Stiri despre balonari

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Topul
remediilor care hărnicesc bila
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul remediilor care hărnicesc bila

  Aparatul digestiv, în special ficatul şi colecistul sunt cele mai solicitate în această perioadă şi au nevoie de ajutoare speciale din partea noastră. Medicul de familie Ruxandra Constantina, cu competenţe în apifitoterapie, ne-a oferit câteva trucuri pentru a ne proteja ficatul de agresiunile produselor de sezon.

 • Remedii eficiente contra paraziţilor intestinali
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii eficiente contra paraziţilor intestinali

  Se apreciază că între 50 şi 60% dintre copii sunt sub „asediul” paraziţilor intestinali. Dar şi adulţii le cad victimă, de foarte multe ori. Aceştia sunt periculoşi, deoarece fură energia şi deschid poarta către alte boli. Le poţi veni însă de hac, folosind remediile naturale.

 • Topul trucurilor care previn balonările la masa de Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul trucurilor care previn balonările la masa de Crăciun

  Chiar dacă nu obişnuieşti să mănânci mult, la mesele festive există riscul de tulburări digestive care strică buna dispoziţie, mai ales de balonări. Există, însă, câteva trucuri care le pot ţine la distanţă.

 • Lista principalelor alimente care pot da balonări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lista principalelor alimente care pot da balonări

  Balonările pot fi cauzate, adesea, de anumite intoleranţe alimentare. Contrar percepţiei generale, nu numai glutenul şi lactoza provoacă intoleranţă, ci şi unele fructe şi legume.

 • 5 remedii care reglează digestia după excesele de Sărbători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 remedii care reglează digestia după excesele de Sărbători

  După mesele cu două-trei feluri de mâncare la care s-au adăugat cantităţi importante de alcool, aparatul digestiv se resimte. Îi poţi veni în ajutor, pentru a începe cu bine săptămâna de lucru, cu un tratament natural de scurtă durată.

 • Cum tratezi colonul iritabil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum tratezi colonul iritabil

  Orice persoană poate avea dureri abdominale, balonări, crampe şi indigestie. Ce e de făcut însă dacă acestea persistă? Iată cum poţi trata colonul iritabil.

 • Ce trebuie să conţină «farmacia» de acasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce trebuie să conţină «farmacia» de acasă

  O migrenă, o durere de măsea sau o banală răceală nu sunt afecţiuni care ne trimit una-două la medic, dar nici nu ne dau pace dacă nu le tratăm. E bine să ne dotăm mica farmacie de acasă cu remedii naturiste de prim-ajutor. Iată ce trebuie să conţină dulăpiorul cu plante- minune.

 • „Însărcinată“ după fiecare masă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Însărcinată“ după fiecare masă

  Kerri Dowdswell, o tânără din Cannock, Staffordshire (Marea Britanie), suferă de o boală extrem de rară, pe care doctorii încearcă de 10 ani să o înţeleagă şi s-o trateze.

Modifică Setările