatului.

 • Jandarmul Cocoş a condus băut şi s-a oprit cu maşina în stâlp
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jandarmul Cocoş a condus băut şi s-a oprit cu maşina în stâlp

  Poliţiştii spun că şoferul a încercat să facă o depăşire, însă a ieşit de pe drum, a intrat într-un automobil parcat, apoi s-a oprit într-un stâlp. Codruţ Cocoş, de 28 de ani, angajat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, se afla la volanul unui Opel Vectra, şi circula dinspre Timişoara către Săcălaz.

 • Gunoi păzit ca la bancă: Intrare cu cartela la tomberoane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gunoi păzit ca la bancă: Intrare cu cartela la tomberoane

  Locatarii unui bloc din Timişoara şi-au construit o cuşcă unde ţin închise pubelele de gunoi, iar intrarea se face doar pe baza unei cartele de acces. Prima cuşcă pentru tomberoane din Timişoara a fost înălţată în această săptămână, în cartierul Calea Buziaşului.

 • UPDATE Procesul crimei de la Medicină: soţia rromului tranşat cere daune morale de 120.000 de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Procesul crimei de la Medicină: soţia rromului tranşat cere daune morale de 120.000 de euro

  Primul termen în procesul studenţilor ucigaşi a avut loc astăzi la Tribunalul Timiş. În sala de judecată au venit şi rudele lui Trifu Schrott în frunte cu văduva, Lucreţia. Avocaţii studenţilor şi judecătorul de fond, Mircea Creţu au avut discuţii contradictorii aprinse pe tema amânării procesului şi a recuzării completului. Judecătorul a fost acuzat de interese personale, avocaţii de lipsă de profesionalism.

 • Muzică rock la aniversarea de 88 de ani pentru „Poli” Timişoara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Muzică rock la aniversarea de 88 de ani pentru „Poli” Timişoara

  Trupa „Noi din Banat”, formată din suporteri timişoreni, a organizat un concert aniversar pentru echipa de suflet. După partida cu Ajax din Liga Europa, în seara de 3 spre 4 decembrie, fanii bănăţeni sărătoresc înfiinţarea clubului, eveniment petrecut în 1921.

 • Profesorii pensionari au fost lăsaţi fără pensii în ultimele trei luni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Profesorii pensionari au fost lăsaţi fără pensii în ultimele trei luni

  Zeci de profesori nu şi-au primit pensiile pe lunile septembrie, octombrie şi noiembrie pe motiv că nu vin bani de la Bucureşti. Casa de Pensii Timiş este acuzată că îşi bate joc de mii de pensionari, pentru că autorităţile nu au livrat banii de pensie în conturile Poştei.

Modifică Setările