Stiri despre avere

  947 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Focşani: Averea fostului poliţist Rotaru este luată la control
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: Averea fostului poliţist Rotaru este luată la control

  Fostul agent șef de la Poliţia Rutieră este acuzat de ANI că este mai bogat decât a trecut în declaraţia de avere. Nicolae Rotaru a fost condamnat în urmă cu câteva luni la trei ani de închisoare cu suspendare, după ce a fost prins în timp ce lua mită de la un procuror sub acoperire.

 • Focșani: Polițistul Rotaru este reclamat de ANI pentru averea nejustificată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focșani: Polițistul Rotaru este reclamat de ANI pentru averea nejustificată

  Fostul agent șef, Nicolae Rotaru este acuzat de Agenția Națională de Integritate că a deține o avere ce depășește veniturile sale și ale soției. Rotaru a fost condamnat în urmă cu câteva luni la trei ani de închisoare cu suspendare, după ce a fost prins în flagrant la sfârșitul anului 2008 în timp ce lua mită de la un procuror sub acoperire pentru a - l scăpa de o amendă la regimul circulației rutiere.

 • Miliardarii ruşi au învins criza
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Miliardarii ruşi au învins criza

  Numărul superbogaţilor din Rusia a crescut anul acesta cu 28 faţă de anul trecut, dar ierarhia s-a modificat. Patronul companiei producătoare de oţel Novolipetsk, Vladimir Lisin, a câştigat titlul de cel mai bogat om din Rusia, urmat de Mihail Prohorov şi de Roman Abramovici.

 • Cum vrea Ionuţ Dolănescu să împartă averea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum vrea Ionuţ Dolănescu să împartă averea

  Ionuţ şi Dragoş Dolănescu vor împărţi trei case, două terenuri, o maşină, loc de veci şi drepturi de autor, toate moştenite de la tatăl lor. Averea este estimată la 5 milioane de euro.

 • Ionuţ Dolănescu: „Dragoş a luat din casă ce a dorit el“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ionuţ Dolănescu: „Dragoş a luat din casă ce a dorit el“

  5 milioane de euro este averea pe care se bat cei doi fraţi. Procesul este în to, iar acuzaţiile se fac de ambele părţi. Dragoş Dolănescu este hotărât să meargă până în pânzele albe pentru a obţine, în instanţă, jumătate din agoniseala regretatului solist Ion Dolănescu.

 • Bucureşti: „Doamna doctor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: „Doamna doctor" din Obor a ajuns, la 74 de ani, o bombă cu ceas!

  Drama unei bătrâne bolnave de Alzheimer a pus pe jar un bloc întreg. Abandonată într-un bloc de pe Şoseaua Colentina, Sorina Leahu, de 74 de ani, nu a mai ieşit din casă de un an de zile, după ce a primit o interdicţie judecătorească potrivit căreia nu are voie să părăsească locuinţa fără un însoţitor.

 • Judecătoare prinsă cu raţa-n gură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Judecătoare prinsă cu raţa-n gură

  Magistratul acuzat de fraudă la asigurări a fost prins întâmplător: înscenarea accidentului auto s-a făcut în faţa unui ofiţer sub acoperire. Un banal accident rutier petrecut în Argeş, în aprilie 2008, a scos la iveală „frăţia” unor autorităţi locale, care au minţit în numele unui magistrat de la Curtea de Apel Piteşti.

 • Taxa pe avere se mai aplică doar în trei state
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Taxa pe avere se mai aplică doar în trei state

  Sfera de aplicare a impozitului pe avere este limitată, spun consultanţii fiscali, taxa aplicându-se doar în ţări care au tradiţie îndelungată, cum ar fi Elveţia, Franţa şi India. Impozitul a fost eliminat din aproape toate statele europene, iar în Belgia şi Marea Britanie nu a fost instituit niciodată.

 • Proiect de bir pe averile foarte mari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proiect de bir pe averile foarte mari

  Deputatul PSD Mugurel Surupăceanu a depus la Biroul Permanent al Camerei o propunere legislativă pentru instituirea unui impozit anual de 0,5% asupra averii persoanelor fizice, care depăşeşte pragul de 500.000 euro.

 • EXCLUSIV: Topul averilor „săracilor” lideri de sindicat brăileni: Valeriu Partene, de la Învăţământ, Gheorghiţă Pârlog de la CET şi Ionel Chiscăneanu, de la APA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV: Topul averilor „săracilor” lideri de sindicat brăileni: Valeriu Partene, de la Învăţământ, Gheorghiţă Pârlog de la CET şi Ionel Chiscăneanu, de la APA

  „Adevărul de Seară" vă prezintă, astăzi, averile liderilor de la CET, Regia de Apă şi de la Învăţământ. Iată personajele de astăzi: Gheorghiţă Pârlog, liderul de sindicat de la CET, un militant activ pentru drepturile colegilor, Ionel Chiscăneanu, de la APA, şi Valeriu Partene, liderul dascălilor.

 • Suspectă de înşelăciune, dar cu o avere impresionantă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suspectă de înşelăciune, dar cu o avere impresionantă

  Ioana Tişe, contabila din Penitenciarul Oradea, acuzată că a vrut să fure din Carrefour, este foarte înstărită. Ioana Tişe deţine în coproprietate cu soţul său o casă, două apartamente şi câteva terenuri intravilane.

 • Marea Britanie: Tony Blair câştigă 83 de euro pe secundă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marea Britanie: Tony Blair câştigă 83 de euro pe secundă

  Tony Blair a primit 100.000 de euro pentru un discurs de numai 20 de minute în Azerbaidjan. Nu este prima dată când finanţele personale ale lui Tony Blair se strecoară în titlurile din ziare. Şi totuşi niciodată atât de exuberant ca în ultimul timp.

 • Gică Popescu îşi face crescătorie de mistreţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gică Popescu îşi face crescătorie de mistreţi

  „Baciul“ intenţionează să-şi aducă amicii din Italia şi din Spania la vânătoare în Calafat. Fostul căpitan al echipei naţionale şi-a propus ca începând din 2011 să-şi aducă amicii din Spania şi Italia la vânătoare de porci-mistreţi, într-o pădure de la marginea oraşului Calafat.

Modifică Setările