Stiri despre avalansa

  198 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Durere mută
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Durere mută

  Teatrul Naţional din Bucureşti se dezgheaţă cu „Avalanşa“, un spectacol despre cea mai rece frică. Radu Afrim a debutat la Naţionalul bucureştean într-o sală care n-a mai văzut „de secole“ o scenografie atât de fantezistă şi un spectacol tehnic atât de bun.

 • „Avalanşa“, un spectacol despre frică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Avalanşa“, un spectacol despre frică

  Teatrul Naţional Bucureşti (TNB) prezintă mâine seară, de la ora 19.00, la Sala Atelier, spectacolul „Avalanşa“, în regia lui Radu Afrim. Afrim îşi face debutul la Naţional cu un spectacol-metaforă despre căutarea libertăţii individuale şi evadarea dintr-un sistem coercitiv.

 • Bistriţa, oraşul sărăciei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bistriţa, oraşul sărăciei

  30 la sută dintre cerşetorii din judeţ au domiciliul în municipiu. Cei mai mulţi dintre cei care cerşesc pe străzile bistriţene sunt din judeţ. Mai puţin de 10 la sută dintre ei provin din judeţele limitrofe.

 • Avalanşa i-a trimis să se iubească în Rai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avalanşa i-a trimis să se iubească în Rai

  Soţii Gruia, rătăciţi în Munţii Ţarcu la jumătatea lunii decembrie, au fost găsiţi morţi sâmbătă. Salvamontiştii şi câteva zeci de localnici din Borlova au fost şocati de urmele găsite: cei doi s-au ţinut de mână până în ultima clipă de viaţă.

 • Sibiu: Risc de avalanşă la Bâlea Lac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Risc de avalanşă la Bâlea Lac

  Salvamontişti, jandarmi montani, medici SMURD şi lucrători ai ISU, alături de voluntari ai Crucii Roşii vor desfăşura joi, în zona Bâlea Lac din munţii Făgăraşului, un antrenament menit să pregătească autorităţile pentru eventuale calamităţi.

 • Risc de avalanşă în Şureanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Risc de avalanşă în Şureanu

  Jandarmii şi salvamontiştii au urcat cu un nivel riscul de avalanşă în Munţii Şureanu, de la moderat la mediu, datorită apariţiei unor cornişe în zona masivului cu acelaşi nume. Pe o scară de la unu la cinci, riscul de avalanşă în această zonă a fost stabilit la trei.

 • Piteşti: Nu vă aventuraţi pe munte!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Nu vă aventuraţi pe munte!

  Nivelul riscului de avalanşă a ajuns la patru, în Munţii Făgăraş, în urma precipitaţilor din ultimele 24 de ore.