Stiri despre avertismente

  63 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Avertismente îngrijorătoare de la mai marii finanţelor lumii: risc de nouă recesiune, grad de îndatorare periculos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avertismente îngrijorătoare de la mai marii finanţelor lumii: risc de nouă recesiune, grad de îndatorare periculos

  Oficialii finanţelor lumii, de la FMI, Banca Mondială şi G20, care se vor reuni la Washington, de joi până sâmbătă, se confruntă cu un peisaaj sumbru: la opt ani de la izbucnirea crizei financiare, economia globală rămâne fragilă, existând riscul unei noi recesiuni, avertizează revista Time. FMI avertizează că gradul de îndatorare al marilor economii se apropie de cel de după al Doilea Război Mondial.

 • Opt sancţiuni pentru întreţinerea defectuoasă a drumurilor pe timp de iarnă. Poliţiştii le-au aplicat, rămâne un mister cui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Opt sancţiuni pentru întreţinerea defectuoasă a drumurilor pe timp de iarnă. Poliţiştii le-au aplicat, rămâne un mister cui

  Poleiul a pus ceva probleme, miercuri, pe drumurile din judeţ, chiar dacă la prima oră autorităţile dădeau asigurări că se circulă în condiţii de iarnă, dar fără incidente. IPJ Olt anunţă astăzi, în schimb, că s-au aplicat opt sancţiuni contravenţionale, de care reprezentanţii administratorului drumurilor judeţene n-au auzit însă.

 • British Airways şi-a avertizat piloţii cu privire la zborurile deasupra Egiptului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  British Airways şi-a avertizat piloţii cu privire la zborurile deasupra Egiptului

  Compania aeriană British Airways a transmis în secret piloţilor săi să nu mai zboare prea jos deasupra Egiptului, de teama atacurilor teroriste, notează tabloidul britanic „The Sun“. Avertismentul vine pe fondul accidentului aviatic de sâmbătă, în care o aeronavă rusească s-a prăbuşit în peninsula Sinai, toţi pasagerii şi membrii echipajului fiind ucişi. Prăbuşirea avionului a fost revendicată de teroriştii afiliaţi Statului Islamic.

 • FOTO  Grătarele
distracţiei, reamplasate în Pădurea Strehareţi din Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  Grătarele distracţiei, reamplasate în Pădurea Strehareţi din Slatina

  Autorităţile din Slatina au terminat pregătirile pentru “sezonul” de primăvară-vară şi sunt gata pentru primirea muşteriilor în punctul de atracţie al urbei reprezentat de Pădurea Strehareţi de la marginea localităţii. Astfel, au fost reamplasate grătarele care, de-acum, sunt gata să fie folosite. O parte dintre slătineni nu au mai avut însă răbdare şi, deşi au trecut doar câteva zile de la reapariţia în peisaj a grătarelor, le-au şi folosit.

 • Angajatorii vâlceni sancţionaţi de ITM  doar cu avertismente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angajatorii vâlceni sancţionaţi de ITM  doar cu avertismente

  În martie, inspectorii ITM Vâlcea au aplicat 53 de amenzi şi peste 300 de avertismente. Cele mai multe avertismente s-au dat pentru încălcarea normelor privind siguranţa şi securitatea la locul de muncă. De asemenea, mai mult de jumătate din amenzi au fost aplicate pentru munca la “negru”, legislaţia nelăsând loc de interpretări în astfel de cazuri.

 • Bărbat
ars de viu într-un incendiu de vegetaţie la Grojdibodu-Olt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbat ars de viu într-un incendiu de vegetaţie la Grojdibodu-Olt

  Mai mulţi cetăţeni din comuna Grojdibodu, judeţul Olt, au găsit, aseară, cadavrul carbonizat al unei persoane despre care au stabilit că le este consătean. Oamenii au sunat la telefonul de urgenţă “112”, care a trimis la faţa locului un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt.  De menţionat că, în zona unde a fost descoperit cadavrul bărbatului, tocmai avusese loc un incendiu în aceeaşi zi.

 • Direcţia Sanitar Veterinară a avertizat 18 firme în legătură cu condiţiile igienico-sanitare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Direcţia Sanitar Veterinară a avertizat 18 firme în legătură cu condiţiile igienico-sanitare

  Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Sibiu a controlat în cursul lunii iulie condiţiile generale de funcţionare şi igiena mai multor unit['i de alimentaţie publică din tot judeţul. Au fost aplicate avertismente la 18 administratori şi operatori comerciali, urmând ca unităţiile în cauză să fie recontrolate la termenul stabilit prin nota de control încheiată.

 • Jandarmii
olteni ies în stradă în week-end
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jandarmii olteni ies în stradă în week-end

  Jandarmeria Olt va asigura ordinea publică la manifestările cultural-artistice, câmpeneşti şi religioase programate a avea loc pe parcursul acestui week-end. Mai exact, este vorba despre patru localităţi din teritoriu unde s-au anunţat a se desfăşura evenimente publice sâmbătă şi duminică.

 • VIDEO  Este oficial: „sezonul grătarelor”, deschis cu avertismente la Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Este oficial: „sezonul grătarelor”, deschis cu avertismente la Slatina

  Reprezentanţii Primăriei Slatina au anunţat, într-o conferinţă de presă, deschiderea oficială a zonei speciale de agrement de la Slatina amenajată în Pădurea Strehareţi şi „dotată” cu grătare. Montate anul trecut de municipalitate, grătarele cu pricina – zece la număr - au rolul principal de a-i menaja pe slătineni să mai transporte tot felul de grătare în toate dimensiunile, dar sunt menite şi a proteja natura.

 • Medicii canadieni vor să pună avertismente pe produsele ”junk food”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Medicii canadieni vor să pună avertismente pe produsele ”junk food”

  Asociația medicilor din provincia canadiană Ontario are o inițiativă lăudabilă, dar în același timp extrem de controversată. Doctorii vor să pună avertismente pe alimentele care dăunează grav sănătății, asemeni mesajelor de pe pachetele de țigări.

 • Ponta mai ia două avertismente de la Barroso
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ponta mai ia două avertismente de la Barroso

  Preşedintele Comisiei Europene, Jose Barroso, i-a mai spus încă o dată lui Victor Ponta, la Bucureşti, cât de importante sunt, pentru Bruxelles şi pentru justiţia din România, viitoarele persoane care vor ocupa posturile de procuror general şi de şef al Direcţiei Naţionale  Anticorupţie.

 • Primele sancțiuni aplicate în Neamț la legea picnicului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primele sancțiuni aplicate în Neamț la legea picnicului

  Echipele Gărzii de Mediu au aplicat patru avertismente contravenționale în urma controalelor efectuate în minivacanța de 1 Mai. Verificările au fost efectuate împreună cu reprezentanți ai Poliției și Jandarmeriei.

 • Jandarmii avertizează: „Atenţie la neatenţie!”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jandarmii avertizează: „Atenţie la neatenţie!”

  Efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Olt vor fi în stradă pe 1 Mai într-un număr mai mare ca de obicei, dat fiind caracterul special al zilei. Aceştia avertizează populaţia asupra momentelor de neatenţie ce pot avea urmări neplăcute.

 • Romaşcanii se luptă pentru locurile de parcare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Romaşcanii se luptă pentru locurile de parcare

  Cele mai multe avertismente şi sancţiuni date de poliţiştii Poliţiei Comunitare din Roman sunt pentru ocuparea abuzivă a locurilor de parcare concesionate şi pentru parcare ilegală.

 • Sălaj: Avertizate” pentru transfer de bani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sălaj: Avertizate” pentru transfer de bani

  Băncile sălăjene au fost purecate de inspectorii OPC. În cele 15 controale, inspectorii au dat tot atâtea avertismente, dar nici una dintre bănci n-a fost amendată.

Modifică Setările