Stiri despre balonare

  112 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Când trebuie să ne îngrijoreze durerea de stomac?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când trebuie să ne îngrijoreze durerea de stomac?

  Ce înseamnă mai exact o durere de stomac? Adesea facem confuzie între burtă, stomac şi intestine, şi nu ştim când avem nevoie să apelăm la un consult de gastroenterologie.

 • Soluţiile eficiente care te scapă de gazele la stomac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţiile eficiente care te scapă de gazele la stomac

  Ai încercat tot felul de tratamente şi nu reuşeşti să scapi de neplăcutele gaze la stomac? Îţi spunem ce remedii sunt de ajutor, cum să le prepari la tine acasă şi să le consumi!

 • Eşti balonat? Iată ce alimente sunt de ajutor!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eşti balonat? Iată ce alimente sunt de ajutor!

  Nu ai mâncat prea mult, dar senzaţia de balonare îţi dă bătăi de cap. Ştiai că unele alimente sunt de ajutor în acest caz? Îţi spunem care sunt acestea şi ce beneficii îţi aduc!

 • Ai nevoie de mai multe fibre dacă te balonezi adesea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ai nevoie de mai multe fibre dacă te balonezi adesea

  Balonarea, constipaţia, pofta de dulciuri – toate ar trebui să-ţi atragă atenţia asupra dietei. Dacă ai aceste probleme, încearcă să mănânci mai multe alimente care conţin fibre.

 • Scapă de balonare cu remedii naturiste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scapă de balonare cu remedii naturiste

  Una dintre cele mai neplăcute simptome poate fi senzaţia de balonare. Aceasta te poate pune în situaţie de a te confrunta cu dureri abdominale cât şi cu lipsa poftei de mâncare.

 • Infuzia de lavandă combate balonarea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Infuzia de lavandă combate balonarea

  Lavanda poate fi un ingredient al parfurmurilor sau al produselor de îngrijire favorite, dar şi planta la care apelezi atunci când te simţi balonat sau când nu poţi dormi.

 • Ce alimente să eviţi pentru a scăpa de balonare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce alimente să eviţi pentru a scăpa de balonare

  Dieta poate reprezenta unul dintre principalele motivele pentru care zona stomacului pare mereu umflată. Deoarece fiecare organism este diferit, fii atentă la modul în care reacţionează acesta imediat după ce ai consumat anumite alimente.

 • Semne că mănânci prea multă sare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semne că mănânci prea multă sare

  Sarea este asimilată de organism din aproape toate alimentele pe care le mâncăm în fiecare zi. Unele au mai multă sare, altele mai puţină, plus că mai adăugăm noi dacă trebuie. Dar sarea consumată în exces poate provoca probleme de sănătate precum hipertensiune arterială, osteoporoză şi alte afecţiuni cronice.

 • Ce mănânci dacă suferi de balonare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce mănânci dacă suferi de balonare

  Traficul intestinal lent, cauzat fie de lipsa de fibre din alimentaţie, fie de cantitatea redusă de enzime digestive duce la apariţia senzaţiei de balonare. Află ce trebuie să mănânci pentru a scăpa de disconfortul abdominal.

 • Fructele care alungă balonarea şi crampele abdominale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fructele care alungă balonarea şi crampele abdominale

  Adăugate în salate şi în aluatul pentru pâine sau consumate sub formă de ceai, fructele de fenicul, numite impropriu seminţe, au acţiune expectorantă, sedativă, diuretică şi carminativă (favorizează eliminarea gazelor intestinale).

 • Paşii necesari pentru a avea un abdomen plat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paşii necesari pentru a avea un abdomen plat

  Deşi toată lumea îşi doreşte o talie subţire, atunci când ai un surplus de kilograme şi vrei să ai un abdomen plat, drumul până acolo este presărat cu nenumărate obstacole.

 • De ce te doare stomacul după ce mănânci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce te doare stomacul după ce mănânci

  Durerea de stomac, balonarea, durerea provocată de gastrită sau senzaţia de vomă sunt cele mai comune probleme digestive cu care ne confruntăm după ce mâncăm. Dar ce facem cu durerea de stomac care este prezentă zi de zi?

 • La ce ajută cărbunele vegetal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La ce ajută cărbunele vegetal

  Mesele bogate în mâncăruri grase pot îngreuna digestia, ceea ce duce la apariţia senzaţiei de balonare. În loc să apelezi la medicamentele clasice, încearcă un remediu natural, cărbunele vegetal.

 • Cele mai bune plante care-ţi uşurează digestia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune plante care-ţi uşurează digestia

  Balonarea, crampele  şi arsurile stomacale, neplăcerile digestive în general pot apărea la final de an, când, după un post mai lung, ai parte de mese îmbelşugate. Încearcă remediile oferite de farmacia verde a naturii!

 • Plămânărica tratează infecţiile respiratorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Plămânărica tratează infecţiile respiratorii

  Denumită şi mierea-ursului, plămânărica este cunoscută pentru tratarea problemelor respiratorii, precum bronşitele, astmul sau răcelile. Planta este şi un bun diuretic şi ajută la menţinerea sănătăţii tractului urinar.

 • Mersul şi mâncatul simultan. Obicei sănătos?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mersul şi mâncatul simultan. Obicei sănătos?

  Mersul şi mâncatul în acelaşi timp este un obicei foarte nesănătos. Când mănânci în timp ce mergi, nu reuşeşti să acorzi atenţie mâncării sau să mănânci corect, ceea ce duce la diverse probleme de sănătate.

 • Ce alimente n-ar trebui să-ţi lipsească de sărbători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce alimente n-ar trebui să-ţi lipsească de sărbători

  Sărbătorile de iarnă pe lângă bucuria regăsirii persoanelor dragi, vin la pachet şi cu o mare neplăcere şi anume indigestia sau chiar balonarea. Află cum să le eviţi din cele ce urmează!

 • Ce durere dispare cu ghimbir
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce durere dispare cu ghimbir

  Ghimbirul şi-a câştigat numele de super aliment datorită proprietăţilor sale datorită cărora cu el se poate trata diverse afecţiuni.

 • Mărarul îţi creşte imunitatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mărarul îţi creşte imunitatea

  Apreciat în bucătăria românească, mărarul joacă un rol important în menţinerea sănătăţii tale, mai ales în perioada în care vremea schimbătoare îţi pune imunitatea la încercare.

 • Prunele uscate previn bolile de inimă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prunele uscate previn bolile de inimă

  Eşti în căutarea unor fructe de sezon cu multiple beneficii?  Prunele uscate sunt exact ce ai nevoie. Acestea au proprietăţi diuretice, hepatice, dezintoxicante, laxative, de stimulare a sistemului nervos, de descongestionare.

Modifică Setările