Stiri despre avocati

  341 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Justiţie cu bani de acasă: Avocaţii brăileni ameninţă că nu vor mai asigura asistenţă juridică din oficiu!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Justiţie cu bani de acasă: Avocaţii brăileni ameninţă că nu vor mai asigura asistenţă juridică din oficiu!

  Activitatea instanţelor brăilene va fi paralizată, din cauza unui posibil protest al avocaţilor, anunţat pentru data de 1 octombrie. Tribunalul Brăila datorează aproape 100.000 de lei Baroului de Avocaţi, contravaloarea onorariilor din oficiu. La rândul lor, judecătorii nu mai au nici bani de toner, hârtie sau pixuri, dinainte de vacanţa judecătorească.

 • VIDEO Escrocheriile avocaţilor interlopi: tunuri de peste un milion de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Escrocheriile avocaţilor interlopi: tunuri de peste un milion de euro

  Procurorii cercetează 27 de persoane care, cu ajutorul unor avocaţi, au dat tunuri imobiliare de peste un milion de euro. Trei avocaţi şi mai mulţi funcţionari ai statului sunt acuzaţi de complicitate cu interlopii în una dintre cele mai mari escrocherii imobiliare.

 • Criza în sălile de tribunal: avocaţi cu plata în rate!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criza în sălile de tribunal: avocaţi cu plata în rate!

  Apărătorii din Baroul Galaţi nu le mai pretind clienţilor să plătească onorariile la începutul proceselor, ci periodic, în funcţie de posibilităţi. Unii avocaţi îi acuză pe colegii lor de concurenţă neloială, din cauza reducerii tarifelor. În plus, ei consideră că este dezonorant pentru breaslă să fie plătiţi ieftin.

 • GALERIE FOTO Avocatul Cămătarilor şi al hoţilor maşinii lui Gigi Becali, săltat de DIICOT pentru escrocherii imobiliare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GALERIE FOTO Avocatul Cămătarilor şi al hoţilor maşinii lui Gigi Becali, săltat de DIICOT pentru escrocherii imobiliare

  Trei avocaţi bucureşteni, faimoşi după ce au apărat diverse clanuri de interlopi, au fost reţinuţi pentru escrocherii imobiliare. Aproape 50 de percheziţii au fost efectuate în acest caz, iar operaţiunea a fost supravegheată din elicopter. Din gruparea infracţională care acţiona în sectorul 1 mai fac parte directorul unei filiale BCR şi un angajat de la Cadastru.

 • Avocaţi-interlopi săltaţi de mascaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avocaţi-interlopi săltaţi de mascaţi

  Trei avocaţi bucureşteni, deveniţi faimoşi după ce au apărat diverse clanuri de interlopi, au fost săltaţi ieri-dimineaţă de mascaţi pentru escrocherii imobiliare. Aproape 50 de percheziţii au fost efectuate în acest caz, iar toate descinderile au fost supravegheate din elicopter.

 • Avocaţii parchează şi pe „Interzis“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avocaţii parchează şi pe „Interzis“

  Avocaţii şi magistraţii gălăţeni îşi lasă bolizii de zeci de mii de euro chiar pe breteaua rutieră din faţa Palatului de Justiţie din Galaţi, în ciuda indicatorului rutier care interzice staţionarea. P

 • Iaşi: Avocaţii îşi execută clienţii în instanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: Avocaţii îşi execută clienţii în instanţă

  Unii apărători ieşeni au apelat la judecători pentru a-şi obţine onorariile de la cei cu care au încheiat contracte de asistenţă. Cei reclamaţi riscă să rămână fără bani sau bunuri dacă nu le plătesc avocaţilor sumele datorate conform înţelegerii.

 • Iaşi: Scandal între avocaţi pentru iubitul pictoriţei ucise UPDATE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: Scandal între avocaţi pentru iubitul pictoriţei ucise UPDATE

  Trei avocate care au fost angajate pentru a-l apăra pe Marius Crudu, cel care a ucis-o în mai pe pictoriţa Ilinca Gânju, şi-au disputat clientul în sala de judecată. Înainte de începerea şedinţei în care urma să se judece recursul la propunerea de arestare preventivă în cazul bărbatului între cele trei a avut loc un schimb dur de replici.

 • Corogeanu este convins că avocaţii l-au trimis la zdup
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Corogeanu este convins că avocaţii l-au trimis la zdup

  Fostul stareţ crede că apărătorii săi au tărăgănat procesul şi că, dacă nu s-ar fi agăţat de „chichiţe“, acum ar fi fost liber. Cel mai devreme, exorcistul de la Tanacu ar putea ieşi de după gratii în 2012, când va apărea în faţa comisiei pentru eliberări condiţionate.

 • UPDATE: Angajaţii de la Cartea Funciară vor reveni la muncă de mâine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE: Angajaţii de la Cartea Funciară vor reveni la muncă de mâine

  De o săptămână, funcţionarii Oficiului pentru Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Timiş sunt în grevă spontană şi refuză să muncească. Notarii, avocaţii şi agenţiile imobiliare din Timişoara se confruntă cu starea de criză care a cuprins una dintre cele mai importante instituţii ale statului cu care colaborează.

 • Lupii tineri au preluat controlul în Baroul Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lupii tineri au preluat controlul în Baroul Cluj

  Conflictul dintre taberele din cadrul comunităţii avocaţilor clujeni se apropie de final. După o întrunire furtunoasă, noul consiliu de conducere a preluat controlul.

 • Legitimaţi, dar nu amprentaţi!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Legitimaţi, dar nu amprentaţi!

  Avocaţii spun că termenul “suspect” folosit de poliţie atunci când ridică minorii de pe stradă este prea vag, iar în lipsa unor dovezi clare, acţiunea lor este ilegală.

 • Egalitate la alegerile pentru fotoliul de decan al Baroului Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Egalitate la alegerile pentru fotoliul de decan al Baroului Cluj

  Cursa dintre avocaţii Ioana Gidro Stanca şi Mircea Pop pentru fotoliul de decan al Baroului Cluj este una foarte strânsă. Aseară, cei doi au obţinut acelaşi număr de vot, câte 185 fiecare. În aceste condiţii, alegerile vor fi repetate.

 • Trebuie să dovedească că a suferit în închisoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trebuie să dovedească că a suferit în închisoare

  Reprezentanţii Direcţiei Generale a Finanţilor Publice Iaşi susţin că Adrian Bouleţ, tânărul care a stat 11  luni în închisoare pe nedrept, nu a dovedit că i s-a creat astfel un prejudiciu.

 • Sandra Bullock divorţează de Jesse James
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sandra Bullock divorţează de Jesse James

  Mariajul cuplului Sandra Bullock - Jesse James pare să fi ajuns aproape de final, mai ales după ce producătorul TV a fost acuzat de adulter. Actriţa recompensată cu Oscar ar fi contactat deja un cabinet de avocaţi care să se ocupe de divorţul ei, anunţă site-ul premiere.fr.

Modifică Setările