Stiri despre banat

  9489 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Muzică rock la aniversarea de 88 de ani pentru „Poli” Timişoara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Muzică rock la aniversarea de 88 de ani pentru „Poli” Timişoara

  Trupa „Noi din Banat”, formată din suporteri timişoreni, a organizat un concert aniversar pentru echipa de suflet. După partida cu Ajax din Liga Europa, în seara de 3 spre 4 decembrie, fanii bănăţeni sărătoresc înfiinţarea clubului, eveniment petrecut în 1921.

 • Profesorii pensionari au fost lăsaţi fără pensii în ultimele trei luni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Profesorii pensionari au fost lăsaţi fără pensii în ultimele trei luni

  Zeci de profesori nu şi-au primit pensiile pe lunile septembrie, octombrie şi noiembrie pe motiv că nu vin bani de la Bucureşti. Casa de Pensii Timiş este acuzată că îşi bate joc de mii de pensionari, pentru că autorităţile nu au livrat banii de pensie în conturile Poştei.

 • REVOLUŢIE: Moartea care a venit dintr-un ARO al trupelor USLA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  REVOLUŢIE: Moartea care a venit dintr-un ARO al trupelor USLA

  După 20 de ani de la Revoluţie, până în 20 decembrie când Timişoara a fost declarat oraş liber de comunism, redacţia Adevărul de Seară vă prezintă 20 de poveşti despre 20 de familii timişorene care au plătit cel mai scump preţ pentru cei 20 de ani de libertate: viaţa. Astăzi: povestea familiei Carpin.

 • Haos în judeţ în programul de vaccinare împotriva gripei porcine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Haos în judeţ în programul de vaccinare împotriva gripei porcine

  Autorităţile par depăşite de situaţie, părinţii nu sunt informaţi, în timp ce funcţionarii publici aşteaptă cu teamă vaccinul.  Judeţul Timiş este codaş în programul guvernamental, nici măcar 10% din vaccinuri nefiind împărţite.

 • Vedetă Playboy eclipsată de căţei cu fiţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vedetă Playboy eclipsată de căţei cu fiţe

  Designerul Adrian Haiduc a lansat colecţia de haine pentru căţei cu perle şi pietre semipreţioase.Printre vedetele care au încercat să eclipseze patrupedele s-a numărat şi vedeta playboy, Ramona Lăzuran.

 • Studentul ucigaş de la Medicină este şef de celulă la puşcărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Studentul ucigaş de la Medicină este şef de celulă la puşcărie

  Sergiu Florea, tânărul acuzat de crima de la Medicină, se impune în camera din Penitenciarul Timişoara, unde a fost transferat săptămâna trecută. Tânărul de 20 de ani, judecat pentru omor şi profanare de morminte, a fost mutat împreună cu „bighidii”, cei mai tineri dintre puşcăriaşi, aflaţi la prima încarcerare

 • Antrenamente în ziua meciului pentru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Antrenamente în ziua meciului pentru "Poli" şi Ajax

  În dimineaţa meciului din penultima etapă a Grupei A din Liga Europa, cele două echipe au susţinut antrenamente uşoare, iar timişorenii s-au plimbat în centrul oraşului, în ciuda vremii ploioase.

 • DECEMBRIE `89: Cadavru ascuns în spital ca să nu fie furat de securişti şi dus la crematoriul Cenuşa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DECEMBRIE `89: Cadavru ascuns în spital ca să nu fie furat de securişti şi dus la crematoriul Cenuşa

  După 20 de ani de la Revoluţie, până în 20 decembrie când Timişoara a fost declarat oraş liber de comunism, redacţia Adevărul de Seară vă prezintă 20 de poveşti despre 20 de familii timişorene care au plătit cel mai scump preţ pentru cei 20 de ani de libertate: viaţa. O familie de timişoreni a fost nevoită să ascundă patru zile trupul neînsufleţit al Georgetei Pinzhoffer. Împuşcată în inimă, femeia a fost declarată m

 • „Poli” fără victorie înainte de meciul cu Ajax
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Poli” fără victorie înainte de meciul cu Ajax

  În ultimele două sezoane, timişorenii au jucat 10 meciuri în cupele europene, însă nu au reuşit nicio victorie. În sezonul trecut, echipa antrenată de Uhrin Jr. a fost eliminată de Partizan în ultimul tur preliminar al Cupei UEFA, iar în acest sezon bănăţenii au cinci egaluri şi trei înfrângeri în opt meciuri.

 • Ofertă de criză la Festivalul Filmului Francez: 4 lei filmul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ofertă de criză la Festivalul Filmului Francez: 4 lei filmul

  Centrul Cultural Francez din Timisoara da întâlnire iubitorilor de film la cinematograful Timis, pentru editia 2009 a Festivalului Filmului Francez. Cinefilii vor putea merge la cinema, la sfârşitul săptămânii, cu doar patru lei.

 • Reşiţa: Republica Banat bate Marea Unire de la 1918
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reşiţa: Republica Banat bate Marea Unire de la 1918

  Marea Unire de la 1918 nu are aceeaşi semnificaţie pentru toată lumea. În judeţul Caraş-Severin sunt personalităţi istorice care susţin că Republica Banat, proclamată în noaptea de 31 octombrie spre 01 noiembrie 1918, ar fi adus mai multe beneficii cărăşenilor decât Marea Unire.

 • Paznicii de la Mushin Security au demisionat în grup pentru că nu şi-au primit salariile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paznicii de la Mushin Security au demisionat în grup pentru că nu şi-au primit salariile

  Angajaţii firmei de pază Mushin Security din Timişoara, care asigurau paza unor obiective în Baia Mare şi-au dat demisia în grup, săptămâna trecută, pentru că nu şi-au primit salariile din luna august. Aceştia au reclamat firma la Inspectoratul Teritorial de Muncă şi s-au adresat instanţelor pentru recuperarea banilor.

 • Alex Bourceanu regretă că
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alex Bourceanu regretă că "Poli" - Ajax nu are nicio miză

  Mijlocaşul timişorenilor regretă că timişorenii nu mai au şanse de calificare din Grupa A a Ligii Europa, însă are motive mult mai importante de bucurie: soţia sa a născut o fetiţă, iar jucătorul a marcat primul său gol pentru "Poli".

 • Iris cântă pentru cei care se zbat între viaţă şi moarte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iris cântă pentru cei care se zbat între viaţă şi moarte

  Cristi Minculescu şi colegii săi din trupa Iris se implică în evenimentul umanitar „Împreună pentru viaţă”, pentru pacienţii de la Reanimare, de la Spitalul Judeţean din Timişoara. Concertul va avea loc duminică, 6 decembrie, la Sala "Olimpia".

 • Handbaliştii de la Poli au luat bătaie de la moldoveni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Handbaliştii de la Poli au luat bătaie de la moldoveni

  Handbaliştii de la Politehnica Timişoara au pierdut la Suceava, 26-32, şi se află pe locul nou în Liga Naţională după zece meciuri jucate. Diferenţa a fost făcută de maturitatea superioară a echipei moldave.