Stiri despre banat

  10195 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 1.000 de euro câştigaţi pe zi din minore livrate pentru sex pe videochat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  1.000 de euro câştigaţi pe zi din minore livrate pentru sex pe videochat

  Poliţiştii timişoreni  au destructurat o reţea de prostituţie care obliga tinere să se prostitueze şi câştiga între 800 şi 1.000 de euro în fiecare zi. Poliţiştii spun că în perioada 2007-2009 reţeaua a recrutat mai multe tinere, printre care şi minore, în vederea practicării prostituţiei, atât în municipiul Timişoara, cât şi în străinătate.

 • Timişoara a obţinut o victorie istorică inutilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Timişoara a obţinut o victorie istorică inutilă

  Timişoara a obţinut prima victorie europeană în două decenii, 2-1 la Zagreb, precedenta reuşită de acest gen fiind un 2-0 al Politehnicii Timişoara, cu Atletico Madrid, în sezonul 1990/91 al Cupei UEFA. Succesul îi ajută doar la moral pe bănăţeni, care nu mai aveau şanse la calificare.

 • Trotuarele s-au transformat în pârtii periculoase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trotuarele s-au transformat în pârtii periculoase

  Reşiţenii care au ieşit în această dimineaţă din casă au trecut prin adevărate probe de foc. Deşi drumurile sunt curăţate în cea mai mare parte, autorităţile au uitat de pietoni, lăasaţi să-şi pună sănătatea în pericol pe trotuarele kamikaze. În aceeaşi situaţie sunt şi aleile parcurilor din oraş, spre bucuria celor mici, care nu mai improvizează derdeluşuri.

 • Securiştii conduşi de Radu Tinu umiliţi de reporterii canadieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Securiştii conduşi de Radu Tinu umiliţi de reporterii canadieni

  La Timişoara a avut loc lansarea filmului documentarea “În umbra lui Dracula”, dedicat evenimentelor din urmă cu 20 de ani. Documentarul a fost lansat concomitent şi la Budapesta şi Berlin, iar realizatorul filmului, canadianul de origine maghiară Arpad Szocsi, a venit la Timişoara.

 • După trei luni de incertidudine, Cristian Mejia poate juca pentru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  După trei luni de incertidudine, Cristian Mejia poate juca pentru "Poli"

  Columbianul care a venit la Timişoara de mai bine de trei luni a primit în sfârşit dreptul de a juca pentru echipa bănăţeană, FIFA permiţându-le alb-violeţilor să legitimeze jucătorul, acesta fiind disponibil astfel pentru returul campionatului.

 • Decembrie '89. Primele victime ale represiunii de la Timişoara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Decembrie '89. Primele victime ale represiunii de la Timişoara

  Nuţu Ioţcovici a fost împuşcat în seara zilei de 17 decembrie, după ora 19.00, lângă actualul McDonalds. Acesta a lăsat în urmă o nevastă şi un copil de patru ani. El a fost printre primele victime ale represiunii comandate de Ceauşescu.

 • Ornamente eco pentru sărbătorile de Crăciun din acest an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ornamente eco pentru sărbătorile de Crăciun din acest an

  Cei mai talentaţi reşiţeni confecţionează decoraţiuni din scorţişoară sau proumb pentru un Crăciun fericit. Specialiştii îi sfătuiesc pe reşiţeni să ţină cont de simplitate şi, în primul rând, de multă imaginaţie. Culoarea care se poartă anul acesta de sărbători este auriul.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Poli" Timişoara joacă cu rezervele în Croaţia

  Antrenorul lui "Poli", Neluţu Sabău, a anunţat că va folosi mai multe rezerve în partida din deplasare cu Dinamo Zagreb, pentru a se edifica în privinţa jucătorilor pe care se poate baza pentru partea a doua a sezonului.

 • Ziua în care a început Revoluţia: 15 decembrie 1989
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ziua în care a început Revoluţia: 15 decembrie 1989

  Pe data de 15 decembrie 1989 s-a aprins cânteia care a dus la căderea comunismului în România. Totul a început în urmă cu 20 de ani, când în faţa bisericii reformate din Piaţa Maria s-au adunat enorşaii pentru a-l apăra pe pastorului Laszlo Tokes, care a primit un ordin judecătoresc de evacuare.

 • Strada avariilor este ignorată de municipalitate, spre disperarea şoferilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Strada avariilor este ignorată de municipalitate, spre disperarea şoferilor

  Poliţia Rutieră solicită degeaba transformarea străzii într-una cu sens unic. De ani buni, poliţiştii de la Rutieră trimit rugăminţi municipalităţii, pentru a transforma strada Făgăraşului într-una cu sens unic. Răspunsul este negativ de fiecare dată, susţin poliţiştii.

 • Accident cu patru victime provocat de un şofer neatent la prima ninsoare din Banat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Accident cu patru victime provocat de un şofer neatent la prima ninsoare din Banat

  Primii fulgii de nea căzuţi în capitala Banatului le-au venit de hac şoferilor timişoreni. Pe lângă ambuteiaje şi tamponări, şoseaua umedă a provocat şi o serie de accidente, până la miezul nopţii, în trei ore, poliţiştii fiind solicitaţi să intervină la trei accidente rutiere serioase.

 • Omorâtă în bătaie de soţ cu pumnii şi picioarele în palatul unor rromi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Omorâtă în bătaie de soţ cu pumnii şi picioarele în palatul unor rromi

  Descoperire şocantă, în această noapte, pe strada Lorena din Timişoara. O femeie de 33 de ani a fost găsită într-o baltă de sânge în palatul unor ţigani plecaţi peste graniţă, pe întreg trupul victimei fiind găsite urme de violenţă. În zadar au mai încercat medicii să încerce să salveze viaţa femeii, pentru că până şi organele interne erau afectate de bătaia primită, cel mai probabil cu pumnii şi picioarele.

Modifică Setările