Stiri despre autostrada

  1689 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Boc: Privilegiile de lux pentru unii taie resursele pentru ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Boc: Privilegiile de lux pentru unii taie resursele pentru ţară

  Premierul Emil Boc a spus în timpul unei vizite la Timişoara că pensiile de lux şi salariile de lux trebuie să scadă, altfel o parte din banii de investiţii va fi alocată pentru plata veniturilor lunare către „persoanele privilegiate de legi speciale".

 • Bechtel mai face 20 de kilometri de autostradă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bechtel mai face 20 de kilometri de autostradă

  Guvernul şi Bechtel vor semna, în aprilie, un acord de continuare a lucrărilor la autostrada Transilvania. În 2010 vor fi finalizaţi circa 20 de kilometri, pe două tronsoane, Turda-Câmpia Turzii şi Gilău-Nădăşelu, iar două treimi dintre angajaţii constructorului vor fi păstraţi.

 • Lucrările la autostrada Arad-Timișoara încep la jumătatea acestei luni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lucrările la autostrada Arad-Timișoara încep la jumătatea acestei luni

  În momentul de faţă se lucrează doar la poduri şi podeţe, mai ales că în marea majoritate a zonelor unde există şantiere, terenul este moale în urma ploilor. Astfel, muncitorii ar urma să înceapă lucrul pe toate sectoarele de la jumătatea acestei luni.

 • Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: „Ori plătim pensii, ori construim autostrăzi”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: „Ori plătim pensii, ori construim autostrăzi”

  Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu a fost astăzi la Timişoara, unde i-a premiat pe cei mai buni studenţi economişti din ţară. Isărescu a vorbit şi despre istoria BNR, politică monetară, dar a ţinut să clarifice şi câteva aspecte legate de plata pensiilor şi construcţia de autostrăzi.

 • Proiectarea autostrăzii mai durează un an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proiectarea autostrăzii mai durează un an

  Aproape 97 de kilometri de autostradă din cei peste 300 vor trece prin Iaşi. Restul vor traversa judeţele Neamţ, Harghita şi Mureş. 

 • UPDATE: Piteşti: Mergeau să se roage pentru sănătate, dar şi-au pierdut viaţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE: Piteşti: Mergeau să se roage pentru sănătate, dar şi-au pierdut viaţa

  Şoferul Daciei mergea pe autostradă pe contrasens când a fost izbit de un Audi. Un bărbat şi o femeie din Hârtieşti au murit pe loc în urma celui mai grav accident de pe autostrada Bucureşti-Piteşti de anul acesta. Aceştia, împreună cu alte trei persoane mergeau în Capitală să se roage.

 • Piteşti: Coşmarul alb s-a prelungit şi astăzi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Coşmarul alb s-a prelungit şi astăzi

   Mai multe gospodării din Rociu, Izvoru, Căldăraru, Bârla, Stolnici şi Costeşti au rămas de ieri fără curent electric. Drumul Naţional 65 A şi Autostrada Bucureştii Piteşti sunt închise iar opt şcoli au amânat începerea cursurilor din cauza ninsorii şi viscolului.

 • Încep ultimele exproprieri pentru centura Aradului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Încep ultimele exproprieri pentru centura Aradului

  Până în prezent, 85% din suprafaţa terenului peste care va trece cenura Aradului în regim de autostradă a fost expropriat. În momentul de faţă se lucrează la exproprierea restului de 15% din teren.

 • Guvernul se împrumută pentru lucrările la Autostrada Transilvania
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Guvernul se împrumută pentru lucrările la Autostrada Transilvania

  Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) nu mai are bani pentru lucrările din acest an. Singurele fonduri alocate în 2010 abia dacă acoperă datoriile de anul trecut. Lucrările din acest an ar putea fi plătite printr-un împrumut cu garanţii de stat.

 • Bechtel pleacă acasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bechtel pleacă acasă

  Toţi cei 1933 de angajaţi ai companiei au primit notificarea că vor fi concediaţi. Previzul de 20 de zile începe din 5 martie. Motivul încetării activităţii de la noi sunt datoriile pe care Ministerul Transporturilor le are faţă de compania americană, din august încoace.

 • Soare cu dinţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soare cu dinţi

  N-am auzit niciodată, rostită de gura meteorologilor sau de aceea a tuturor celor care se plâng de iarna grea, expresia din titlul însemnărilor mele.

 • Trafic blocat pe Autostrada Transilvania
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trafic blocat pe Autostrada Transilvania

  Circulaţia pe Autostrada Transilvania a fost blocată, miercuri dimineaţa, pe un sens, pentru ridicarea unui cap-tractor care a căzut dintr-un autotren. În urma accidentului nimeni nu a fost rănit.

Modifică Setările