Stiri despre bacau

  6791 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Băcăuanii vor siguranţă cu uşi metalice ieftine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băcăuanii vor siguranţă cu uşi metalice ieftine

  Comercianţii încearcă să-i ademenească cu reduceri şi rate. Preţul unei uşi metalice pleacă de la 400 şi ajunge la 4.000 de lei. Lipsa banilor îi face pe băcăuani să aleagă modelele „economice“.

 • Vânător ajuns la spital după o întâlnire cu mistreţul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vânător ajuns la spital după o întâlnire cu mistreţul

  Un bărbat de 56 de ani a ajuns ieri la spital cu răni grave, după ce a fost muşcat de un porc mistreţ, în timpul unei partide de vânătoare. Traian Celmare şi alţi opt vânători au pornit ieri dimineaţă la o vânătoare în pădurea Scărişoara, din comuna Corbasca.

 • Pompierii băcăuani au stins zece incendii în doar două zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pompierii băcăuani au stins zece incendii în doar două zile

  Cei specializaţi în lupta cu focul spun că oamenii folosesc cu neglijenţă sobele şi reşourile. Cartierele mărginaşe ale Bacăului, dar şi localităţile din judeţ vuiesc în aceste zile de sirenele maşinilor de pompieri.

 • Bacăul este fruntaș pe țără la suspendarea firmelor/ Revista Presei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bacăul este fruntaș pe țără la suspendarea firmelor/ Revista Presei

  Ziarele de astăzi, 3 decembrie, scriu despre dinamica suspendării activitații firmelor băcăuane din acest an și despre faptul că puține persoane au fost de accord cu vaccinarea împotriva gripei noi. Mai mult, puteți citi despre incendiile care au avut loc de Ziua Națională a României.

 • Portret/Liliana Petrescu: „La Urgenţă luptăm cu secundele“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret/Liliana Petrescu: „La Urgenţă luptăm cu secundele“

  De 20 de ani, salvează vieţi zilnic. Este pasionată de medicina de urgenţă, iar prin devotamentul de care dă dovadă este un model pentru cei din branşă. Este unul dintre cei mai cunoscuţi medici de urgenţă din Bacău. Face totul din pasiune, fiind îndrăgostită de medicină. Colegii spun despre ea că are o putere ieşită din comun, lucrând chiar şi după program.

 • Vânător
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vânător "vânat" de un porc mistreț

  Un bărbat de 56 de ani a ajuns astăzi la spital, cu răni grave, după ce a fost muşcat de un porc mistreţ în timpul unei partide de vânătoare.

 • Conducerea Spitalului Bacău aşteaptă sesizări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Conducerea Spitalului Bacău aşteaptă sesizări

  Şefii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bacău se fac că nu văd cum flagelul corupţiei afectează actul medical. După ce reporterii „Adevărul de Seară“ au prezentat cazul unei infirmiere care a cerut bani unei paciente pentru a-şi face treaba, managerii unităţii aşteaptă o sesizare scrisă pentru a face anchetă.

 • Patru focare de SIDA la cai în judeţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patru focare de SIDA la cai în judeţ

  Veterinarii băcăuani au descoperit în judeţ alte două cazuri de anemie infecţioasă la cai. Această boală, cunoscută şi sub denumirea de SIDA la cai, se transmite prin înţepăturile de insecte, dar şi prin harnaşamentul provenit de la animale bolnave.

 • Băcăuanii scot bani frumoşi din afacerile cu murături
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băcăuanii scot bani frumoşi din afacerile cu murături

  Multe doamne apreciază marfa din piaţă şi nu au reţineri să cumpere de la ţărani. Precupeţii spun că au clienţi fideli, care vin şi cumpără kilograme întregi de varză şi de gogonele, pentru cantine şi restaurante. 

 • A început goana după aparate electrocasnice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A început goana după aparate electrocasnice

  Administratorii aşteaptă vânzări mari înainte de Sărbători. Mulţi băcăuani intră în magazinele de electrocasnice ca să pună ochii pe cadouri pentru luna decembrie.

 • La Spital se ”doftoricesc” bani publici/ Revista Presei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Spital se ”doftoricesc” bani publici/ Revista Presei

  Ziarele de astăzi, 2 decembrie, scriu despre ce firmă a câștigat licitația pentru a construi Spitalul Municipal și despre povestea unui minor de 13 ani care a fost strivit de o căruță, în comuna Secuieni, pe data de 29 noiembrie.

 • Comerţul cu petarde, controlat timpuriu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comerţul cu petarde, controlat timpuriu

  Poliţiştii băcăuani verifică deja dacă vânzătorii respectă legea. Oamenii legii avertizează că persoanele care vor să „se joace cu focul“ riscă închisoare şi amenzi de mii de lei.

 • Ploaie de premii şi diplome la Poliţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ploaie de premii şi diplome la Poliţie

  Poliţiştii băcăuani au sărbătorit ziua de 1 Decembrie la clubul Inspectoratului. Au fost avansaţi în grad doi ofiţeri şi opt subofiţeri şi au primit diplome 14 poliţişti care au împlinit în acest an 25 de ani de activitate.

 • S-au ridicat primele doze ale vaccinului Cantgrip
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-au ridicat primele doze ale vaccinului Cantgrip

  Pesoanele care vor fi vaccinate în această primă etapă sunt studenții celor două universități băcăuane care frecventează cursuri de zi, elevii cu vârsta de peste 16 ani, personalul medico-sanitar, polițiștii, jandarmii, pompierii și angajații primăriilor

 • Handicapul l-a ţinut un an fără serviciu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Handicapul l-a ţinut un an fără serviciu

  Din cele 91 de persoane cu dizabilităţi aflate în căutarea unui loc de muncă, doar 3 au reuşit să-şi împlinească visul în ultimele luni.

 • Mii de băcăuani vor rămâne zece ore fără apă rece
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mii de băcăuani vor rămâne zece ore fără apă rece

  Locuitorii de pe 12 străzi din municipiul Bacău vor rămâne luni, 30 noiembrie, fără apă potabilă la robinete.  Întreruperea furnizării apei reci va fi cauzată de devierea unei conducte subterane în zona în care urmează să se realizeze lucrările pentru construcţia pasajului subteran.

 • Problemele oraşului, tratate pe bloguri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Problemele oraşului, tratate pe bloguri

  Viaţa şi problemele oraşului Bacău nu-i lasă indiferenţi pe adolescenţii cu iniţiativă. Cum sunt trataţi în spitale sau cum predau profesorii sunt câteva dintre temele abordate de bloggeri.

 • Infractorii se pregătesc de sărbători. Neglijența ne poate costa /Revista presei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Infractorii se pregătesc de sărbători. Neglijența ne poate costa /Revista presei

  Ziarele de astăzi, 28 noiembrie, scriu despre faptul că s-a mărit numărul de furturi din locuințele băcăuanilor și despre viața elevilor a căror părinți nu au niciun venit. Mai mult, se pune în lumină diversiunea creată de sosirea dozelor de vaccin împotriva virusului A H1N1 în orașul Bacău.

Modifică Setările